• Anonym (Kaffedraken)

    Vi som plussade i juli-12!

    Hej, tänkte att här kan alla vi som plussat i juli samlas för att prata om allt som man vill prata om. Ja, självklart är även andra välkomna i tråden!

    För mig är det första barnet, men vore trevligt om alla oavsett hur många barn man har är med och delar med sig av sina funderingar, erfarenheter, tankar mm.

  • Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag var på kub i fredags!! Helt underbart...
    Sen är det rul den 10/10. Så precis en månad kvar! Känns inte lika långt bort som om jag inte gjort kub nu!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Kul med kub. Det får vi inte här tyvärr!


    ♥ Gravid med första barnet ♥
  • Anonym (Kaffedraken)

    Är det nån som fått jobbig huvudvärk? Jag har ytterst sällan huvudvärk i vanliga fall och under graviditeten har jag inte haft ont i huvudet en enda gång.

    Igår kväll kom huvudvärken från ingenstans och sen har den hållt i sig nu i snart 24 timmar. Blir galen. Försökte klara mig utan värktabletter men jag kapitulerade för en stund sen och tog en alvedon. Det blev väl aningen bättre men fortfarande inte bra.

    Suck!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Norrlands08a: Har haft två rejäla migränattacker samt har ofta huvudvärk. Kan vara att du har låga järnvärden (eller låga järndepåer) . I min förra graviditet fick jag börja äta Niferex (järntabletter) tidigt pga det och huvudvärken blev mycket bättre Denna gång ska jag få träffa en läkare på mvc om just mina migrän- och huvudvärksanfall och få lite starkare tabletter än Alvedon. Hjälper Alvedon mot din huvudvärk?

    De säger att huvudvärk under graviditet är lika normalt som illamående. Vissa får huvudvärk - vissa illamående. Vissa både och

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag har ingen koll på mina järnvärden, men det låter som en bra idé att testa att få i sig mer järn.

    Alvedon hjälpte lite, men inte så där ipren-bra som jag hade önskat. Ipren är ju tyvärr inte bra att använda under graviditet har jag läst, så jag håller mig borta från dem.

    Just nu har jag hittat en position där jag lutar huvudet mot ett typ nackstöd på soffan. Det känns nästan bra nu, så jag rör mig inte ur fläcken! :) Blir lite svårt att sova så dock :)

  • Anonym (Kaffedraken)

    Måste du hålla huvudet helt still? Låter nästan snarlikt ett migränanfall då. Mår du illa något?

    Ja precis, Ipren ska man hålla sig undan - allt som innehåller ibuprofen

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ju mer jag håller huvudet stilla desto bättre känns det. Har provat att äta, dricka vatten och sova men känner väl inte att det gjort nån större skillnad. Hittills är det Alvedonen som gjort den största skillnaden. Jag mår inte alls illa, så förhoppningsvis betyder det att det inte är migrän.

    Känns så skumt, har inte haft ont i huvudet på typ ett år och så bara smäller det till.. men det är väl så det är ibland.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Vilken lyx att ha huvudvärk så sällan! Ända sedan dottern föddes får jag allt lättare. Speciellt under graviditet.

    Skönt iallafall att du inte mår illa. Då är det förmodligen ingen migrän iallafall Krya på dig!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ja det har du ju rätt i förstås, att det är en lyx att inte ha huvudvärk så ofta. Bra, jag gillar positivt tänkande! Lätt att bara se det dåliga.

    Hoppas din huvudvärk blir bättre med tiden! Tack för glada tillrop, det är det man behöver när man känner sig trött och less :)

    Imorrn är det KUB!!

Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!