• Anonym (Ts)

    Min pojkvän går i klänning för att jävlas!

    Jag är feminist, stolt och hedersfull. Fick barn med min pojkvän i våras, barnet är fött med penis men jag vill vara öppen att barnet själv får bestämma sin tillhörighet och klär hen därför i blandad färgskala och även i klänningar ibland. Min pojkvän, som är en äkta mansgris som bara motarbetar mig, protesterade först verbalt men jag vek mig inte så nu har han lånat korta sommarklänningar av sin syster som han har på sig när vi handlar och går ut. Trodde först han bara skulle hålla på en stund men nu har det gått över en vecka! Och på lördag ska vi på bröllop så nu har han lånat en festblåsa, stora örhängen och klackskor! Hur ska jag få honom att sluta utan att behöva ge mig? Jag lämnar honom om han går dit i klänning!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-08-22 07:25
    Skriver här med eftersom folk verkar haka upp sig. Min pojkvän hade gärna fått gå i klänning om det vore ett seriöst val från hans sida, hade stöttat honom fullt ut, men inte när det bara är för att jävlas med mig och håna min åsikt.

  • Svar på tråden Min pojkvän går i klänning för att jävlas!
  • Mina8401

    Men jag blir så jävla less!! Denna fjantiga hen diskussion, antingen är man en kille eller så är man en tjej. PUNKT SLUT! Sen är det varje individs rätt att välja intresse och klädsel som den själv gillar och trivs i. Stackars barn som blir uppfostrade till nånting oidentifierbart, tänk förvirringen när stackarn blir äldre och möter den verkliga världen.


  • Anonym (snopp = pojke)
    Anonym (Ts) skrev 2012-08-21 22:16:38 följande:

    Det kan stämma, och jag skulle stötta honom i det om det var ett seriöst val.
    hahahaha, din snubbe är ju den av er som är seriös, du är ju bara fjantig.
  • Anonym (Ts)
    Anonym skrev 2012-08-21 22:23:03 följande:
    Om du är feminist är en sak men varför måste din pojke ha klänning, är han också feminist?!? Du gör pojken till en obestämd kön men det är ju en pojke han är "Hen är inne nu." Vill inte vara respektlös men tycker synd om pojken.... vad kommer de att säga i skolan "Hen gjorde illa sig!"??

    Det finns könsneutrala förskolor där samtalen kan låta så och det är naturligt. Tyvärr inte där vi bor.
  • Anonym (Qwe)

    Oh vad jag hoppas att Ts och hennes modiga sambo ska på samma bröllop som jag på lördag

  • Anonym (dubbelmoral)
    Anonym (Ts) skrev 2012-08-21 22:16:38 följande:

    Det kan stämma, och jag skulle stötta honom i det om det var ett seriöst val.

    Ya right!
  • Anonym

    Som jag ser det är du en stereotypisk urkorkad feminist som inte förstår bättre.

    Förstår inte hur din kille kunde vara så dum att han skaffade barn med dig.

  • Anonym (Haha)

    Men för i h-vete!! Vad är det med folk på detta forum? Är det så djävla svårt att förstå att TS är ett troll? Det finns inga feminister som skulle resonera som hon (antagligen en han egentligen, runt 15 år) gör.

  • Ginger

    Jag tycker de är "fel" att göra hen av barn... Snacka om att bli förvirrade, " är jag en pojk eller flicka"... Tjejer och killar ÄR olika, kommer alltid vara.. MEN varför göra en sån big deal av kläder? Killar ska inte ha klänning helt enkelt.. tycker jag!

  • Dr Evans

    [quote=66315229][quote-nick]Anonym (Haha) skrev 2012-08-21 22:32:35 följande:[/quote-nick]Men för i h-vete!! Vad är det med folk på detta forum? Är det så djävla svårt att förstå att TS är ett troll? Det finns inga feminister som skulle resonera som hon (antagligen en han egentligen, runt 15 år) gör.[/

    Du menar väl hen?

Svar på tråden Min pojkvän går i klänning för att jävlas!