• Anonym (Förtvivlad :()

    Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!

    Hej!

    Jag och min sambo har haft ett bra förhållande. Vi försökte skaffa barn och han har även friat till mig. Vi skulle gifta oss nästa sommar. Men vi har haft sexuella problem hela tiden och han har nästan aldrig haft en tjej. Han ser inte bra ut, utan jag föll för hans inre, så för mig är han världens vackraste ändå. Han har haft potens problem hela livet och får nästan aldrig upp den. Dessutom ville han aldrig röra mig för han tror att det gör ont. Jag har bett han sååå många gånger att söka hjälp för det, då det påverkat vår relation, men han vägrade. Tillslut var jag otrogen med mitt ex..

    Jag ångrar mig så fruktansvärt mycket och min sambo har nu lämnat mig. Han har bara klippt kontakten och vill vara ensam. Det har nu gått 3 veckor och jag är så förstörd och det är han också. Jag är den enda tjej han någonsin sagt jag älskar dig till. Han är 40 och jag yngre.

    Hur kan man bara vilja klippa sådär med den enda kärleken man någonsin haft?
    Det här är nog hans kanske enda chans att få barn och vi ska ju fasen gifta oss. Jag är villig att göra vad som helst för att ställa allt till rätta!!
    Hur kan man vilja klippa sådär, och hur ska jag få mitt livs kärlek tillbaka? :(

  • Svar på tråden Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!
  • Oförglömlig

    Hej ja du kan ju skicka blommor med kort där du ber om ursäkt å förklarar att du ångrar dig och vill jobba på eran relation. Försöka prata och be om en andra chans. Sedan är ju frågan om du klarar ac att leva med han å problemen å jobba med dessa. Har själv ett förhållande med en man med sina demoner men efter 4 år har de blivit bättre men inte helt bra. Är gift med två barn och i perioder är det kämpigt.

  • Wittra

    Jag brukar annars se rött när det gäller otrohet. Största tabben som finns. Men .....alltså i ditt fall TS så blir jag förvirrad. 

    Ni var ett etablerat par som skulle gifta er och ha barn? Men han ville knappt ha sex alternativt trodde att om han rörde dig så skulle du få ont?!

    Han vägrade söka hjälp för sexuella problemen också? Alltså......ja det är säkert jättesynd om honom och jag tycker du handlade extremt korkat som hade sex med en annan. Jag hade nog gjort slut innan jag sökte mig till andra.

    att leva i ett helt hopplöst sexualliv är inte roligt det hellre, men otrohet löser aldrig något.  

  • Wittra

    Läste igenom tråden nu och bara garvar. Stureplansprofil. WOW.....vilken förlust för killen. Nu kommer han nog aldrig bli människa igen...såvida han inte träffar en stureplansprofil igen

    *skrattar högt*  

  • Anonym (Inte okej!)

    Jag tycker inte du kan lägga över ansvaret på honom. Att skriva saker som "vi ska ju fasen gifta oss", det skulle du själv ha tänkt på innan du hoppade i säng med ditt ex.
    Om han vill vara ifred och inte vill ha nåt att göra med dig så får du nog snällt acceptera det.
    Sen måste jag ju fråga, om du tycker hans potensproblem är ett så stort problem att du inte kan låta bli att ligga med andra, hur skulle du då kunna gifta dig med honom och signa upp dig för resten av livet? Eller har du tänkt göra fler snesteg under ert äktenskap när lusten tränger på och han inte har möjlighet att ge dig det du vill ha?  

  • finskaflikkan

    Men usch.
    Förstår mig INTE på otrogna svin! För de är precis de du är TS.
    Du har sårat en kille, som du säger att du älskar? Pfff... Vart då?
    Du råkade glömma de en stund?

    Nä rätt åt dig att han stack, hoppas han slipper dig för gott!!! 

  • Anonym
    finskaflikkan skrev 2012-08-28 18:45:26 följande:
    Men usch.
    Förstår mig INTE på otrogna svin! För de är precis de du är TS.
    Du har sårat en kille, som du säger att du älskar? Pfff... Vart då?
    Du råkade glömma de en stund?

    Nä rätt åt dig att han stack, hoppas han slipper dig för gott!!! 
    Moget inlägg.
  • finskaflikkan
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 13:14:15 följande:
    Nej jag ser väldigt bra ut och har både tjejer och killar efter mig. Jag är en stureplans profil, jag är i den branschen och har även varit modell

    Tomte
  • Anonym (*suck*)

    När man läst tråden så kan man inte annat än att "nynna" Flört lite och säga att, Tacka fan för att killen kom ifrån dig innan han hann gifta sig med dig! Kräks

Svar på tråden Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!