• Anonym (Kaffedraken)

    Min man är otrogen med grannens dotter

    Jag har varit gift med min man i 18 år. Vi har ett utfluget barn.

    De senaste månaderna har jag haft på känn att något inte är som det brukar.
    Min man har varit annorlunda helt enkelt.

    Vi har, sedan vi flyttade in i huset för fyra år sedan, umgåtts med ett grannpar i mellan åt som är i vår ålder. Det vill säga 40+. De har en dotter på 18 år som är välutvecklad och väldigt vacker. Jag är inte jättegod vän med mamman i familjen men vi träffas någon gång ibland över ett glas vin eller liknande.

    För cirka 9 månader sedan började min man att spendera väldigt mycket tid inne hos dessa grannar. Två-tre dagar i veckan blev till slut 5-6 dagar i veckan. Till en början brydde jag mig inte då jag fann det roligt att min man hittat en vän (pappan i grannfamiljen). Ska tillägga att min man är egen företagare och jobbar hemifrån.

    I maj spenderade han 3 dagar, från morgon till kväll, inne i detta hus och till slut frågade jag vad de gjorde när de umgicks med  varandra. Han berättade då att han hjälpt grannpappan med dennes dator (min man arbetar med datorer) jag vet att detta är tidskrävande och tänkte därför inte mer på det.

    Tills jag igår var ute på middag med mamman från familjen. Jag berättade för henne att jag och min man nog behövde liva upp vårt förhållande på något sett och frågade om hon hade några goda råd. Hon berättade då för mig om en resa till Barcelona som hon och hennes man gjorde i maj. De var bara borta i 3 dagar men hade haft det underbart. Jag kom då att tänka på att det var i maj som min man varit inne hos dem för att laga grannpappans dator och jag frågade vilka datum de varit bortresta. Och visst var det så. Under dessa 3 dagar som min man påstått sig ha hjälpt till att laga en dator så var de bortresta. Jag sa givetvis inget till henne.

    Vi började prata om annat vilket till slut ledde in på ett samtal om dottern i familjen. Mamman berättade för mig att hennes dotter verkade ha en pojkvän men var väldigt hemlighetsfull med detta. Hon berättade också att dottern aldrig var hemma längre och ofta kom hem sent eller sov borta. Jag reser mycket i jobbet och har ingen koll på vad min man gör när jag inte är hemma.

    När jag sedan kom hem igår så gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag snokade i min mans mobil. Där fann jag inte bara kärleksfulla och erotiska sms utan även nakenbilder där denna flicka (för mig är hon fortfarande en flicka) smeker sig själv. Jag bläddrade vidare och fann sedan en video inspelad när flickan utför oralsex på min man.

    Jag blev så stum och kände mig så äcklad att jag packade väskan och åkte tidigare på min tjänsteresa utan att säga något till min man. Han har försökt ringa mig men jag har inte svarat utan bara skrivit ett sms att jag behöver egen tid ett tag.

    Nu sitter jag här på ett hotellrum 18 mil hemifrån och undrar om min man är tillsammans med denna flicka just i detta nu.

    Snälla ni. Har ni några goda råd till mig. Jag vet varken ut eller in och i morgon är det dags för mig att åka hem igen.

  • Svar på tråden Min man är otrogen med grannens dotter
  • Anonym (Kaffedraken)

    Berätta gärna hur allting gått idag!! Lider med dig TS. Styrkekramar!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Fy faaaan vad VIDRIGT! Snacka om gubbsjuka gubbar de finns! Äckligt! Tycker synd om dig ta :(

  • Anonym (Kaffedraken)
    B3b1s skrev 2012-08-15 09:11:42 följande:
    Fy faaaan vad VIDRIGT! Snacka om gubbsjuka gubbar de finns! Äckligt! Tycker synd om dig ta :(
    Håller med. Äckliga gubbar överallt. 
  • Anonym (Kaffedraken)
    Jisa skrev 2012-08-15 08:05:10 följande:
    Du kan ju trösta dig med att hon kommer tröttna och att din man då får stå där helt ensam. Jag beundrar dig för ditt lugn ts, fortsätt så!

    Lycka till
    Ensam???
    Jag blev bedragen av min fru och lämnade henne. Öppet för mej var en jättemarknad med kvinnor i min ålder (40+) som ville dejats mm. Så ensam lär han ALDRIG vara....
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2012-08-15 08:32:53 följande:

    Tänker på dig och är verkligen en helt absurd situation.
    Du har blivit offer  för dubbel livskris kan man säga (din man vill va yngre och tjejen är väl i vinna-en-man-fasen).

    Håller med de andra som skriver att din make får bli den som förklarar för dottern. Först.  
    Sedan kan du kanske bjuda henne på en liten spa-helg eller nåt och kurera er. När mannen får jobba med att fixa flytten! DU kan ju säga till henne sedan nån gång att han har varit otrogen men behöver ju inte säga med vem. Beror lite på hur nära kontakt hon och granndottern har. Och hennes personlighet. Är bättre hon får veta det av dig än att granndottern ska berätta det i en situation när din dotter ska prata med henne om att hon är ledsen för att henens föräldrar ska skilja sig.

    Kan tänka mig att hans första reaktion är att förneka att det ens har hänt. Är ju inget att va stolt över liksom. Så OM du orkar så hade jag bara för att gardera mig först fotat lite "bevis" med min mobil och antecknat data och fakta innan jag konfronterar. 

    Har inte läst allt och vet inte om din dotter bor hemma. Gör hon det så ta upp det med mannen och så lägger ni riktlinjer för hur detta ska skötas. Håller tummarna för att han håller sig vuxen i detta.
    Kram!!!!


    Fixa flytten?
    Han llär väl flytta sina saker (eller andel av det gemensamma) medan hon själv får flytta sina saker!
    Troir du på allvar att det bara är hans ansvar att dom flyttar och säljer huset???

    Och varför i hela friden dra in dottern i skiljsmässan och dessa detaljer???
  • Anonym (Kaffedraken)

    usch va hemskt för dig ts!!! och för den här tjejens föräldrar...... när de får reda på det!
    jag skulle skämmas LIVET UR mig om min framtida dotter skulle göra något sådant som hon har gjort....!
    (säger framtida för jag har en flicka i magen i detta nu hehe)..

    hoppas konfrontationen går väl, och att han inte försöker förneka hans illdåd!!!!

    lycka till i framtiden ts!
    kraaaam 

Svar på tråden Min man är otrogen med grannens dotter