• Anonym

    Nyligen gjort abort? =(

    Hej!

    Jag har nyligen gjort en abort för ca 1 månad sen. Jag och min sambo blev överlyckliga när vi fick reda på att jag var gravid och bestämde oss för att behålla. Men saker och ting ändrades väldigt snabbt. Jag blev av med jobbet, min sambo får nu pendla till en annan stad för att jobba då det inte finns några jobb där vi bor. I och med detta så var jag ensam hemma väldigt mycket.. och mitt i denna bubbla så börjar man tänka väldigt mycket.. framtid, jobb, pengar, vad vill jag egentligen? ena stunden var ja så glad och ena stunden grät jag i telefonen när jag pratade med min sambo, vilket var väldigt jobbigt för honom då han inte kunde göra något.

    Jag fick panik helt enkelt.. jag var ur balans, ena stunden så ledsen.. andra så glad. Mitt i allt kaotiska så bestämde jag mig för abort.. jag var ett vrak. Min sambo blev ledsen men anpassade sig väldigt snabbt för mitt beslut och sa till slut att det var det bästa.

    " det löser sig" .. "du oroar dig i onödan" .. nej tänkte jag.. jag mådde ju så dåligt.. då är det väl endå ett tecken på att jag inte är redo?

    Idag är jag ledsen, jag vet inte om det är hormoner som ställer till det. Jag försöker tränga bort dom känslorna, övertyga mig själv att det var rätt att göra. Jag känner att jag inte kan prata med någon, spec inte min sambo.. " bara du inte ångrar dig så går jag med på ditt beslut" .. ni förstår.

    Jag vill bara få ut detta.

  • Anonym

    Hejsan.
    Jag gjorde en abort för ca 3 år sedan.. Mår fruktansvärt dåligt.. :( 

Svar på tråden Nyligen gjort abort? =(