Inlägg från: Anonym (Usch!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Usch!)

    Hjälp! Vad är det min mamma dricker?

    Tråkigt att din mamma inte kan hålla sig från sprit ens när ni ska umgås. Inte för att jag vet så mycket om sprit, så visst kan det väl vara läkarsprit? Vet när jag var yngre så hade en kompis som jobbade i labb tagit läkarsprit från jobbet som sen användes till groggar. Den spriten är ju skitstark och måste späs ut ordentligt. Eller kan det kanske vara hembränt? Vad skulle hända om du konfronterade henne och frågar rakt ut vad det är för nåt hon dricker?

  • Anonym (Usch!)
    Anonym skrev 2012-08-04 16:44:29 följande:
    Men hur har hon fått tag på läkarsprit? T-röd kan man ju lätt köpa ute, men alkohol för medicinskt syfte är väl rätt svårt att få tag på, och som sagt så tillsätts ju numera kräkmedel för att undvika felanvändning. Även i alkogel som används till händerna. Dvs hon lär inte få ut något av att dricka det, då hon kommer att kräkas innan alkoholet hinner gå ut i blodet och ge den önskvärda effekten. Vill bara säga vad jag lider med dig, Anonym Dotter!! Kan du inte kontakta någon som är expert på alkoholism? Anonyma alkoholister kan väl även anhöriga kontakta, för att få hjälp och stöd? De vet nog mer om alla spritsorter som finns än vi här på FL. Hoppas det löser sig!! 

    Ja, läkarsprit är genomskinligt.
  • Anonym (Usch!)

    Kom nu ihåg att det som min kompis tog från labbet var Kemetyl 95% finsprit. Sånt kan man som vanlig privatperson inte handla. Den innehöll inte kräkmedel men när jag tänker efter så luktade dem inte mer än vanlig vodka. Den kom i en brun glasflaska med metallkork. www.apoteket.se/privatpersoner/Documents/säkerhetsdatablad/F-Sprit%2095%20Finsprit%20MSDS.pdf

  • Anonym (Usch!)
    Anonym (Dotter) skrev 2012-08-04 21:39:05 följande:
    Står en dunk med Windshield Liquid från Statoil i ett skåp i hallen. 70-90% etanol står det på. Börjar misstänka att det är den hon har spätt ut. Vätskan är ljusblå, men den borde bli ofärgad om man späder ut med vatten.

    Luktar det likadant? Det är troligtvis den om du känner igen lukten.
  • Anonym (Usch!)

    Herregud, det måste vara farligt att dricka spolarvätska. Hon måste verkligen kommit långt i sitt missbruk när hon börjar dricka sånt skit. Tycker du ska berätta det du upptäckt till din pappa.

  • Anonym (Usch!)

    Tycker verkligen du ska göra en LVM anmälan. Du kanske behöver spara det du hittat idag?

  • Anonym (Usch!)
    Tom Araya skrev 2012-08-04 23:10:15 följande:
    Smakar det för djävligt går det alltid att köra någon form av intraveniöst intag. Tampong doppad i sprit upp i mummindalen lär förekomma bland de som är desperata efter billigt rus.

    Det blir nog inte ens sprit i Mumindalen efter detta. Nu konfiskeras giftet så det kan användas till det den är gjord för. ;)
Svar på tråden Hjälp! Vad är det min mamma dricker?