• Meland

    "tjäna pengar hemifrån" tillförlitlig?

    Hur tillförlitliga är dessa Företag eller vad det ska vara när det gäller att känna pengar hemifrån? är det någon som har testat på och kan medela om sina erfarenheter?

    Behöver verkligen få in lite extra pengar i familjens ekonomiska kassa då jag själv inte har någon inkomst utan bara sambon (vilket vi inte vet om och hur mycket det kommer vara varje månad) jag behöver få in ca 2-3 tusen extra i månaden för att det ska kunna gå ihop med räkningar, mat och kläder...

    Är student utan CSN stöd då jag redan har utnyttjat mina 120 veckor GYMVUX. Och något jobb är skit svårt att få, blev lurad av 2 ställen tidigare vilket lede till att det var för sent att söka på annat ställe + att jag flyttade mitt under "sommarjobbs" tiden, hade inte mycket att välja på

    Och Soc vill jag INTE gå till...
    Tacksam om någon vill dela med sig av sina erfarenheter ....

  • Svar på tråden "tjäna pengar hemifrån" tillförlitlig?
  • Scaniamamma

    De flesta såna företag som lovar att man lätt ska tjäna pengar hemifrån är oftast inte alls så lätta som dom låter utan att det ofta krävs väldigt mycket av en själv för att tjäna dom pengarna och i vissa fall dyker inga pengar upp alls.

    Det man kan göra är ju att bli säljare för tex mary kay, partylite el något liknande sådant men då måste man våga hålla i "partyn" och träffa mycket nya människor.

      

  • Meland

    Nej säljare för Mary Kay har jag redan fått erbjudande om, men problemet med det är att man måste först själv bläddra fram 10000:- för startkiten, vilka jag inte har, och dessutom så tror jag inte riktig att jag skulle  lyckas med det .... Jag tittade på sidor som t.ex. www.arbetahemma.com/  och andra där det sen framställer sig att det handlar om kasino, vilket jag absolut inte är intresserad av....

  • stjärnmamman

    Ja alltså detta är ju kanske inte att rekommendera men jag vet folk som jobbar som telefonvärdinna..
    alltså telefonsex 

  • hummelgard

    Du skriver inte vilken sida eller vad du är skeptisk mot. Men jag driver själv en sida om att tjäna pengar hemifrån och testar de flesta sakerna noga innan jag. skriver om dem. Finns många sätt men olika lönsamma. Idag jobbar ja 20% hemma tack vare att jag testat och kämpat på. Men inget är lätt dvs man måste lägga ner tid precis som i vanliga jobb. Jag har även jobbat gratis ibland för att visa vad jag går för.

  • Meland

    Jag har skrivit exempel på sidor... Vad jobbar du med då? Kan dy ge mig några tips?

  • pacta sunt servanda

    Jag känner en som studerar och jobbar extra som mystery shopper för daymaker, ingår vissa varuköp i en del observationer. Det är inte jättebra betalt men det funkar som en mindre extrainkomst i alla fall och bor man i en storstad så kan man få ganska många uppdrag. Det är seriöst företag och har alltid funkat bra med löneutbetalningar etc. Det är väl kanske inte riktigt hemifrån på det sättet du menar men kanske kan vara ide att kolla upp.

  • hummelgard

    Hemifrån jobbar jag som skribent, betalda blogginlägg, affiliate och lite anat smått. och gott. Skribentjobbet ger mest medan de andra ger några hundra i månaden styck.  Utanför hemmet har finns daymaker och gapbuster. Gapbuster är bra betalt för att vara mysteryshopper.
    Tips. ja det finns  en rad sidor med tips på nätet. Sök på google på Extrapengar på gapbuster så får du upp om det. Jag har gjorten del enkäter också. Ger inte så mycket men en del extra i allafall.

    Frågor ? 

Svar på tråden "tjäna pengar hemifrån" tillförlitlig?