• Anonym (Ts)

    Min pojkvän går i klänning för att jävlas!

    Jag är feminist, stolt och hedersfull. Fick barn med min pojkvän i våras, barnet är fött med penis men jag vill vara öppen att barnet själv får bestämma sin tillhörighet och klär hen därför i blandad färgskala och även i klänningar ibland. Min pojkvän, som är en äkta mansgris som bara motarbetar mig, protesterade först verbalt men jag vek mig inte så nu har han lånat korta sommarklänningar av sin syster som han har på sig när vi handlar och går ut. Trodde först han bara skulle hålla på en stund men nu har det gått över en vecka! Och på lördag ska vi på bröllop så nu har han lånat en festblåsa, stora örhängen och klackskor! Hur ska jag få honom att sluta utan att behöva ge mig? Jag lämnar honom om han går dit i klänning!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-08-22 07:25
    Skriver här med eftersom folk verkar haka upp sig. Min pojkvän hade gärna fått gå i klänning om det vore ett seriöst val från hans sida, hade stöttat honom fullt ut, men inte när det bara är för att jävlas med mig och håna min åsikt.

  • Svar på tråden Min pojkvän går i klänning för att jävlas!
  • Sara 191

    vilken härlig man du har å Varför ska sonen ha klänning men han får inte. skumt å dubbelt.

  • thetruth
    Anonym (Ts) skrev 2012-08-21 20:59:49 följande:

    Ja men varför skulle det inte vara okej? Att min pojkvän gör fel är för att han enbart gör såhär för att jävlas, inte för han tagit ställning till sexualitet eller stolthet
    Jävlas? Partnern försöker väl bara skaffa sig erfarenhet för att kunna stötta erat barn på bästa sätt. Det tycker jag visar på en mycket ansvarstagande förälder! Låt inte din trångsynthet förstöra det.
  • Lilia

    Det är alltså okej att din son går i klänning men inte din man? Vad är logiken i det?

  • Anonym (Ts)
    Anonym skrev 2012-08-21 21:08:19 följande:
    han kanske inte vill sluta nu utan har upptäckt att han gillar klänningar:)

    Det är okej men då får han ta några som täcker allt de ska täcka som alla andra som väljer att gå i klänning. Inte låna från sin betydligt mindre syster. Dessutom får han erkänna det då inte bara gå runt för att försöka hävda något.
  • hallontryffel

    Om du är allvarlig, ts, så får du väl stötta din partner på samma sätt som du i framtiden kommer att stötta ditt barn. Om alla har rätt att klä sig som de vill (håller med dig där) så måste det ju även gälla din partner!

  • Anonym

    Åh... Grattis till bevisen Blev det en pojke eller flicka?

    - åh tack det är en hen

    Öhhh....????

  • HonSomVet

    Jag menar, TS, vad gör du om er lilla pöjk vill gå klädd i klänningar varje dag livet ut? Om ni tillsammans är bjuda på en fest hela familjen, när er pojke är säg 19, och han vill gå dit i klänning och högklackat. Vad gör du då? Adopterar bort honom?

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-08-21 21:11:50 följande:
    Åh... Grattis till bevisen Blev det en pojke eller flicka?

    - åh tack det är en hen

    Öhhh....????



    BEBISEN såklart
  • HonSomVet
    Glädje58 skrev 2012-08-21 21:12:59 följande:
    Kan man inte göra en kompromiss och ha klänning, fast pojkfärgad. Blå...
Svar på tråden Min pojkvän går i klänning för att jävlas!