• Äldre 14 Jul 20:40
    43913 visningar
    1082 svar
    1082
    43913

    Vi som plussade i juli-12!

    Hej, tänkte att här kan alla vi som plussat i juli samlas för att prata om allt som man vill prata om. Ja, självklart är även andra välkomna i tråden!

    För mig är det första barnet, men vore trevligt om alla oavsett hur många barn man har är med och delar med sig av sina funderingar, erfarenheter, tankar mm.

  • Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!
  • Noliee
    Äldre 6 Sep 21:21
    Thesss skrev 2012-09-06 19:09:31 följande:
    Ja det är ju en bit ;)

    Imorgon är det dags för oss, så om ett dygn hoppas jag sitta här och skriva att jag är överlycklig!! 
    Spännande, kommer säkert gå hur bra som helst!!
    ♥ Gravid med första barnet ♥
  • Thesss
    Äldre 7 Sep 21:44

    Wiiihoooo!! Såg lillbebben idag och allt såg fint ut... Är i vecka 12+6 så blev inte flyttad alls!
    Känns så overkligt när man gått och varit så orolig hela tiden... 

  • Äldre 8 Sep 08:27
    Thesss skrev 2012-09-07 21:44:49 följande:
    Wiiihoooo!! Såg lillbebben idag och allt såg fint ut... Är i vecka 12+6 så blev inte flyttad alls!
    Känns så overkligt när man gått och varit så orolig hela tiden... 
    Grattis! Vad härligt!!

    Jag gick in i 12+0 idag och det känns så skönt! KUB har jag på tisdag så vi får vänta lite till... åh denna väntan!
  • Äldre 8 Sep 10:02

    Längesen jag skrev här men jag läser allt ni skriver Grattis till lyckade UL!! Jag vill också göra ett tidigt för att se att allt är bra. Mf i juni så vet inte om man är extra mån om ett tidigt UL då. Ska i alla fall på inskrivning på onsdag och ska fråga då. Får jag inget tänker jag boka privat

  • linasl­d
    Äldre 8 Sep 10:51

    Härligt att se att det går bra för er! Gick äntligen in i v 12 igår och hoppas innerligt att man ska få må lite bättre snart och kunna gå tillbaka till jobbet.

    Har faktiskt börjat få lite mage och det känns kul! Har tid hos gyn på torsdag och bm på fredag och hoppas på att allt ser bra ut, vet fortfarande inte om det blir vul lr ej. Men hoppas! :)

  • Noliee
    Äldre 8 Sep 11:40
    linasld skrev 2012-09-08 10:51:30 följande:
    Härligt att se att det går bra för er! Gick äntligen in i v 12 igår och hoppas innerligt att man ska få må lite bättre snart och kunna gå tillbaka till jobbet. Har faktiskt börjat få lite mage och det känns kul! Har tid hos gyn på torsdag och bm på fredag och hoppas på att allt ser bra ut, vet fortfarande inte om det blir vul lr ej. Men hoppas! :)

    Jag gick in i v 12 i onsdags och nu har jag inte kräkts sen i torsdags! Har kräkts varje dag innan sedan v 7. Hoppas det håller i sig! Själv ska jag till bm på måndag, men blir inget ul, här får vi bara rul.
    ♥ Gravid med första barnet ♥
  • Thesss
    Äldre 8 Sep 14:23

    Jag har inte krät en enda gång och inte mått illa heller för den delen... Det är inte heller så roligt för oron över missfall är enorm när man inte har några symtom :/
    Men igår fick jag iallafall se att allt var bra, nu väntar vi bara på att få svar från blodprovet och få en bra siffra på kub-testet 

  • Äldre 8 Sep 14:39

    Den här delen av graviditeten är verkligen schysst jämfört med den första delen! Har varit ute och sprungit (ok, lufsat...) i det fina vädret, och förutom att kondisen numera är åt helsike så kändes det superskönt att ta en runda. Nu får vi hoppas att det här håller i sig några månader :)

  • linasl­d
    Äldre 8 Sep 16:31

    Åh vad skönt med en springtur!! Det saknar jag jättemkt, har ju en vallhund så han gör ju så att man kommer ut :) låter hoppfullt att så många mår bättre nu, då måste det ju snart vara min tur oxå!

    Förstår oron över mf när man inte har så tydliga symtom, jag är orolig för det hela tiden trots att jag mår som jag mår, och kan tänka mig att oron är större om man typ mår som vanligt :(

  • Äldre 8 Sep 18:02

    Nu har jag fått tid till kub den 19/9 blir det. Gick även in i vecka 12+0 idag så skönt. Inatt måste bebisen ha vuxit för över natten har magen blivit dubbel så stor. Ett par byxor som passade i torsdags passade inte runt magen idag

Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!