• äntligen36

    Vi som plussade i juli-12!

    Hej, tänkte att här kan alla vi som plussat i juli samlas för att prata om allt som man vill prata om. Ja, självklart är även andra välkomna i tråden!

    För mig är det första barnet, men vore trevligt om alla oavsett hur många barn man har är med och delar med sig av sina funderingar, erfarenheter, tankar mm.

  • Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!
  • Norrlands08a
    Angeliic skrev 2012-09-23 10:57:28 följande:
    Har startat upp en hemlig grupp på facebook för oss som har BF i mars Glad

    Med hemlig grupp så betyder det att den inte kan hittas när man söker på namnet samt att varken bekanta eller vänner kan se att ni gått med i gruppen - om ni vill vara lite hemliga. 

    Vill ni vara med så skicka en vänförfrågan till mig på facebook (måste vara vänner för att jag ska kunna lägga till er) Vi avslutar såklart "vänrelationen" så fort jag lagt till er i gruppen. Så skicka en vänförfrågan till Angelica Östfalk om ni är intresserade Solig 
    Kul! Vänförfrågan skickad.
  • Angeliic
    Norrlands08a skrev 2012-09-23 14:45:13 följande:
    Kul! Vänförfrågan skickad.
    Toppen Solig

    Vi börjar bli ett gäng nu så är fler sugna så haka gärna på!
  • linasld

    Jag skickar oxå förfrågan angeliic :)

    Fick goda nyheter idag av min bm - läkaren som var så dum har fått sparken! Var fler som hade klagat. Känns som en upprättelse samtidigt som jag har dåligt samvete över att glädjas åt att en annan människa har förlorat jobbet.... Men han får faktiskt skylla sig själv!

  • MissMolgan

    Nu har jag varit iväg på KUB-ultraljudet (igår) och sett vår bebis för första gången!
    Vilken känsla!! Allt såg bra ut ännu så länge och risken var mycket liten för DS så det kändes också underbart ÅÅåååh vad jag längtar efter mitt barn! <3

  • A0508

    Känner ni av nått i magen ännu?
    jag känner mig nästan ogravid då man inte märker av mer än en bula på magen... väntar på rörelser.. men är v15+0 idag så inte konstigt heller =) 

  • Kattflickan

    Jag är i vecka 17+0 idag och känner inte heller fosterrörelser. Oroar mig en hel del över det. Jag har kanske känt nåt, men det kan lika gärna vara gaser.

  • Thesss

    Jag är i vecka 17+3 och känner inte heller några direkta rörelser... kan vara att jag känner det emellanåt men det är så svagt som ett magkurr så vågar inte tro att det är de.. ;)
    Imorgon är det iallafall rul så då får jag se om allt är bra :D 

  • A0508

    Skönt å höra att det finns fler som inte kännt nått ännu...
    Med sonen har jag för mig att jag kände i v16...

    Men det är så klart olika från gång till gång...

    Vad har ni för namnförslag då? :) 

Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!