• Anonym (uäk)

    Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?

    För min del var det när jag hade magsjuka och jag spydde samtidigt som jag satt på toaletten.

    Det och när halsen liksom stöter upp sådanadär hemskt illaluktande små vita kulorna som kan komma emellanåt... UÄK!

    Så... vad har du drabbats av som du själv kan känna rejäl avsmak inför?

  • Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?
  • Anonym

    Trodde att jag hade fått svamp då de kliade som fan i underlivet. Åkte in till gyn då inga svampmedel hjälpte. Där fick jag veta att jag hade några maskar eller larver av något slag. Fy de va äckligt.

  • Anonym (Springmask)

    Var ungefär 10 år, kände hur det kröp i röven på mig bokstavligt talat och kunde även se dessa..
    Vågade inte berätta för mamma då jag skämdes och inte visste vad det var så jag gick omkring med det i cirka 3 dagar innan jag berättade.
    Kommer fortfarande ihåg känslan av hur det kröp.. Kräks

  • Anonym

    hela min barndom nästan, springmaskKräksoch nu nyss, jag kände mej snorig och fräste, ut kom en lång sträng av snor med blod iKräks

  • Anonym (äcklig)

    *Jag hade jämt och ständigt springmask när jag var runt 10-11 år. Berättade aldrig för någon.

    *Första dagen på sommarlovet när jag slutade 5:an åkte jag och badade med en kompis. Jag råkade trampa i en glasbit i vattnet, några centimeter upp i foten. Trodde bara jag hade trampat på en sten men sen såg jag blod runt omkring mig och min kompis var tvungen att bära mig. Ugh, det bara forsade blod.. Sen åkte vi till vårdcentralen och limmade ihop foten men läkaren limmade inte ordentligen så efter en vecka sprack allt det hela upp. Det var riktigt äckligt, man kunde se köttet.

  • Anonym (Jaag)

    Jg vet inte om jag har skrivit det här förut. När jag var ca 5 år ramlade jag och skrapade upp knät. Någon (min mamma eller en kompis mamma) lade kompress på och sådant. Ca en vecka senare skulle det bytas, men då hade kompressen vuxit fast! Det hade alltså vuxit hud över den. Vi fick dra loss den, och då blev det ett rutnät i huden (och där det inte fanns hud). Det var äckligt tycker jag.

    Jag har haft springmask någon gång.

    En gång för länge sedan hade jag anorexi. En helg "hetsåt" jag(som jag tyckte att det var, men det var bra mer än jag brukade äta) av sojayoghurt och keso. Efter det fick jag uppstötningar som smakade surt ägg. Strax därefter så behövde jag akut gå på toa. Då nästan spritade det ut blå-grå, klumpig avföring som luktade ungefär som en blandning av spya och ruttna ägg. Det var vidrigt.

Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?