• Anonym (Man)

    Min man är medlem på dejtingsidor, vi har bokat träff, han vet inte att det är jag !

    Anonym skrev 2012-06-13 10:00:49 följande:
    Låter FAKE. vem bokar träff med någon utan att ens ha sett bild på personen?? Och jag vet hur killar är sex/utseendefixerade. Och dessutom bokar träff så enkelt...

    Nä ligger en hund begraven här  
    Det där är skitsnack, det finns massor av män, inklusive mig själv som gått på dejter med tjejer man inte sett bild på. I ett fall var det en politiskt väldigt aktiv kvinna med 1000+ facebookvänner som helt enkelt aldrig skickade bild på sig själv innan dejt. 

    Generellt sett var de jag dejtade utan bild snyggare än de jag dejtade som hade bild. En rätt stor andel av tjejerna väljer den bästa bilden, helst photoshoppad. Så får du en bild på en tjej så vet du att så här snygg kommer hon aldrig någonsin att bli i verkliga livet. Har du inte fått en bild har du inga förväntningar och i alla fall för mig blev jag oftast positivt överraskad.

    Men för att hålla oss till tråden lite - håller med - ta med den dokumentation du har. Men framför allt tänk igenom vad det är du vill. Ni är fortfarande ganska unga, kan du lita på denna man, vill du verkligen skaffa familj och hela kittet med honom?

    Om du skall ge honom en chans till behöver ni vara överens för att du får kontrollera hans dator, att han går med på att inte radera historik och vara öppen mot dig. Det andra alternativet om du också vill dejta andra är ju att ni helt enkelt har ett öppet förhållande och bestämmer era egna regler...

    Den kanske viktigaste frågan att ställa är ju vad han letar efter - någon att ersätta dig eller någon att ligga med. Kräv också om ni skall fortsätta ihop att han först berättar vilka han träffat, vilka han skrivit med osv, sedan ber du honom direkt när ni kommer in att logga in och kontrollera om bilden du får i hans inbox osv stämmer överens med det. Har han lovat att vara ärlig och sedan inte lagt alla kort på bordet så vet du.

    Se till att han inte plötsligt behöver gå på toaletten och tar med sin telefon för att radera allt från dejtingkontot.

    Jag hade varit rätt skeptisk... 
  • Anonym (Man)
    Jiie skrev 2012-06-13 10:16:30 följande:
    Önskar jag kunde vara en fluga på väggen och se hans min ikväll moahahahhaha...fy fan va roligt att höra allal bortförklaringarna...
    Det kan väl lösas?
    TS - kan inte du berätta vilken kinarestaurang och i vilken stad så kan vi andra intresserade få vara med och ha borden runtomkring och tjuvlyssna - och kanske komma fram och stötta om han blir otrevlig? :) 
  • Anonym (Man)
    Anonym skrev 2012-06-13 22:45:05 följande:
    Men det där är TS iallfall. Det är jag säker på.
  • Anonym (Man)
    Anonym skrev 2012-06-13 22:45:05 följande:
    Men det där är TS iallfall. Det är jag säker på.
    Nej, tyvärr. När man trycker på visa endast på en anonym trådstartaren så får man se alla som skrivit anonymt utan att lägga till ett alias.

    På den ritkiga TS står det Trådstartaren inom parenets.
  • Anonym (Man)
    studentbruttan29 skrev 2012-06-13 23:21:15 följande:
    Sambolagen gäller väl antar jag, så hälften är hans.
    Nej, sambolagen gäller sånt som man skaffat gemensamt. TS hade lägenheten innan de flyttade ihop.
  • Anonym (Man)
    Anonym skrev 2012-06-13 23:25:11 följande:
    Han var snabb att ändra relationsstatusen på sin facebook iallafall..men då slipper jag.
    Och ni vet hur det är med ändrade relationsstatusar, folk kommenterar på en gång.. hans enda kommentar är "Jag pallade inte mer."
    Har god lust att skriva en lång kommentar, men det känns för omoget. 
    Länka till den här tråden!
  • Anonym (Man)

    Det verkar ju som att han inte har serverat sin familj hela sanningen. Om han nu vill få tillbaka TS så är det ju väldigt korkat, för då kommer det ju att komma fram till dem vad som verkligen hände och då kommer han att framstå i ännu sämre dager än om han sa hela sanningen till dem på en gång...

Svar på tråden Min man är medlem på dejtingsidor, vi har bokat träff, han vet inte att det är jag !