• Border
    Äldre 6 Jul 20:59
    15597 visningar
    82 svar
    82
    15597

    Hur vet man om är en kille är seriös?

    Jag skulle tolka det som att han helt enkelt "bara" är tänd och vill ligga med dig. Han har varit ärlig och sagt att han vill ha ett kk - förhållande. Killar säger oftast det de menar. Ville han något seriöst skulle han se till att berätta det med en gång


  • Border
    Äldre 6 Jul 21:10
    #4
    Anonym (Tveksam) skrev 2012-07-06 21:09:38 följande:
    Tog mod till mig och frågade honom rakt ut om han är kär i mig och hans svar kom ganska snabbt att jag gillar dig men kär det vet jag inte, jag har aldrig varit det. Jag vill att du kommer hit så jag får hålla om dig och krama dig även om du inte vill ha sex.

    Ja, ni har nog rätt att han tänker vänta ut mig tills han får sin vilja fram och sedan behandla mig efter vad som behagar honom och det är det som jag inte vill för jag hatar att känna mig utnyttjad.
  • Border
    Äldre 6 Jul 21:32
    #10
    Anonym (Tveksam) skrev 2012-07-06 21:31:48 följande:

    Jag litar inte på honom och därför har jag inte sex med han, jag har sagt att jag inte tänker ha det att jag bara ser dig som en vän och känner inget sexuellt för dig. Men han försöker och försöker, men samtidigt är han väldigt djjup så och filosofiskt lagd och på nåt sätt intresserar han mig och jag vill bara bolla med er här. Det är väl tillåtet?


    Klart att du ska bolla! Det är jättebra att göra det
  • Border
    Äldre 6 Jul 21:40
    #13
    Anonym (Tveksam) skrev 2012-07-06 21:38:45 följande:
    Han vill ha närhet, ömhet , någon som förstår han och någon som han litar på . Tydligen passar jag bra för det uppgiften för han vill ha mig så nära det bara går.

    När jag svarar att du bara säger så i hopp om jag ska smälta och ge mig och vilja ha sex med dig så blir han ledsen eller arg om går på mig och svarar  "så du tror mina tidigare relationer varit falska". Han verkar inte förstå vad jag menar eller så är det just det han gör och försöker slingra sig ur.

    Jag tycker att du verkar vara en klok tjej. Uppmärksam och klok. Du verkar ha full koll
Svar på tråden Hur vet man om är en kille är seriös?