• Petrol

    Är det verkligen farligt att röka hasch eller överregerar jag?

    Rent fysiskt så är ciggaretter farligare, vattenpipa har jag ingen direkt aning om skadeverkningarna på.

    Mer psykologiskt så är det i mina ögon inte någon fara heller, även om man ska vara medveten om att det förstärker känslorna, och därför kan det vara en dålig ide att röka om man mår dåligt, är deprimerad etc eftersom det lika gärna kan göra saken värre som det kan lindra.

    Har man barn och följdaktligen någon annan än sig själv att ta hand om så är den legala statusen också ett problem som får räknas som farligt, vilka konsekvenser kan det få om någon kommer på det etc.

    Men i övrigt tycker jag din sambo är inne på ett korrekt spår.

  • Petrol
    Anonym skrev 2012-09-03 23:03:48 följande:
    Vissa substanser som läggs till kan göra en ganska duktigt paranoid också, så om man är lite "svag i sinnet" sedan innan så är det väl inte det mest optimala att sysselsätta sig med.. haschrökning.
    Att det skulle späs ut händer förmodligen, även om jag ställer mig skeptisk till att det skulle ske i någon större omfattning som är värd att verkligen ta hänsyn till. Men givetvis, lägger du till något så förändras ju läget beroende på vad du lägger till, det går ju inte att neka till, mina synpunkter gällde dock cannabis, enbart cannabis.
Svar på tråden Är det verkligen farligt att röka hasch eller överregerar jag?