• Anonym (dubbe­lmoral­)
    Äldre 21 Aug 20:39
    97632 visningar
    839 svar
    839
    97632

    Min pojkvän går i klänning för att jävlas!

    Anonym (Ts) skrev 2012-08-21 20:31:12 följande:
    Jag är feminist, stolt och hedersfull. Fick barn med min pojkvän i våras, barnet är fött med penis men jag vill vara öppen att barnet själv får bestämma sin tillhörighet och klär hen därför i blandad färgskala och även i klänningar ibland. Min pojkvän, som är en äkta mansgris som bara motarbetar mig, protesterade först verbalt men jag vek mig inte så nu har han lånat korta sommarklänningar av sin syster som han har på sig när vi handlar och går ut. Trodde först han bara skulle hålla på en stund men nu har det gått över en vecka! Och på lördag ska vi på bröllop så nu har han lånat en festblåsa, stora örhängen och klackskor! Hur ska jag få honom att sluta utan att behöva ge mig? Jag lämnar honom om han går dit i klänning!

    Well du har dragit det över dig själv. <Varför är det så himla hemskt att din kille klär sig i klänning om nu din son så gärna får det? Lite motsägelsefullt kanske?

    Själv tycker jag att det är bra gjort av din pojkvän att visa hur andra kommer att reagera! Och att du nu skäms för det. tsk tsk dubbelmoral. 
  • Anonym (dubbe­lmoral­)
    Äldre 21 Aug 22:14
    Anonym (Ts) skrev 2012-08-21 20:47:32 följande:

    Helt okej för då har hen valt det själv. Precis som min pojkvän valde under sin uppväxt att vara pojke och inte flicka.

    What? så hur vet du att din kille inte var tvingad till att bli pojke? Eftersom han inte fick "valet" och blev inte klädd i klänning när han var en bebis. Hans föräldrar var väl tyranner och tvingade honom att ha byxor på sig! Nu när du väljer att låta din son ha klänning på sig kan din kille pusta ut och känna sig fri!!!
  • Anonym (dubbe­lmoral­)
    Äldre 21 Aug 22:30
    Anonym (Ts) skrev 2012-08-21 22:16:38 följande:

    Det kan stämma, och jag skulle stötta honom i det om det var ett seriöst val.

    Ya right!
  • Anonym (dubbe­lmoral­)
    Äldre 31 Aug 21:54
    PolyPond skrev 2012-08-29 18:35:54 följande:
    Nej, faktiskt sa inte barnmorskan det. Vad det nu har med något att göra.

    Ärligt talat: om man lever med flera transsexuella omkring sig och/eller flera intergenders eller intersexuella, då är det ganska ignorant att vara hundra procents säker på könet på den man fått, även om man sett det yttre könsorganet. Tycker inte du det också?

    Nej eftersom en snopp klassas som pojkkropp! och snippa klassas som tjejkropp! Sen kan man kanske känna sig annorlundare och "vill vara" transexuell eller klä sig i klänning strumpbyxor eller annat. Men så länge man har en snopp så är man just en pojke till kroppsutseendet och tvärtom.  Jag är inte ett får för att jag känner mig som ett får. hade jag haft ull över hela kroppen och bräkt  ja... då hade jag kanske "klassats" som ett får. Men det är jag ju inte nu eftersom jag är en människa och dessutom till utseendet en kvinna. =P
Svar på tråden Min pojkvän går i klänning för att jävlas!