Inlägg från: missmadde |Visa alla inlägg
  • missmadde

    16 år,hängbröst`?+ bild

    Jag kände som du när jag var yngre, så när jag blev vuxen gjorde jag bröstförminskning. Jätteskönt att få bort dom och hänget. Det blev jättefint och jag är så nöjd. Att dom hänger beror ju på att dom är större, helt normalt.

  • missmadde
    lillasofia skrev 2012-09-05 22:25:03 följande:

    Jasså, va kul!


    har fått en fråga av doktorn om jag vill göra en operation, så ska dit och ge vikt och längd.


    så får hoppas på att jag oxå får förminska dom!


    Ja, det tycker jag du ska sikta på om du tycker de är tunga :) Ofta får man ont av dom med tiden, jag började känna av värk när jag var ca 20. Hade jag haft en dotter i din ålder med samma problem skulle jag uppmuntra till det, helt onödigt att drabbas av värk och allt blir så mycket lättare med små bröst.
  • missmadde
    lillasofia skrev 2012-09-05 22:53:57 följande:
    har redan fått ryggvärk och ont i axlarna, därför tipsade min mamma mig om bröstoperation, men inte helt säkert jag får operera mig, berorpå min BMI.

    Aha, du får gå ned lite i vikt då :)
  • missmadde

    Kan ju säga att det enda jag ångrar med operationen är att jag inte gjorde den ännu tidigare. Det är verkligen så värt det, det bästa jag gjort. Jag var övertygad om att operation var det enda rätta, men att det skulle bli så bra och förbättra mitt liv så mycket kunde jag inte ens ana. Ju längre man väntar, desto större är risken att värken blir kronisk och inte går över ens efter operationen. Några få månaders amning är verkligen inte värt ett helt liv med värk, tycker i alla fall inte jag. För mig gick operationen väldigt lätt och ärren syns inte mycket.

  • missmadde
    c89 skrev 2012-09-07 09:00:06 följande:
    Ja, jag vet inte. Sitter själv på K-kupor och har aldrig ont i ryggen eftersom att jag tränat den regelbundet Flört Amning som är det mest naturliga, näringsrika och skyddande jag kan ge till mitt/mina barn är defintitivt värt väntan.

    Det är ju individuellt både hur man psykiskt känner och fysiskt är byggd. Om du trivs och tror att du orkar leva hela livet med det är operation inget du behöver tänka på. Känner man tvärtom att det är jobbigt anser jag inte att man ska tveka, eftersom de flesta blir väldigt nöjda efteråt. Nu har ju ts redan ont. Man kanske aldrig skaffar barn, eller man kanske inte kan amma ändå. Själv vägde jag 48 kg och tränade men jag var ju alldeles för liten för att bära upp tyngden. Man kan tyvärr inte alltid träna bort förslitningsskador, så kirurgen tyckte att jag borde gjort det ännu tidigare.
Svar på tråden 16 år,hängbröst`?+ bild