• Anonym (Förtv­ivlad :()
    Äldre 28 Aug 12:32
    27707 visningar
    191 svar
    191
    27707

    Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!

    Hej!

    Jag och min sambo har haft ett bra förhållande. Vi försökte skaffa barn och han har även friat till mig. Vi skulle gifta oss nästa sommar. Men vi har haft sexuella problem hela tiden och han har nästan aldrig haft en tjej. Han ser inte bra ut, utan jag föll för hans inre, så för mig är han världens vackraste ändå. Han har haft potens problem hela livet och får nästan aldrig upp den. Dessutom ville han aldrig röra mig för han tror att det gör ont. Jag har bett han sååå många gånger att söka hjälp för det, då det påverkat vår relation, men han vägrade. Tillslut var jag otrogen med mitt ex..

    Jag ångrar mig så fruktansvärt mycket och min sambo har nu lämnat mig. Han har bara klippt kontakten och vill vara ensam. Det har nu gått 3 veckor och jag är så förstörd och det är han också. Jag är den enda tjej han någonsin sagt jag älskar dig till. Han är 40 och jag yngre.

    Hur kan man bara vilja klippa sådär med den enda kärleken man någonsin haft?
    Det här är nog hans kanske enda chans att få barn och vi ska ju fasen gifta oss. Jag är villig att göra vad som helst för att ställa allt till rätta!!
    Hur kan man vilja klippa sådär, och hur ska jag få mitt livs kärlek tillbaka? :(

  • Svar på tråden Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!
  • Äldre 28 Aug 18:55
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 12:55:32 följande:
    Varför jag tror att han inte hittar någon annan. Det handlar inte om tror, utan vet. För det första är han riktigt ful. För mig är han världens vackraste för att jag älskar honom, men jag vet hur jag såg på han innan vi blev väldigt goda vänner och jag blev kär i hans personlighet. Han har haft 2 tjejer under sina 40 år, varat ca 4 månader. De har varit otrogna.

    Han har sjukt många problem, med själv känsla, att han känt sig övergiven , han får inte upp kuken, kan inte ha sex, vill inte röra sin partner. Etc etc.

    Trots detta älskar jag honom, jag har försökt stötta han i ALLT med 0 respons. Så tro inte att jag bara gått och svingat för skojs skull.

    Och nej jag tror inte att han skulle förlåta mig och låssas som ingenting, men jag trodde inte han skulle klippa helt. Älskar man någon så djupt så är man berädd att kanske försöka lösa saker. Inse att ska det funka så måste man ta tag i sina problem, inte bara skjuta allt åt sidan och låssas som ingenting.

    Nu låter jag hemsk , men det var ni som undrade och det här är bara en bråkdel



    Då har han nu haft 3 otrogna flickvänner... Förhoppningsvis så charmar han en 4e trogen tjej och skaffar familj med.

    TS, det finns inget du kan göra än att backa, be om förlåtelse, backa igen osv. Förhoppningsvis slutar han hata dig en dag- sen kan du väl bara hoppas han får känslor för dig och förlåter dig.
  • Anonym (Inte okej!)
    Äldre 28 Aug 19:02
    Anonym skrev 2012-08-28 13:41:35 följande:
    Har TS tråkigt idag eller?
    www.familjeliv.se/Forum-4-378/m66409532.html
    HAHAHAHAHA!! OMG, va pinsamt! Just idag oxå, med ca en timmes mellanrum.... Det måste vara ödet! Flört Ja, T.S måste ha väldigt tråkigt! Stureplan e kanske stängt?
  • Anonym (Taski­gt!)
    Äldre 28 Aug 19:04

    Alltså är det inte jävligt taskigt att du, när du vet att han har haft två andra brudar före dig som varit otrogna, är otrogen?!?!?!

    Men jag tycker du ska backa ett tag, låt honom vara, slicka sina sår. Det är nog det bästa i den här situationen.
    Sen om ett tag kan du prova att kontakta honom, be om ursäkt.
    Jaga inte runt efter honom, han behöver nog tänka ett tag. Om han vill leva resten av sitt liv solo (För att han är så jävla ful?!) eller om han ska ta tillbaka dig..     

  • Äldre 28 Aug 19:06

    Det bästa man kan göra när det tagit slut är ju att bryta kontakten. Iaf när det fortfarande finns känslor kvar men man vet att man aldrig mer vill ha med den andra människan att göra.


    Låt barnen vara försöksdjur - Tänk genus!
  • Anonym (prat löser allt?)
    Äldre 28 Aug 19:08

    I alla trådar om orohet uppmanas alltid TS att kommunicera med sin partner, sätta sig ner och prata. Men nu kanske inte alla är så duktiga på att prata om känslor och sina problem som finns. Varför tror alla här att det är så självklart. Jag tror många gånger att anledningen till att många inte pratar med varandra beror på risken för att missuppfattas, misstolkas, bli kritiserad eller är rädd för att det tolkas som kritik och att dom även har provat det och att det inte fungerar och fortsätter sitt förhållande i tystnad just rörande det känsligaste som finns nämligen att sexet inte är bra eller är uselt. Och att därför är många otrogna just för att partnern inte vill eller kan prata.

    Jag försvarar inte otrohet men det är så himla lätt att säga att kommunikation mellan alla människor alltid fungerar och är rätt och lösningen på allt. Det är inte så.  

     

         
     

  • Anonym (Inte okej!)
    Äldre 28 Aug 19:11
    Kolla in denna tråden innan ni skiver!

    www.familjeliv.se/Forum-4-378/m66409532.html
  • Anonym (*suck­*)
    Äldre 28 Aug 19:13
    Anonym (Inte okej!) skrev 2012-08-28 19:11:21 följande:
    Kolla in denna tråden innan ni skiver!

    www.familjeliv.se/Forum-4-378/m66409532.html
  • Anonym
    Äldre 28 Aug 19:15
    Anonym (Inte okej!) skrev 2012-08-28 19:02:27 följande:
    HAHAHAHAHA!! OMG, va pinsamt! Just idag oxå, med ca en timmes mellanrum.... Det måste vara ödet!  Ja, T.S måste ha väldigt tråkigt! Stureplan e kanske stängt?



    Tror ts vill få svar ur flera vinklar för samma problem. Inget fel i det. Hoppas du får några bra råd.
  • Anonym (Inte okej!)
    Äldre 28 Aug 19:16
    Anonym skrev 2012-08-28 19:15:56 följande:


    Tror ts vill få svar ur flera vinklar för samma problem. Inget fel i det. Hoppas du får några bra råd.
    Förutom att den andra tråden är skriven av en "man".....
  • Äldre 28 Aug 19:18
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 12:32:47 följande:
     Hur kan man bara vilja klippa sådär med den enda kärleken man någonsin haft? Det här är nog hans kanske enda chans att få barn och vi ska ju fasen gifta oss. Jag är villig att göra vad som helst för att ställa allt till rätta!! Hur kan man vilja klippa sådär, och hur ska jag få mitt livs kärlek tillbaka? :(
    Du har inte tänkt på att du kanske inte är hans kärlek efter att du låg med ditt ex? Du är ju antagligen inte ens samma person i hans ögon längre. Och en sak ska du tänka på, det var inte han som lämna dig, det var du som lämna han. Tror både han och du ska tänka på vad ni egentligen vill. Du, för att du uppenbarligen inte kan hålla dig ifrån andra för att sexet inte funkar. Han, för att han har en tjej som ligger med andra. Hoppas det löser sig för er båda. 
Svar på tråden Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!