• Anonym (uäk)

    Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?

    För min del var det när jag hade magsjuka och jag spydde samtidigt som jag satt på toaletten.

    Det och när halsen liksom stöter upp sådanadär hemskt illaluktande små vita kulorna som kan komma emellanåt... UÄK!

    Så... vad har du drabbats av som du själv kan känna rejäl avsmak inför?

  • Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?
  • Anonym (urk)

    Hade magsjuka , hade lagt mig i badet för att jag hade ont i magen. Kände plötsligt att jag behövde spy men hann inte ta mig någonstans, så satt och spydde i mitt eget badvatten.. Haha det var mindre mysigt!

    Hade även bakteriell vaginos en gång, kom ut som stora gula klumpar ur underlivet och jag har aldrig luktat så jävla illa där nere. Kunde inte sitta med kläder på med bresade ben, då ville man spy.  

  • Anonym
    Anonym (Anna) skrev 2012-06-17 16:36:57 följande:
    Jag fick en sån här böld under armen som man kan se på äckelvideor på youtube. Först trodde jag att det var en vanlig finne men den var bara hård och röd och gick icket att klämma. Jäkeln växte och ömmade så fruktansvärt att jag bestämde att "operera" den . Tog en vass fruktkniv och petade hål i den...åh fy f*n, trodde jag skulle avlida.

    Ur bölden bara strömmade det gulgrönt var, det liksom pulserade fram. Hade aldrig förväntat mej att det skulle vara så illa!. Lukten var oerhörd och varet ville aldrig sluta rinna, fick ta en paus innan jag fortsatte.

    Hoppas vid gud att detta aldrig upprepas - i så fall får en stackars läkare/sköterska ta hand om eländet!
    Har också haft böld i armhålan!

    Det började som en hård liten knut, lät den va länge men sedan fick jag för mig att klämma. Misslyckades men då blev det infekterat och började fyllas på med var och ömma. Tömde och baddade bölden varje dag i kanske en vecka, och den blev bara större och större och började få fler öppningar. Värst var att tömma den inne på jobbtoan på lunchen för att det inte skulle börja spontanrinna...

    Sedan en kväll fick jag nog och klämde till så att jag trodde jag skulle dö. Kunde höra när den sprack! Sedan kom allt varet ut (oh denna glädje!) och det läkte så fint så fint.

    Nästa gång ska jag gå till VC, tror det finns en kräm man kan få att smörja på istället för att börja klämma när bölden är liten.
  • PinkSugar
    Anonym skrev 2012-06-17 18:07:46 följande:
    Fast man måste ju få dit den rätt, och ha rätt storlek!

    Testade alla storlekar och prövade vartenda insättningsknep. Rann ändå ut
  • nytt eller gammalt

    När jag var 11 år hade jag ett sår vid ena fotknölen som aldrig läkte. Det kliade och blev större under sådär 10 dagar. En kväll tog jag min skrivborddlampa och lyste starkt ner i såret och petade med en vass penna. Det var djupt, Mer än 5mm. Det var nåt som rörde sig där! Jag hackade med pennan tills det slutade röra sig och fiskade upp en larv, typ 1cm lång och rätt tjock.

    Sen läkte såret snabbt. Berättade aldrig för mina föräldrar.

  • Anonym (Anna)

    Chianti: Min läkare sa att man egentligen ska låta dom självspricka - eller allra helst uppsöka läkare. Han var dock väl medveten om att det bara inte går att hålla sej från att punktera bölden och rekommenderade att hälla tvättsprit på "instrumentet" före ingreppet och sedan rengöra ordentligt efter.

    Den största faran om man skär dom själv är väl att det lätt kan bli ärr - men det var då mitt minsta bekymmer .

  • Anonym (Fruktansvärt)

    Råkade ut för afte i underlivet (jo, man kan visst få det, nej det var inte herpes!) i samband med en luftvägsinfektion. Fick två jättestora variga så, ett med en diameter på 1 cm och ett på 3 cm, som satt kvar i tre veckor. Det gjorde fruktansvärt ont och var totalt vidrigt äckligt! Har fortfarande två ärr som ömmar, tio månader efteråt....

  • nevermind

    Har hänt 2-3 gånger de senaste åren att en "mask" av genomskinligt slem hänger ut ur underlivet. Jag får liksom dra ut den, för den är fast i konsistensen och halkar inte bara ut självmant.

    Någon som vet vad det är??

  • Anonym (Fruktansvärt)
    nevermind skrev 2012-06-17 18:50:39 följande:
    Har hänt 2-3 gånger de senaste åren att en "mask" av genomskinligt slem hänger ut ur underlivet. Jag får liksom dra ut den, för den är fast i konsistensen och halkar inte bara ut självmant.

    Någon som vet vad det är??



    Låter som ägglossningsflytningar?
  • Anonym (mask)

    Springmask, denna jävla springmask! Får tillbaka den flera gånger om året :( Jäkligt vidrigt!

    Och nån form av inflammation i naveln!?! Luktade bedrövligt illa!  

Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?