• Anonym (männi­ska)
    Äldre 8 Jul 15:28
    583259 visningar
    1659 svar
    1659
    583259

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Min är att jag en gång hamnade i säng med min väninnas kille. Jag startar denna tråden bara för att kanske få lite tankar om/förklaringar till varför man ibland gör saker som är totalt emot ens värderingar, att man gör saker som är totalt fel men ändå gör dem. (att jag har gjort ett fruktansvärt misstag vet jag redan).

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-09 21:30
    Vilka livsöden det finns... ibland känner man ju sig helt ensam om att ha mindre roliga hemligheter. Tråkigt att tråden spårade ur där ett tag men det var väl tyvärr väntat...Tack alla som delar med sig.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-10 22:47
    Jag lämnar denna tråden nu. Tanken var att få lätta sitt hjärta, utan värderingar, inte att det skulle bli så OT.

  • Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?
  • Anonym
    Äldre 9 Jul 10:19
    #71

    otrogen

  • Anonym (mamma­)
    Äldre 9 Jul 10:20
    #72

    jag älskar min ena dotter mer än nån annan nånsin. Och hon mig. Men det var en tid när det var så jobbigt. Hon skar sig, vi var på psyket jämt med henne. Hon försökte döda mig flera gånger. Vi fick ingen hjälp. Jag var sjuk och så himla trött. Åratal, över tio år...
    Och ibland tänkte jag att nästa gång åker jag inte in till akuten utan låter henne dö, så jag får frid. I stället skilde jag mig, och lät henne bo hos sin pappa, och skaffade en så liten bostad att hon inte fick plats hos mig... Fast nu är det bra. Men att vilja att ens barn ska dö är väl det värsta?
    ( Jag ville verkligen döda en massa sjukvårdspersonal också, men det skäms jag inte för. Bra att jag inte gjorde det, för min skull. Men fan vad de var värda att dö, tyckte jag då, tycker jag nu.)

  • Anonym (mamma­)
    Äldre 9 Jul 10:21
    #73

    Och så har jag legat med min exman, när jag redan hade blivit ihop med en underbar man. Men å andra sidan så älskar jag ju alltid min exman, det var ju för att slippa min dotter vi skiljdes.

  • Anonym (v)
    Äldre 9 Jul 10:25
    #74

    Min sambo och pappa till mina barn vet inte om att jag var oskuld när jag träffade honom.. och jag vågar inte erkänna det nu flera år senare heller...

  • Anonym (exet!­)
    Äldre 9 Jul 10:43
    #75

    Jag Har fortfarande känslor för ett av mina ex. Vi är bra vänner och båda har familj. Är bästa vän med hans tjej men ibland funderar jag på hur det vore om det vore han och jag. Älskar dock min sambo mer!

    Har vissa känslor för min bästa killkompis också... efter att känt varandra i 10 år och han varit hopplöst förälskad i mig under nästan hela tiden. Men han kommer nog alltid förbli en vän bara, tänder inte på han :/

    Har varit otrogen i alla förhållanden utom 2! Det jag har nu, och det med exet jag nämnt högre upp! De enda två killarna som fått mig att känna att jag förtjänar att må bra! Tidigare har jag förstört för mig själv.

    Ibland vill både jag och sambon kräkas och flytta till världens ände för att han har sån dryg morsa! Men hon är en underbar barnvakt så vi står ut..

    Jag ville ha en pojke, men fick en flicka... skulle aldrig byta bort henne för alla pojkar i världen dock! :D

  • Gullpu­ckotMe
    Äldre 9 Jul 10:50
    #76
  • Anonym
    Äldre 9 Jul 10:56
    #77

    Har varit otrogen mot de flesta av mina partners, även mot min make. Detta var under de första åren av vårat förhållande. Har inte varit otrogen åren innan vi gifte oss och inte heller efter vi gift oss. För mej är det stor skillnad på att vara gift och att ha pojkvän. Ju större steg man tar desto mindre ok är det enligt mej att vara otrogen. Är man gift och ska ha barn så är det absolut inte ok men är har man ny partner och inte bor ihop så är det inte hela världen.


    Jag tycker att hans barn är riktiga sur ungar, jag har aldrig i mitt liv varit med om tråkigare ungar, de VILL ju inte ha roligt!!! Det spelar ju ingen roll vad någon gör för dem.......uch så kommer jag inte att uppfostra mitt barn. Säger inte hon tack eller blir glad över överaskningar och likanande utan surar så blir det inga fler heller!

  • Anonym (norli­e)
    Äldre 9 Jul 10:57
    #78
    Anonym skrev 2012-07-09 09:35:56 följande:
    Jag slutade med preventivmedel för att bli gravid.
    Och jag blev gravid.
    Trots det säger jag till folk att jag blev gravid trots preventivmedel.
    jag älskar min sambo och vet att det är han som är den rätta!
    Jag flyttade långt genom sverige för att bo med sambon.

    MEN

    Jag ångrar mig. Jag är inte redo att få barn nu! Jag vill inte! INTE NU!!
    Jag vill leva loppan.
    Festa, flirta och hångla runt!
    Ragga och bli raggad på.
    Bo där hemma, där familjen och vännerna finns. Där det bekanta är!
    Jag vill inte bli tjock och "förstöra" min kropp. Ha en massa hormonsvallningar där jag beter mig som en jubelidiot, vräka i mig godis och äckla mig.

    (gud vad jag hoppas att detta bara är en graviditetsfas jag är i, har känt så i några veckor nu)
    Hej!
    Jag har också flyttat genom hela Sverige för min sambos skull.
    Vi försöker dock skaffa barn aktivt. Ibland kan jag också få panikkänslor över att jag bor här så långt borta från familj och vänner. Jag saknar dem så mycket!!
    Det är ju inte alls säkert du förstör din kropp och man kan ju fortsättningsvis om du vill flörta lite oskyldigt.
    Är rädd att jag som du ska få kalla fötter mitt i allt när jag blir gravid. Har inga bra tips men jag tror det är en period. När du har er bebis i famnen kommer du säkert känna annorlunda.

    Jag själv är helt besluten om att jag vill tillbaka hem om något år eller två så jag hoppas verkligen att jag kommer få med mig sambon och vår kommande bebis ner till Sverige igen. Mina vänner hemma har barn och jag vill dela tiden tillsammans med dem. Här känner jag mig så ensam och att jag inte passar in.

    Var i Sverige bor du? Jag bor högst upp i Norrland.  :/
  • Anonym (norli­e)
    Äldre 9 Jul 11:04
    #79
    Anonym skrev 2012-07-09 09:28:03 följande:
    Jag har aldrig gjort slut på ett schysst sätt, istället har jag varit otrogen och sedan berättat om det till min kille, då det blev naturligt att vi gjorde slut. 
    Jag har gjort ett inbrott.
    Jag har en älskare. 
    Jag har gjort samma sak mot mina pojkvänner...den ena förlät mina otroheter varje gång så det bara fortsatte till jag sa att jag var kär i en annan...
    Nu såhär många år efter skrattar jag nästan åt det men tycker att jag var fruktansvärt elak. 
  • Anonym
    Äldre 9 Jul 11:11
    #80

    *- Jag har bara haft sex med 3 stycken, men mina vänner och pojkvän samt ex tror att det är betydligt fler.
    *- Ibland har jag en förmåga att ljuga för att lätta på stämningen för stunden men glömmer alltid att den ändå förstörs förr eller senare.
    *- Jag älskar min dotters Pappa över hela mitt hjärta och kommer alltid att göra det trots att det snart är 2 år sedan vi separerade och trots att vi separerade p.ga att han misshandlat mig.
    *- Jag har en ny relation idag sedan 1 år tillbaka och jag vet inte om jag älskar honom, eller om han bara är en trygghet efter det jobbiga jag gått igenom.
    *- Jag planerade min dotter själv när jag var tillsammans med hennes Pappa. Vi skyddade aldrig oss och det visste han om men jag läste på om mycket knep (som att ligga med rumpan högt efter samlag t.ex) och tog reda på när jag hade ägglossning m.m. Jag ville inte ha barn just då utan ville bara att vi skulle få det bra. Idag skulle jag givetvis inte byta henne mot något.

Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?