• Hannah76

    Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!

    Vad trodde du att han skulle göra när du valde att sexa med ditt ex? Du trodde att han inte skulle bry sig om det? Att han skulle förlåta dig på stört?
    Du tycker inte att du har betett dig illa?
    Varför tror du inte att han kan hitta någon annan, bättre än du?

  • Hannah76
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 12:55:32 följande:
    Varför jag tror att han inte hittar någon annan. Det handlar inte om tror, utan vet. För det första är han riktigt ful. För mig är han världens vackraste för att jag älskar honom, men jag vet hur jag såg på han innan vi blev väldigt goda vänner och jag blev kär i hans personlighet. Han har haft 2 tjejer under sina 40 år, varat ca 4 månader. De har varit otrogna.
    Han har sjukt många problem, med själv känsla, att han känt sig övergiven , han får inte upp kuken, kan inte ha sex, vill inte röra sin partner. Etc etc.

    Trots detta älskar jag honom, jag har försökt stötta han i ALLT med 0 respons. Så tro inte att jag bara gått och svingat för skojs skull.

    Och nej jag tror inte att han skulle förlåta mig och låssas som ingenting, men jag trodde inte han skulle klippa helt. Älskar man någon så djupt så är man berädd att kanske försöka lösa saker. Inse att ska det funka så måste man ta tag i sina problem, inte bara skjuta allt åt sidan och låssas som ingenting.

    Nu låter jag hemsk , men det var ni som undrade och det här är bara en bråkdel
    Men det betyder ju inte att han inte kan hitta en annan partner? Varför skulle han nöja sig med dig som svikit honom på det värsta sättet? Då kanske han hellre lever ensam?
    Fast när man blir väldigt sårad så vill man ju ha bort orsaken till smärtan ur sitt liv?
    Du valde ju att sexa med nån annan istället för att lösa era problem, han väljer att klippa banden.

    Hur löste du några problem medans du låg med ditt ex?
    Hur gör det dig till en åtråvärd partner? Någon man vill gifta sig med, någon man väljer som förälder till sitt barn?

    Hur ska han kunna lita på dig igen? Vad är du beredd att göra?

    Hur länge var du otrogen?
  • Hannah76
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 13:00:36 följande:
    Ja men då ser nog dom inte så bra ut heller. Är väl inte skönheten och odjuret direkt
    Så du är också riktigt ful?
  • Hannah76
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 13:18:18 följande:
    Ska ni inte gå in i trådarna för de som vill förlåta otrohet och klanka ner på dom också?

    90 % av er som skriver har nog själv blivit utsatt för det. Och jag sa inte att 1 gånge ingen gång. Det är lika illa. Men visst. Ni har rätt han hittar nog någon annan eller så lever han ensam. Det kommer dock inte jag göra.
    Då kanske ni gav mig svaret ändå :)
    Varför skulle jag ens bli tillsammans med en sån man med alla de problemen. Misstag redan från början
    Det är din syn på den du var otrogen mot och din brist på insikt som stör mig. Och att du faktiskt kallar dig strueplansprofil..
  • Hannah76
    Anonym (=() skrev 2012-08-28 14:13:54 följande:
    Na men... det måste finnas en hel del människor här på FL som bara väntar på sådana inlägg som TS har skrivit för att kunna skriva elaka kommentarer... Vem ger rätten till Er att döma ut folk istället att hjälpa? Man kan faktiskt formulera på en annat sätt eller välja bort att skriva...

    Skulle det vara finare om TS lämnar mannen pga hans impotens? Hon har ju bett honom att söka hjälp i 8 månader.... och sagt ju Ja på frieriet oxå....
    Vart går gränsen att bedra egentligen? Är det ok att sambon skulle gärna leva ihop med en ung tjej fast han kan / vill inte ställa upp i sängen? Är man 40 vet man alla fall att man kan tillfredställa tjejer på flera olika sätt, men hallå han vågar ju inte röra henne för det gör ont??? Så ni tycker att det är ok? Och visst han älskar hene men vill inte söka hjälp för att få ett bra liv och barn med henne...

    Jooo.... Man ska inte bedra håller med.... Tänkte bara ta upp andra sidan av historien...
    Och innan jag får era fina kommentarer... Nej: jag har aldrig bedragit nån....
    Eh nej att vara oförmögen till sex är inte detsamma som att dra och knulla med sitt ex. Och ja det är tusen gånger bättre att göra slut, än att vara otrogen.
Svar på tråden Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!