• Anonym (Tveks­am)
    Äldre 6 Jul 20:56
    15499 visningar
    82 svar
    82
    15499

    Hur vet man om är en kille är seriös?

    Jag måste få veta hur man vet om en kille är seriös eller inte.

    Jag träffade en kille, många år yngre än mig för 1,5 månad sedan. Vi har setts 2 ggr på den tiden och vi har haft det trevligt när vi väl sätts.

    Sedan tog han avstånd och vi hade ingen kontakt alls i 2-2,5 vecka innan han helt plötsligt tog kontakt och började snacka att han saknat mig och tänkt på mig, men samtidigt började han snacka om att han ville ha sex med mig och ha ett slags KK-förhållande medan han vet att jag är ute efter ett riktigt förhållande.

    Jag berättade hur jag kände det att jag inte vill ha sex eller ett sådant förhållande alls.

    Nu ikväll vill han att jag kommer hem till honom och sover över. Jag skrev att jag vill men inte vill ha sex och inte känner mig redo för det och då svarade han att då har vi inte det utan jag vill bara ha sex om vi båda vill det jag kommer inte pressa dig eller tvinga dig.

    Jag svarade att du kommer ju vilja ha sex oavsett och jag orkar inte med att du kanske försöker övertala mig eller ligge roch pressar dig mot mig inatt med ett hårt stånd mot min rumpa/rygg. Jag känner mig inte redo och vet inte om jag kommer bli det överhuvudtaget och du kommer säkert tröttna på mig.

    Han svarade att jag väntar på dig tills du blir redo, jag är tänd på dig, jag vill ha dig.

    Hur skall man tolka detta? Är han kär i mig eller försöker han bara utnyttja mig?

  • Svar på tråden Hur vet man om är en kille är seriös?
  • Anonym (Tveks­am) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 21:09
    #3

    Tog mod till mig och frågade honom rakt ut om han är kär i mig och hans svar kom ganska snabbt att jag gillar dig men kär det vet jag inte, jag har aldrig varit det. Jag vill att du kommer hit så jag får hålla om dig och krama dig även om du inte vill ha sex.

    Ja, ni har nog rätt att han tänker vänta ut mig tills han får sin vilja fram och sedan behandla mig efter vad som behagar honom och det är det som jag inte vill för jag hatar att känna mig utnyttjad.

  • Anonym (Tveks­am) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 21:19
    #5

    Nu var jag modig igen och frågade rakt ut 2 frågor om du är så kåt finns det ju många tjejer att ligga med varför just mig och så frågade jag är ditt sexuella intresse så stort för mig att du tänker vänta ut mig?

    Det första fick jag svar på rätt så fort att det är mig han vill ha sex med ingen annan tjej.

    Nu kom svar på det andra och jag fattar ingenting. Han skrev  de är de känslorna jag har för dig därför jag vill ha dig hos mig så de blir ännu starkare. Nej de är inte starkare, jag har ett intresse, men det är i dig och inte bara att ha sex med dig

    Fattar ni nåt?

    Vad är det för känslor han menar och varför vill han ha dom känslorna om han bara ha ett KK-förhållande? Och vad är inte starkare?

  • Anonym (Tveks­am) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 21:26
    #6

    Nu är jag helt ställd och frågade vad han menade för känslor och svaret var ju rejält flum flum


    Han vill känna omtanke, tillgivenhet, beundran och närhet. Han skrev också att alla flickvänner jag haft har börjat med denna känsla i mig.


     


    Vad tusan menar killen egentligen? Är ännu mer ställd nu.

  • Anonym (Tveks­am) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 21:31
    #9

    Jag litar inte på honom och därför har jag inte sex med han, jag har sagt att jag inte tänker ha det att jag bara ser dig som en vän och känner inget sexuellt för dig. Men han försöker och försöker, men samtidigt är han väldigt djjup så och filosofiskt lagd och på nåt sätt intresserar han mig och jag vill bara bolla med er här. Det är väl tillåtet?

  • Anonym (Tveks­am) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 21:38
    #12

    Han vill ha närhet, ömhet , någon som förstår han och någon som han litar på . Tydligen passar jag bra för det uppgiften för han vill ha mig så nära det bara går.

    När jag svarar att du bara säger så i hopp om jag ska smälta och ge mig och vilja ha sex med dig så blir han ledsen eller arg om går på mig och svarar  "så du tror mina tidigare relationer varit falska". Han verkar inte förstå vad jag menar eller så är det just det han gör och försöker slingra sig ur.

  • Anonym (Tveks­am) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 21:40
    #14
    Anonym skrev 2012-07-06 21:28:28 följande:
    Det säger ju inget, han har ju själv sagt att han inte varit kär i sina flickvänner. Vill du vara en av de flickvännerna bara för en stund tills han går vidare?
    Han sa att de han känner nu har han känt ibörjan av sina förhållanden om jag förstod det rätt.
  • Anonym (Tveks­am) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 21:42
    #16

    När jag säger till han att hans snack bara är en massa ord för att få mig dit han vill så svarar han bara sluta säg så, mina känlsor är äkta. Ja jag tror säkert att han är skitkåt men jag vet i fan alltså.

  • Anonym (Tveks­am) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 21:45
    #19
    Border skrev 2012-07-06 21:32:57 följande:
    Klart att du ska bolla! Det är jättebra att göra det
    Tack att du iaf förstår syftet med tråden.
  • Anonym (Tveks­am) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 21:49
    #20
    Anonym skrev 2012-07-06 21:34:19 följande:
    Självklart är det ok att fråga, jag menade inget illa med mitt svar. Jag vet bara hur vissa killar fungerar. Killar som gillar jakten, och kan kämpa länge för en. Trots att man inte litar på att de är seriösa så övertygar dom en genom att de stannar så länge så man tänker att de MÅSTE vara seriösa. Men så fort de fått vad de vill ha så är jakten över och de försvinner snabbt i jakt på nästa byte.
    Det är just det jag känner på mig att denna kille ska göra. Jag har sagt det till honom också innan jag startade denna tråd men han försäkrar mig att så är det inte. Jag har tom kört med att jag är katastof i sängen för att se om han skulle försvinna men han är kvar. han måste vara jävligt kåt stackaren, ha svårt att få komma till kanske eftersom han så envist hänger kvar.

    Hur länge kan killar visa falskt intresse innan dom tröttnar?
Svar på tråden Hur vet man om är en kille är seriös?