Trump hånar Emmygalans tittarsiffror
Forum Missbruk - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hjälp! Vad är det min mamma dricker?

  Lör 4 aug 2012 16:15 Läst 16748 gånger Totalt 79 svar
  Anonym (Dotte­r)
  Visa endast
  Lör 4 aug 2012 16:15

  Min mamma har alltid druckit för mycket under hela min uppväxt. Det eskalerade när jag var 18 och trots otaliga konfrontationer så har hon vägrat inse att hon har problem. Inte ens efter att hon var på avgiftning, efter att ha åkt in till akuten, och hon medicinerade med Antabus har hon velat erkänna att hon är alkoholist.

  Hon har alltid smugit med främst vin ocj ibland whisky. Under hela vintern och våren har det varit ganska lugnt faktiskt. Därför bestämde jag mig för att följa med mina föräldrar till deras sommarstuga i några veckor. Nu i eftermiddags så gick jag förbi henne och hennes andedräkt luktar väldigt starkt. Det luktar typ läkarsprit!!! Så jag sniffade i en vattenflaska som hon har bredvid sängen och den luktar jättestarkt. Och inte vodka liksom utan mer rengöringssprit...

  Hur mycket luktar Systembolagets starkaste sprit? Luktar det typ ytdesinficering? Eller dricker hon något som kan vara jättefarligt?

 • Anonym (Dotte­r) Trådstartaren
  Visa endast
  Lör 4 aug 2012 16:18 #1

  Kan tillägga att Jag är nykterist, så jag vet ingenting om olika spritsorter.

 • Lör 4 aug 2012 16:20 #2
  Anonym (Dotter) skrev 2012-08-04 16:18:09 följande:
  Kan tillägga att Jag är nykterist, så jag vet ingenting om olika spritsorter.

  T-Röd? Hembränt? Finns även ren alkohol för desinfektion att köpa på apotek, lätt att få tag på i utlandet t ex. Men har för mig att de tillsätter kräkmedel.
 • Lör 4 aug 2012 16:21 #3
  Anonym (Dotter) skrev 2012-08-04 16:18:09 följande:
  Kan tillägga att Jag är nykterist, så jag vet ingenting om olika spritsorter.
  Vill bara ge en styrkekram. Fattar hur jobbigt det måste vara att vara dotter till en alkoholist. Önskar dig all hjälp som du kan få! {#emotions_dlg.flower}
 • Anonym (Dotte­r) Trådstartaren
  Visa endast
  Lör 4 aug 2012 16:26 #4
  Anonym skrev 2012-08-04 16:20:07 följande:
  T-Röd? Hembränt? Finns även ren alkohol för desinfektion att köpa på apotek, lätt att få tag på i utlandet t ex. Men har för mig att de tillsätter kräkmedel.  Hon kräks ganska ofta. Hon säger att det är för att hon är trött (hon är kroniskt sjuk). Ska försöka lyssna när hon är inne på toaletten nu i fortsättningen.
 • Anonym (Usch!­)
  Visa endast
  Lör 4 aug 2012 16:27 #5

  Tråkigt att din mamma inte kan hålla sig från sprit ens när ni ska umgås. Inte för att jag vet så mycket om sprit, så visst kan det väl vara läkarsprit? Vet när jag var yngre så hade en kompis som jobbade i labb tagit läkarsprit från jobbet som sen användes till groggar. Den spriten är ju skitstark och måste späs ut ordentligt. Eller kan det kanske vara hembränt? Vad skulle hända om du konfronterade henne och frågar rakt ut vad det är för nåt hon dricker?

 • Anonym (Dotte­r) Trådstartaren
  Visa endast
  Lör 4 aug 2012 16:28 #6
  Anonym skrev 2012-08-04 16:21:04 följande:
  Vill bara ge en styrkekram. Fattar hur jobbigt det måste vara att vara dotter till en alkoholist. Önskar dig all hjälp som du kan få!  Tack! Min syster sa upp kontakten med henne efter julen -10. Jag vill egentligen inte göra det, men man börjar ju fundera när det alltid blir så här. Hon var väldigt berusad i förrgår.
 • Lör 4 aug 2012 16:29 #7

  Söta du, vad otroligt jobbigt att behöva fundera över. Tror du inte att din pappa kollar vad din mamma har för sig? Han borde ju se varnings tecknen först. Det känns inte som ett ansvar du ska behöva axla även om jag förstår att det lätt blir så... Kram

 • Anonym (Dotte­r) Trådstartaren
  Visa endast
  Lör 4 aug 2012 16:36 #8
  Anonym (Usch!) skrev 2012-08-04 16:27:22 följande:
  Tråkigt att din mamma inte kan hålla sig från sprit ens när ni ska umgås. Inte för att jag vet så mycket om sprit, så visst kan det väl vara läkarsprit? Vet när jag var yngre så hade en kompis som jobbade i labb tagit läkarsprit från jobbet som sen användes till groggar. Den spriten är ju skitstark och måste späs ut ordentligt. Eller kan det kanske vara hembränt? Vad skulle hända om du konfronterade henne och frågar rakt ut vad det är för nåt hon dricker?  Jättetråkigt är det, jag har ju med mig mitt lilla barn också.

  Är läkarsprit genomskinlig? Jag ska hälla ut det som är i flaskan så fort jag får tillfälle. Om jag får tillfälle, hon ligger väl säkert på sängen när jag kommer tillbaka. Är ute på promenad nu, orkar inte med henne om hon ska vara så här.

  Hon blir som ett litet barn när man konfronterar henne. Sätter sig på tvären, skriker att vi bara är tadkiga som anklagar henne för massa saker. Har sagt till min pappa flera gånger att vi måste göra någonting, men han vågar inte heller ta upp drt med henne. Tycker synd om honom. Han dricker max ett glas vin till maten.
 • Anonym (Dotte­r) Trådstartaren
  Visa endast
  Lör 4 aug 2012 16:39 #9
  Persona skrev 2012-08-04 16:29:03 följande:
  Söta du, vad otroligt jobbigt att behöva fundera över. Tror du inte att din pappa kollar vad din mamma har för sig? Han borde ju se varnings tecknen först. Det känns inte som ett ansvar du ska behöva axla även om jag förstår att det lätt blir så... Kram  Han flyr istället. Bokstavligt talat alltså. Nu när vi är på landet så är han ute och jobbar med huset istället, för att undvika henne. Och nu är han fastklistrad framför OS på tv:n hela kvällarna också.
 • Anonym (Dotte­r) Trådstartaren
  Visa endast
  Lör 4 aug 2012 16:43 #10

  Dessutom tar hon ett antal narkotikaklassade läkemedel, det får hon utskrivet på recrpt. Tänker att om det nu är starkare sprit än vad som avses att drickas så kan ju blandningen bli livsfarlig.

Svara i tråden: Hjälp! Vad är det min mamma dricker?
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Känsliga rummet
Svara i tråden...

Innehåll