• trytofindme

    Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!

    Jag hoppas du skämtar. Gör som du vill på ditt eget bröllop och låt andra lägga pengar på det dom tycker det är värt att lägga pengar på. Vad är för övrigt skillnaden mellan powerking och redbull? Är det ens prisskillnad mellan dessa?

  • trytofindme
    Charlie Bravo skrev 2012-08-22 15:23:28 följande:
    Vansinne att bjuda in 200 personer. Varför så många? Blir ju bara en massa tjo och tjim och ni hinner ändå inte att umgås med alla 200 gäster til bröllopet. Och så att lägga ut 170.000 på ett bröllop. Det blir ju vansinne i kvadrat.

    Är det ditt bröllop eller? Trodde vi i tråden var eniga om att låta brudparen själv planera för sina bröllop. Varför ifrågasätta ett sådant inlägg i den här tråden?! Håll dig till vad tråden handlar om istället för att hoppa på folk för helt andra saker (och ja, jag gör väl samma sak, förlåt!) Nä, som sagt låt folk planera sina egna bröllop och bjuda på cola av egen vald sort om dom nu vill ha cola. på bröllopet. Jag undrar hur det här inlägget blev då jag skriver från telefonen. Ber om ursäkt i förväg.
  • trytofindme
    Charlie Bravo skrev 2012-08-23 09:38:11 följande:
    Det handlar om smakupplevelsen. Vad gör ett billigt vin sämre än ett dyrare.....jo just det, smakupplevelsen. Fulcola smakar helt enkelt inte lika gott...

    Jaha, vad spännande. Det var mer än vad jag visste. Gäller det andra ät- och drickbara produkter också eller bara vin och cola? Vad jag har lärt mig gällande vin är ju att det definitivt inte automatiskt är godare bara för att det är dyrare. Men min lärare i dryckeskunskap som dessutom är sommilier (osäker på stavning) kanske har fel om vin. Vad är förresten gott och vad är mindre gott? Jag trodde det var en smaksak, olika från person till person. Måste genast pränta in i huvudet att god smak har med pris att göra. *dyrt är gott, dyrt är gott, dyrt är gott*
  • trytofindme
    Charlie Bravo skrev 2012-08-24 13:04:10 följande:
    Helt ärligt. Menar du på fullaste allvar att du inte kan smaka skillnad på ett vin till 44 kr och ett till 100 kr? Finns ju flera aspekter som gör att man får betala mer för de dyrare vinerna. Lagringstiden är ett exempel. Och om du tror att du kan få samma kvalitet på livsmedel oavsett pris, så kanske du ska ta prova att handla livsmedel i andra butiker än LIDL.  

    Ett direkt svar på din fråga: Nej. Kan du genom att blint smaka på ett vin avgöra vad flaskan kostade kan jag bara berömma dig. Det finns säkert fina jobb som provsmakare för en tunga som din. Resten orkar jag inte kommentera, och särskilt inte från telefonen.
Svar på tråden Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!