• Anonym (Förtv­ivlad :()
    Äldre 28 Aug 12:32
    27694 visningar
    191 svar
    191
    27694

    Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!

    Hej!

    Jag och min sambo har haft ett bra förhållande. Vi försökte skaffa barn och han har även friat till mig. Vi skulle gifta oss nästa sommar. Men vi har haft sexuella problem hela tiden och han har nästan aldrig haft en tjej. Han ser inte bra ut, utan jag föll för hans inre, så för mig är han världens vackraste ändå. Han har haft potens problem hela livet och får nästan aldrig upp den. Dessutom ville han aldrig röra mig för han tror att det gör ont. Jag har bett han sååå många gånger att söka hjälp för det, då det påverkat vår relation, men han vägrade. Tillslut var jag otrogen med mitt ex..

    Jag ångrar mig så fruktansvärt mycket och min sambo har nu lämnat mig. Han har bara klippt kontakten och vill vara ensam. Det har nu gått 3 veckor och jag är så förstörd och det är han också. Jag är den enda tjej han någonsin sagt jag älskar dig till. Han är 40 och jag yngre.

    Hur kan man bara vilja klippa sådär med den enda kärleken man någonsin haft?
    Det här är nog hans kanske enda chans att få barn och vi ska ju fasen gifta oss. Jag är villig att göra vad som helst för att ställa allt till rätta!!
    Hur kan man vilja klippa sådär, och hur ska jag få mitt livs kärlek tillbaka? :(

  • Svar på tråden Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!
  • Äldre 29 Aug 09:37

    Men vänta nu. Are you for real?

    Du får det att låta som att han ska vara tacksam över att just DU älskar honom. Som om att ingen annan skulle kunna det så då ska han vara tacksam för det. Du kan ju uppenbarligen älska honom, varför skulle ingen annan kunna det? Det är väl inte bara du som kan se bortom det yttre? Och skönheten i det yttre brukar visa sig när man blir kär i personen, om inte förr.

    Och han har ju haft två tjejer innan dig, så helt borta från "marknaden" är han ju inte.

    Dessutom måste jag ju bara kommentera det faktum att du vet att denna kille har blivit utsatt för otrohet tidigare, nu har du gjort samma sak, har du på allvar förväntat dig något annat resultat?
    Dessutom när otroheten verkligen är en akilleshäl pga att han har problem med potensen och självförtroendet. Vilken kille som helst med potensproblem skulle säkert ha ett dåligt självförtroende i sängen. Tänk dig själv att du vet om att du kan ha stora problem med att genomföra ett samlag, nervöst bara det. Nervös + potensproblem brukar resultera i att snoppen inte gör som killen vill = mer prestationsångest och nervositet. Tänk vilket helvete att ta sig ur den svackan! Och om man dessutom är nervös för att nuvarande tjejen ska vara otrogen då de tjejer innan har varit det(pga potensproblemet kanske?), du tror inte att det spär på problemen i den väldigt onda cirkeln?

    Jag tror, och hoppas, att ditt numera ex kommer att hitta rätt tjej. En med hjärtat på rätt plats och där förtroendet och tålamodet för ett fungerande sexliv kommer att finnas.
    Och han kommer nog att bli en underbar pappa till sina barn sen. 

  • Äldre 29 Aug 09:37

    TS: Om man älskar någon så djupt så är man beredd att lösa saker skriver du.

    Om man älskar någon så djupt så är man inte otrogen, anser jag.

  • Äldre 29 Aug 09:47

    Det är ju inte synd om dig direkt ts. Du ser ner på "fula" människor och tror att "sånna" aldrig kan hitta en "snygging".
    Det är DU som är ful som tänker så. Tänk om, så KANSKE du iaf kan få en förlåtelse från din "fule" pojkvän...

    Märkligt tänk!

  • 201208­29
    Äldre 29 Aug 11:40

    Hahaha! Bara att gratulera honom som slipper dig!

    "Det här är nog hans kanske enda chans att få barn" ? Är du det enda hålet i världen?? Haha, beter man sig som en slyna blir det så här. Bättre lycka med nästa bottenskrap!


    Jag är inte bäst, men jag vet bäst
  • Anonym (he he)
    Äldre 29 Aug 11:45

    Ts, om han  nu var så kär i dig borde han väl haft viljan att jobba på era problem? Tanken har inte slagit dig att han kanske bara tyckte du dög gott som snygg men dum flickvän att visa upp för polarna...?

    40 är ingen sen ålder att bli farsa här i Stockholms innerstad, det borde du veta om du som du säger bott på Söder. 50-taggare är också rätt vanliga förstagångsfarsor på sandlådekanterna häromkring.

    Sedan, inte ens de "fula" killarna väljer en ytlig morrhoppa som mor till sina barn, de väljer en kvinna de älskar och har respekt för på allvar - och som älskar och respekterar tillbaka. Tänk på det.

  • CMM
    Äldre 29 Aug 12:23
    Anonym (he he) skrev 2012-08-29 11:45:08 följande:
    morrhoppa 
    Ett ord som används alldeles för sällan. Briljant!
  • Äldre 29 Aug 12:46

    tycker det är lite roligt, för läser man en tråd som handlar om att tjejen inte kan tillfredställa sin killes sexuella behov och han går till ennen annan tjej så är det helt okey (enligt en annan tråd som fanns för inte så längesedan)

    men nu när tjejens behov inte blev tillfredställda och hon gick till en annan för att få sina behov tillfredställda så är det ett big NONO ,, kan någon bara svara varför ?.. sen förstår jag att kanske inte någon här har kommentarat på den andra tråden men vill fråga ändå.

    Jag själv hade aldrig gått till någon annan, för sex är inte det viktigaste, visserligen är det en stor del i ett förhållande, mer för vissa och mindre för andra,. men man får väl tänka på är det värt det att förlora den man älskar?

    sedan hade jag föreslagit att båda 2 går tillsammans om killen skulle vilja det, för att prata om hans problem osv o se om det finns något att göra, för jag tror inte någon människa skulle vilja leva hela livet utan sex.

    alla är olika. han kanske även inte kontaktar dig för att han känner skam över att han har problem där nere och att du tillslut sökte dig till någon annan. kanske tar ett tag innan han hör av sig, elelr så tänker han kanske att du inte kan ha älskat honom så mycket som han önskar att du gjorde..

  • Anonym
    Äldre 29 Aug 12:53
    Muppet skrev 2012-08-29 09:47:55 följande:
    Det är ju inte synd om dig direkt ts. Du ser ner på "fula" människor och tror att "sånna" aldrig kan hitta en "snygging".

    Det är DU som är ful som tänker så. Tänk om, så KANSKE du iaf kan få en förlåtelse från din "fule" pojkvän...

    Märkligt tänk!

  • Äldre 29 Aug 13:13

    But you didn't have to cut me off
    Make out like it never happened and that we were nothing
    And I don't even need your love
    But you treat me like a stranger and that feels so rough
    No you didn't have to stoop so low
    Have your friends collect your records and then change your number
    I guess that I don't need that though

    Now you're just somebody that I used to know
    Now you're just somebody that I used to know
    Now you're just somebody that I used to know

  • Äldre 29 Aug 13:27

    När man väl har blivit utsatt för otrohet så är svårigheten att klippa banden trots kärleken ingenting emot hur svårt det är att gå vidare i förhållandet efter att ha blivit så fruktansvärt sviken. Jag har gått igenom samma sak och jag förstår helt och fullt varför han valde att klippa banden och inte vill ha någon kontakt.

Svar på tråden Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!