• Anonym (MISSTÄNKER)

    Tablett identifiering

    hittade en tablett i sambons toa ,liten rund vit tablett de står SL på ena sidan och 10 på andra sidan..kan inte hitta den på fass.
    vad kan de vara för nått? 

  • Svar på tråden Tablett identifiering
  • Tovo

    Ja frågan är om du verkligen ska ringa och fråga Apoteket... Tänk om det är ngt "olagligt"... Men förstår du e nyfiken!!

  • vitlöksbröd

    Om TS får den kollad på apoteket behöver hon ju inte berätta vem hon misstänker är "ägaren".
    Och även om hon nu har en misstanke är det ju inte klart att det är sambons tablett.
    Bara förklara att hon hittat den på golvet och vill veta vad det är.

    Jag hittade också en skum kapsel på golvet häromveckan. En helvit kapsel som jag inte har någon aning om vad det är, och vi kan inte komma fram till vem som kan äga den. Det enda jag äger är allergitabletter för pollen, vilket är som sagt, tabletter. Sambon har inga mediciner eller så alls, och inneboendens kapslar är gulvita.
    Lade upp den på ett bord för att inte hunden skulle gå och stoppa i sig den, men den var spårlöst borta igen när jag skulle visa den för en kompis som var förbi.
     

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-07-31 23:12:50 följande:
    www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.... finns två runda med sl, dock inte 10 enl FASS men det är väl ändå mest troligt att det är sobril eftersom den andra inte finns i så låga doser i tablettform.
    Det är fortfarande mest troligt efter att TS sagt att tabletten inte ser ut som den gör i FASS?
    Fortfarande troligt att det är sobril när det faktiskt finns olagliga piller som ser exakt likadant ut som TS beskriver dem? 
  • Anonym

    Din kille knaprar anabola ts. Så ligger det till. Hoppas ni tar tag i problemet särskilt när ni/du har barn. Personer som går på anabola kan bli ruskigt aggressiva.

  • Anonym (MISSTÄNKER)

    hoppas de inte är så.. hoppas jag kan lita på han, älskar han men om de är så .. uppdaterar sen när jag varit på apoteket..

  • Anonym
    Anonym (...) skrev 2012-08-01 00:48:48 följande:
    Det är Oral Turinabol, anabola sterioider.
    Betyder inte oral att det är en lösning? Alltså typ droppar 
Svar på tråden Tablett identifiering