• Äldre 12 Jul 19:49
    64103 visningar
    978 svar
    978
    64103

    Bf- mars 2013

    Någon som vill följas åt Bf  mars 2013

    mitt bf är 12 mars 2013

  • Svar på tråden Bf- mars 2013
  • Äldre 14 Jul 16:36
    #1

    GRATTIS! :D

    Mitt BF är 5:e mars 2013!!!!! :D gissa om jag ser framemot det! vi får se hur mycket det ändras efter BM besök å UL... :)

  • Äldre 14 Jul 23:25
    #2

    Hoppar in här. Plussade i torsdags men har inte riktigt trott på det förrän nu ikväll då jag testade med ett Clearblue test som klart och tydligt sa att jag var är gravid.

    Är 24 år gammal och bor nere i Helsingborg.
    Detta är vårt andra barn, vi har en son som är född i Augusti 2010.
    Bebisen kommer vara beräknad till den 23 Mars.

    Wow är fortfarande lite i chock efter denna nyhet, jag tog ut min p-stav den 1 Juni och detta var min första ägglossning, tänk att det kan faktiskt gå så snabbt. Allting passar så fint med ett barn just nu, vi flyttar till hus om 2 veckors tid, jag har precis fått fast anställning efter 1 års vikarietid och nu denna underbara nyhet med ett litet knyte som kommer nästa år. Lycka! :)


    Liam 100813
  • Äldre 15 Jul 08:57
    #3

    här är en till som har plussat, enligt mina egna beräkningar så är BF 15 mars...
    dock är jag orolig för mina symptom har försvunnit, känner inget alls idag...
    haft molnande värk, svullen mage och allt borta...har en dotter men minns inte att jag inte kände något med henne...
    hur känner ni?

  • Suuun
    Äldre 15 Jul 10:36
    #4

    Hej hej!
    Jag ansluter mig till tråden.
    Testade i Fredags då mensen var försenad en vecka och det var ett starkt + Skrattande!! Enligt uträkningarna bör BF vara 13 Mars.
    Vi har försökt sen 1 ½ år tillbaka och är väldigt lykliga.
    Jag känner lite molnande värk emellanåt och värk i brösten ibland. 

    Det som oroar mig  är att jag även har haft små brun-orange blödningar som kommit på pappret när jag torkat mig ibland..., vilket gör mig orolig. Men vad jag förstår kan det vara norrmalt?!?! Jag har ju inte ont som mensvärk-ont iaf.

    Nu hoppas vi. Glad Grattis alla ni andra!

  • Äldre 15 Jul 16:40
    #5

    Grattis tjejer! Är inte gravid men plussade för ett år sedan och blev med i en tråd här och vi är ett jättefint mammagäng nu. Önskar er lycka till och jag blir alldeles nostalgisk när jag ser er tråd! Nu har jag en liten tjej på snart fyra månader som ligger och sover här med sin pappa! Tiden har gått så fort! 

    Var inte mening att kapa eran tråd, blev bara så glad att se att ni har startat en ny!<3 lycka till med era små pyren:) 

  • S88H
    Äldre 15 Jul 20:08
    #6

    Hej allihopa! Här vill jag också vara med, vi fick ett plus i torsdags. Det var planerat men ändå inte. Vi har en son som är född i november 2010 och det tog tre år innan han blev till därför har vi nu varit lite slarviga då vi var rädd att det skulle ta tre år igen. Min sambo blev färdig med sin utbildning nu i våras och har sen. Dess varit pappaledig men söker jobb för fullt. Vi hoppas att han ska få sig ett jobb snart så vi slipper oroa oss för det. Annars är vi bara så otroligt glada och lyckliga, tänk att vi väntar en liten igen. Grattis till er alla! :)

  • Äldre 16 Jul 09:31
    #7

    Hej Alla blivande mammor!! Här är en blivande 2 barns mamma som bor i Karlskrona som ligger i Blekinge! Lever mitt liv större delen själv då jag gift mig med en sjöman !! Har både sina för och nackdelar det!
    Fick vår dotter den 26 mars -10 och vårt nya lilla knyte är uträknat att komma till världen den 7 mars -13! Ska bli sååå mysigt!!

  • Äldre 16 Jul 09:53
    #8

    Hej tjejer! Sitter här och är aldeles nervös och pirrig. Plussade i morse och har då bf runt 27mars. Inga barn sedan tidigare, men ett ma i våras så nu är jag bra nervös och hoppas att det ska gå vägen denna gång!


    Har inte berättat för mannen än. Vill överaska honom på något mysigt gulligt sätt ikväll då han kommer hem. Funderar på att skriva "hej pappa" på magen... Hur berättade ni?

  • Suuun
    Äldre 16 Jul 10:09
    #9

    Alla: Grattis till er alla och vad roligt att vi börjar bli några stycken som kan följa varandra.

    Miising: Det är första gången även för mig, Jag kände redan förra måndagen (Bim + 5) att jag var gravid och sa det till min pojkvän. Han sa: Mensen kommer på tordag och log. Så vi sa att vi skulle vänta till Fredagsmorgon med ett test. På natten till Fredagen vaknade jag halv 5 och var väldigt  kissnödig. Så jag väckte min pojkvän och sa: "Nu testar jag". Jag gick in och testade och det visade +. Jag gick in i sovrummet och sa med ett leende: "Vi är gravida". "Är vi?! Häftigt" Sa han. Sen försökte vi somna om. Efter ca 10 minuter sätter han sig upp och ler. "Å hur tror du att jag ska kunna somna om nu då!?!? Skrattande"

    hehe ... sen hade vi en jättelång mysmorgon.  Underbart!

  • Äldre 16 Jul 13:02
    #10

    Hej!
    Grattis till er alla :)
    Jag plussade i lördags och har beräknat BF 22 mars 2013 :D
    Känns helt underbart, hade ett missfall i April och vi har försökt i två år nu
    att skaffa barn. Är också ganska ung, 24 år.

    Ska träffa min BM om två veckor och jag är hur lycklig som helst.
    Vore kul om vi kunde följas här allihopa :)
    Kram!      

Svar på tråden Bf- mars 2013