• Anonym (c)
    Äldre 17 Jun 12:47
    210004 visningar
    609 svar
    609
    210004

    Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?

    När jag någon gång i 10-årsåldern ramlade av cykeln och skrapade upp armbågen. Gick till skolsköterskan som satte på något konstigt plastigt plåster, två dagar senare när jag tog av plåstret RANN det ut var och lukten kan bara beskrivas som död och infektion... Det läkte fint efter en omgång koksaltlösning och jag gick plåsterlös resten av tiden.

    När jag hade vinterkräksjukan och sket och spydde samtidigt, sket på mig en gång och var sjuk i fem dagar. Det var inte roligt!

    När jag slutade röka och började hosta upp allt slem som flimmerhåren innan dess inte riktigt klarat av att få upp. Smakade rök och smuts och det blev väldigt smärtsamt tydligt hur illa jag hade behandlat min stackars kropp!

  • Anonym (c)
    Äldre 17 Jun 22:36
    Anonym skrev 2012-06-17 22:34:25 följande:
    Men är det verkligen säkert? Det liksom lyfter sig o pulserar i en jämn takt, för att sedan avta en stund och åter "lyfta" sig och pulsera. Min sambo har tom sett när det "lyfter" sig med blotta ögat..
    Ja. De kan inte röra på sig, man behöver liksom en hjärna och ett nervsystem för att kunna göra det och tvillingcystor är just det - cystor. De dansar inte tango under huden på en...
Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?