• Anonym
    Äldre 25 Aug 10:35
    14305 visningar
    65 svar
    65
    14305

    Nakenbad

    Jag har nakenbadat med människor jag träffade för första gången ca 15 minuter innan, men jag har aldrig gått på ett kvalificerat NAKENBAD. Och kommer nog aldrig göra det heller.

    Har badat naken med vänner eller okända några gånger i mitt liv. Är tjej.

  • Anonym
    Äldre 23 Jan 22:29
    #12

    Det finns ett nakenbad i västerås som har öppet på vintern
    Första torsdagen varje månad kl 17-22
    Det fins ångbastu ,bubbelpool,tyskbastu,kallvattentunna  

  • Anonym
    Äldre 6 Feb 14:33
    #25

    Älskar att bada naken  - men blir inte så ofta eftersom partnern inte vill. Kanonskönt att slippa blöta badkläder. Gärna helt ensam, men inga problem med gemensamma bad heller. Ensam hemma med bra väder åker kläderna också av. (Min partner störs av min nakenhet, känns ganska trist faktiskt.) 

     

  • Anonym
    Äldre 9 Feb 11:42
    #42

    Om det fanns nakenbad i närheten med könsuppdelad strand och ett högt plank emellan så skulle jag nog hänga där en hel del under somrarna. Den enda anledningen till att jag undviker nakenbad är de äckliga stirrande männen.

  • Anonym
    Äldre 9 Feb 12:52
    #47
    dukat skrev 2013-02-09 12:48:03 följande:
    Nja oftas hittar jag/vi ngn undanskymd plats Annars kan vi va 2-3 tjejr som tar med en killkompis bara för att få skydd mot okända gubbar som kommer o glor o stirrar J-a oskick det där 
    De få gånger jag har varit på nakenbad har äckelgubbarna inte ens nöjt sig med att glo. En satt med kikare (!). Några andra gick förbi hela tiden, närmare och närmare och till slut kom de fram och ställde frågor. När jag skulle gå såg jag att män hade lagt sig i en ring runt mig, resten av stranden var öde.
    En annan gång la sig en man 5 meter ifrån, stirrade och runkade helt öppet.
    Så totalt motbjudande. Får fortfarande olustkänslor när jag tänker på det.
  • Anonym
    Äldre 9 Feb 16:38
    #52
    Nudistmamma skrev 2013-02-09 12:56:55 följande:
    Jag förstår inte varför det är en så stor grej om några män tittar lite. Vill man inte att de tittar så kan man ju helt enkelt inte gå dit då, det brukar inte vara så svårt att hitta en helt avskild plats (utanför nakenbad) där ingen överhuvudtaget ser om man är så rädd för det. För mig är ju en del av hela nudismen att kunna vara naken med andra oavsett ålder eller kön
    Tittar lite?
    De stirrar och har stånd.

    Och ja, jag undviker nakenbadstränder och försöker sola ensam på mer exkluderade ställen istället. Det är dock svårt när man bor nära en stad och saknar bil.
  • Anonym
    Äldre 11 Feb 12:25
    #57

    Jag och min pojkvän går på nakenbad 1 gång i veckan och bastar och badar! Man kan också få massage! Ser absolut inget sexuellt i det utan njuter bara att kunna basta , duscha, simma med min man:)

  • Anonym
    Äldre 11 Feb 13:17
    #58
    Anonym skrev 2013-02-11 12:25:27 följande:
    Jag och min pojkvän går på nakenbad 1 gång i veckan och bastar och badar! Man kan också få massage! Ser absolut inget sexuellt i det utan njuter bara att kunna basta , duscha, simma med min man:)

    Vart finns detta nakenbad
  • Anonym
    Äldre 11 Feb 13:36
    #59

    Vi bor i Danmark och där finns det:) vi brukar också campa på Naturist campingar runt om i Europa . Och nu när vi har fått baby så kommer han också med :)

Svar på tråden Nakenbad