• Lillave

    Bjudna på bröllop - smörgåstårta??

    Håller med dig TS, smörgåstårta känns riktigt B. Som en nödlösning. Det finns så mkt annat gott och billigt att bjuda på.

  • Lillave
    Faber skrev 2012-07-16 18:06:30 följande:
    Låt mig gissa du är en sådan som läser varje tidskrift du kommer över så att du kan få tips om det perfekta livet, hur barnen skall uppfostras, vad som är inne resp. ute och hur stor altanen skall vara och i vilken färg?

    Hahaha, varför tror du det?

    Herregud, du skulle haft en inblick i mitt icke-perfekta liv
  • Lillave
    NadiaMi skrev 2012-07-19 10:29:07 följande:
    Smoking och smörgåstårta, i en kvarterslokal med 30 inbjudna barn och utan bordsplacering, samt mikro och medhavd mat till barnen om de inte gillar smörgåstårta eller om det finns tveksamheter pga allergier. Och så dans till kl 01 på natten...

    Nog för att jag gillar enkla lösningar, men dethär känns mest enkelt för brudparet och onödigt krångligt för gästerna.
    Hur har de tänkt fixa tillgången till mikron för alla de 30 barnen ifall ingen av dem äter smörgåstårta? Ska barnen springa runt och leka bland smokingklädda vuxna i finkläder? Fri bordsplacering och smörgåstårta funkar för ett eftermiddagsbröllop, med mer avslappnad klädsel och om det finns annan plockmat och något alternativ för barnen, som varmkorv t.ex.
    Om det är hela 30 barn som kommer, hur många vuxna blir det? Hur stor är lokalen egentligen? Kan alla få plats bekvämt i sina fina kläder?

    Jag hoppas att bruden får sig en tankeställare och något i upplägget ändras. Annars riskerar de nog att bli utan ganska många av gästerna som inte bor på orten.
    Hela tillställningen låter osannolikt konstig.
Svar på tråden Bjudna på bröllop - smörgåstårta??