• Anonym

    Hur vet man om är en kille är seriös?

    Han säger att han vill vänta på dig för att han är tänd på dig och vill ha dig. Han verkar främst ha ett sexuellt intresse bara, och kanske är detta intresse så stort att han kan vänta på det, men fortfarande så verkar det vara allt han vill. Jag hade backat. Han verkar vara on a mission nu, och kommer förmodligen göra och säga vad som krävs för att få dig dit han vill.

  • Anonym
    Anonym (Tveksam) skrev 2012-07-06 21:19:02 följande:

    Nu var jag modig igen och frågade rakt ut 2 frågor om du är så kåt finns det ju många tjejer att ligga med varför just mig och så frågade jag är ditt sexuella intresse så stort för mig att du tänker vänta ut mig?

    Det första fick jag svar på rätt så fort att det är mig han vill ha sex med ingen annan tjej.

    Nu kom svar på det andra och jag fattar ingenting. Han skrev  de är de känslorna jag har för dig därför jag vill ha dig hos mig så de blir ännu starkare. Nej de är inte starkare, jag har ett intresse, men det är i dig och inte bara att ha sex med dig

    Fattar ni nåt?

    Vad är det för känslor han menar och varför vill han ha dom känslorna om han bara ha ett KK-förhållande? Och vad är inte starkare?


    Sluta analysera. Killen gillar förmodligen jakten och är smart nog att inse att han måste spela med lite om han ska få ha sex med dig. Jag hade inte litat på ett ord som kom ur hans mun. Det hade ju inte direkt varit första gången som en kille låtsas tycka om tjejen mer än han gör bara för att få något. Han låter dig tro att det kan vara mer mellan er än sex, han vill att du ska hoppas på att  han ska få känslor för då kommer du ge med dig kanske. Släpp honom och hitta en kille som vill samma som dig.
  • Anonym
    Anonym (Tveksam) skrev 2012-07-06 21:26:45 följande:

    Nu är jag helt ställd och frågade vad han menade för känslor och svaret var ju rejält flum flum


    Han vill känna omtanke, tillgivenhet, beundran och närhet. Han skrev också att alla flickvänner jag haft har börjat med denna känsla i mig.


     


    Vad tusan menar killen egentligen? Är ännu mer ställd nu.


    Det säger ju inget, han har ju själv sagt att han inte varit kär i sina flickvänner. Vill du vara en av de flickvännerna bara för en stund tills han går vidare?
  • Anonym
    Anonym (Tveksam) skrev 2012-07-06 21:31:48 följande:

    Jag litar inte på honom och därför har jag inte sex med han, jag har sagt att jag inte tänker ha det att jag bara ser dig som en vän och känner inget sexuellt för dig. Men han försöker och försöker, men samtidigt är han väldigt djjup så och filosofiskt lagd och på nåt sätt intresserar han mig och jag vill bara bolla med er här. Det är väl tillåtet?


    Självklart är det ok att fråga, jag menade inget illa med mitt svar. Jag vet bara hur vissa killar fungerar. Killar som gillar jakten, och kan kämpa länge för en. Trots att man inte litar på att de är seriösa så övertygar dom en genom att de stannar så länge så man tänker att de MÅSTE vara seriösa. Men så fort de fått vad de vill ha så är jakten över och de försvinner snabbt i jakt på nästa byte.
  • Anonym
    Anonym (Tveksam) skrev 2012-07-06 21:38:45 följande:
    Han vill ha närhet, ömhet , någon som förstår han och någon som han litar på . Tydligen passar jag bra för det uppgiften för han vill ha mig så nära det bara går.

    När jag svarar att du bara säger så i hopp om jag ska smälta och ge mig och vilja ha sex med dig så blir han ledsen eller arg om går på mig och svarar  "så du tror mina tidigare relationer varit falska". Han verkar inte förstå vad jag menar eller så är det just det han gör och försöker slingra sig ur.
    Han kanske inte upplever sina tidigare relationer som falska, han verkar ju inte ha upplevt något annat eftersom han aldrig varit kär.

    Det är bra att du är rak på sak, men tänk också på vad som är rimligt att han svarar. Vad ska han säga lixom? "Jag är bara ute efter att playa dig?" Låt han kämpa, men var försiktig med ditt hjärta.
  • Anonym
    Anonym (Tveksam) skrev 2012-07-06 21:40:55 följande:
    Han sa att de han känner nu har han känt ibörjan av sina förhållanden om jag förstod det rätt.
    Jo jag förstod vad du menade, men att han jämför det han känner inför dig med det han kände inför sina tidigare flickvänner tycker jag inte säger så mycket. Det han kände har ju aldrig lett vidare till äkta kärlekskänslor ju. Han har haft ytliga relationer, och känner att han känner på samma sätt med dig som han gjort i början av de ytliga relationerna. Så slutsatsen är ju att även om han är ärlig med vad han säger så är det förmodligen allt du kan få. En ytlig relation. Killen har kanske någon form av svårigheter när det kommer till nära relationer,
  • Anonym

    Vet inte hur pass bra du känner denna kille. Men alla killar jag har träffat, som tjej har jag alltid haft en känsla för vad killar egentligen vill. En seriös kille kan ta ett nej till sex utan att tjata. Han accepterar ditt beslut fullt ut utan att ifråga sätta dig även om han måste vänta en eller ett par månader innan du känner dig redo. Mitt tips är, börja dejta på allmän plats, ut och ta en fika, ta en drink, lite mat, en bio eller något annat ni vill göra. Känn efter hur du känner dig med honom. Hur är han mot dig? Mer som en kompis eller vill han vara nära dig hela tiden som att han verkligen är intresserad? Känner du dig avslappnad och har kul med honom eller känner du dig obekväm med honom i närheten? Lita på din magkänsla, den brukar sällan säga fel.

  • Anonym
    Anonym (Tveksam) skrev 2012-07-06 21:49:19 följande:
    Det är just det jag känner på mig att denna kille ska göra. Jag har sagt det till honom också innan jag startade denna tråd men han försäkrar mig att så är det inte. Jag har tom kört med att jag är katastof i sängen för att se om han skulle försvinna men han är kvar. han måste vara jävligt kåt stackaren, ha svårt att få komma till kanske eftersom han så envist hänger kvar.

    Hur länge kan killar visa falskt intresse innan dom tröttnar?
    Hur länge som helst, för de får sex av andra vid sidan av ändå så det är inte så ansträngande för dom att visa falskt intresse. Det går nog bara i farten. Och att han fastnat för dig beror förmodligen på att du inte är "lätt". Han vill ha utmaningen. Jag hade samma känsla som dig, men valde till slut att lita på killen för att han var så envis. Jag ångrar det otroligt mycket. Magkänslan har oftast rätt.
  • Anonym

    This boy love to hunt, det märker man på hans sätt,han vill bara ha dig i säng och ju mer du säger nej dessto roligare tycker han att det är att jaga.

    Stå på dig och säg nej om du känner att du inte är med på hans noter.     
    Föresten har ni gått ut,fikat,ätit el gåt på bio någongång?  

  • Anonym
    Anonym (Tveksam) skrev 2012-07-06 22:08:30 följande:
    Nu är jag övertygad om fel sak enligt honom (att han bara smörar på för att få mig i säng) och då är det ingen idé att snacka med mig när jag är på det humöret och bara säger dumma saker.

    Det känns som en rejäl varningsklocka eller?
    Japp. Glöm honom är mitt råd. Det enda han kan ge dig är ett krossat hjärta.
Svar på tråden Hur vet man om är en kille är seriös?