• c89

    16 år,hängbröst`?+ bild

    Tycker dom är jättefina Glad
    Mitt råd är dock att tänka genom förminskning ordentligt. Du är fortfarande ung. Har du tagit ställning till om du i framtiden vill amma? Du kanske inte har tänkt på det nu, men kommer troligen göra det när det är dags för barn och det är tyvärr inte många som kan amma efter en förminskning. För de där mjölkproduktionen ändå kommer igång så blir det i regel aldrig tillräckligt med mjölk heller.
    En förminskning är ett betydligt krångligare ingrepp än en förstoring. Så tänk genom det! Jag vill själv förminska mina bröst, men väntar tills vi känner oss nöjda med barn då jag vill kunna amma dom. 

  • c89
    missmadde skrev 2012-09-07 01:28:13 följande:
    Kan ju säga att det enda jag ångrar med operationen är att jag inte gjorde den ännu tidigare. Det är verkligen så värt det, det bästa jag gjort. Jag var övertygad om att operation var det enda rätta, men att det skulle bli så bra och förbättra mitt liv så mycket kunde jag inte ens ana. Ju längre man väntar, desto större är risken att värken blir kronisk och inte går över ens efter operationen. Några få månaders amning är verkligen inte värt ett helt liv med värk, tycker i alla fall inte jag. För mig gick operationen väldigt lätt och ärren syns inte mycket.
    Ja, jag vet inte. Sitter själv på K-kupor och har aldrig ont i ryggen eftersom att jag tränat den regelbundet Flört Amning som är det mest naturliga, näringsrika och skyddande jag kan ge till mitt/mina barn är defintitivt värt väntan.
  • c89
    missmadde skrev 2012-09-07 17:55:08 följande:
    Det är ju individuellt både hur man psykiskt känner och fysiskt är byggd. Om du trivs och tror att du orkar leva hela livet med det är operation inget du behöver tänka på. Känner man tvärtom att det är jobbigt anser jag inte att man ska tveka, eftersom de flesta blir väldigt nöjda efteråt. Nu har ju ts redan ont. Man kanske aldrig skaffar barn, eller man kanske inte kan amma ändå. Själv vägde jag 48 kg och tränade men jag var ju alldeles för liten för att bära upp tyngden. Man kan tyvärr inte alltid träna bort förslitningsskador, så kirurgen tyckte att jag borde gjort det ännu tidigare.

    Jag ska som sagt förminska så fort vi känner oss färdiga med barn. Finns en hel del andra negativa delar med stora bröst även om jag idag inte har ryggont nu ens när jag är höggravid. Men det är svårt att som 16-åring veta om man i framtiden kommer värdera t.ex amning så högt som många blivande mammor faktiskt gör och då är det synd att ha förstört den chansen både för sin egen och bebisens skull. Det är dessutom oerhört få som inte kan amma.
  • c89

    Otroligt lika mina i den åldern och vet hur det var, men alla killar jag varit med har älskat dom och idag har jag en fin sambo, ett barn och ytterligare ett på väg och inte har brösten någonsin varit några problem. Var på konsultation för förminskning när jag var yngre, men avstod eftersom jag inte visste om jag skulle få barn och skulle vilja amma i framtiden, så VÄNTA tills du blir äldre! Jag kommer förminska när vi känner oss klara med barn och jag hittat en trivsel vikt. Har idag J/K och det känns inte hållbart för ryggen i längden.

Svar på tråden 16 år,hängbröst`?+ bild