Inlägg från: tjej87 |Visa alla inlägg
  • tjej87

    Kuggat 2 gånger på teoriprovet, hur ska jag klara det?

    Wesdxc: det var reaktionstiden som det frågades om, inte reaktionssträckan... Alltså är riboflavins svar korrekt.

    När jag pluggade teori läste jag igenom boken en gång och sen gjorde jag mest test i pärmar och på datorn. Jag skrev upp alla fel och en förklaring och sen pluggade jag in de rätta svaren. Det jag redan kunde la jag väldigt lite tid på att repetera. Jag gjorde alls prov ett par gånger för att se vilka fel som jag upprepade. Klarade teorin med bara 1 fel genom att plugga med denna strategi i 2 veckor.

  • tjej87

    Ligger man bakom en bil ska man inte ha helljus på om man är så nära att ljuset når fram till bilen framför. Föraren i bilen framför kan bli bländad om man har helljus och ligger för nära.

  • tjej87

    Teoriprovet har en del "kuggfrågor" och frågor som är väldigt lika varandra så det är viktigt att läsa igenom frågan och svaren noga så man inte gör slarvfel. Man har ju ganska gott om tid på sig så man bör hinna dubbelkolla allt och fundera över alternativen på de frågor som man är osäker på.

  • tjej87

    Uteslutningsmetoden är nog den bästa när man inte är säker på svaret :) ta bort alla svar som är orimliga och du kommer förmodligen bara ha 1 eller 2 alternativ kvar.

Svar på tråden Kuggat 2 gånger på teoriprovet, hur ska jag klara det?