• Äldre 7 Jul 13:36
    30930 visningar
    158 svar
    158
    30930

    Vaknade upp med en mystiskt märke (bild) och nu har jag ont i benen...

    Vilken idiot du fick prata med på 1177. Har hänt mig också att jag fått en hobby-psykolog när jag ringt ang något fysiskt. Oftast utesluter de allt man säger och berättar för en hur deprimerad man måste vara (!?)

    Jag tycker du ska ringa vc (man kan ju faktiskt få akuttid för bedömning) eller gå till akuten, för jag tycker inte det låter bra att du har så ont i kroppen i samband med det där bettet. Har jobbat inom vården själv och hade jag haft de symptom som du har hade jag uppsökt vård bums!
    Hoppas du får ordentlig hjälp nu. Kram {#emotions_dlg.flower}

  • Äldre 10 Jul 09:47
    Slagathor skrev 2012-07-10 09:22:24 följande:
    Idag mår jag lite bättre. Jag har hand om barnen och kan utan problem stå och gå. Dock trött och yr och hjärtklappning, andfådd när jag går uppför trappan mm, men eftersom jag mår bättre så känns det inte akut längre.

    Jag blir verkligen jätterörd över att ni alla engagerar er såpass som ni gör, och vill mitt bästa. Nu är jag ju inställd på att få hjälp för detta, så jag ljuger inte när jag säger att jag tar det på allvar och kommer söka om det förvärras. Annars väntar jag till på måndag, för även om jag tar det på allvar, så i min värld är det inte akut nu när det känns "okej".

    Det blir semester, och jag kommer hålla mig på benen. Går det inte så söker jag naturligtvis hjälp på semestern.

    Vad jag undrar över är varför ingen av de två (1177 och vc) sköterskorna jag pratat med reagerat över min beskrivning av bettet?!  
    Nu vill inte jag vara störig, eller "den som är den", men det kan inte vara ångest du har, om vi nu ser över bettet dvs!
    Jag själv lider av panikångest i perioder och det känns precis som du beskriver. Hjärtklappning, kallsvettig, domningar, snurrig, skakningar och allmänt dåligt bara. Jag trodde jag var fysiskt sjuk, att jag hade fel på hjärtat och grejer innan jag insåg att det var ångest. Det är riktigt hemskt, man mår riktigt dåligt :( Känns ju som man är fysiskt sjuk..
    Nu kanske det inte är det, men ville bara säga att det är så det kan kännas!
Svar på tråden Vaknade upp med en mystiskt märke (bild) och nu har jag ont i benen...