• och
    Äldre 16 Sep 23:22
    47846 visningar
    174 svar
    174
    47846

    Vad kostar det att åka ambulans ?

    Jag fattar inte varför ni måste sitta och spy galla över ngn som har tänkt ringa ambulans i slutstadiet av en förlossning om hon mot all förmodan inte har kommit in till förlossningen i tid.

    Och efter att ha ögnat igenom tråden kan jag konstatera att grundproblemet snarare är att det finns för få ambulanser. Alltså borde ni faktiskt lägga energi på att påverka budgeten inom landstingen istället för att skriva ilskna inlägg. Folk kommer alltid ringa ambulans i fall där det inte behövs. Och det går aldrig att göra en fullständigt bedömning över telefon.  

    Vad gäller själva tråden:

    Man kan faktiskt hålla en hövligt ton. Man måste inte läsa inlägg som fan läser bibeln, och man kan avstå från att skriva inlägg om ändå bara har tänkt vara otrevlig. Faktiskt.   


    The hard way is the right way.
  • och
    Äldre 16 Sep 23:42
    Utropstecknet skrev 2012-09-16 23:27:09 följande:
    Jag tror att provokationen ligger i att ts, av bekvämlighetsskäl, hellre är hemma för länge än tvingas vara på förlossningen en "evighet", dvs. hon tar hellre risken att vara hemma lite längre än brukligt än att åka in i tid. I mina öron låter det illa att kallt räkna med ambulans för att man inte tycker om att spendera tid på förlossning.
    Trygghet är viktigt för en blivande moder. Om hon känner sig mer avslappnad i hemmet kan det vara bättre för förlossningsförloppet än att hon åker in tio timmar för tidigt.

    Men jag kan inte läsa att hon är bekväm, jag ser bara att hon säger att det kan gå fortare andra gången och att hon vill veta vad en ambulans kostar om hon skulle behöva ta sig in med hjälp av den istället för taxi. Resten har diverse medlemmar fabulerat ihop.
     
    The hard way is the right way.
  • och
    Äldre 18 Sep 21:28
    Scream2 skrev 2012-09-18 21:08:39 följande:

    ÄRLIGHET varar längst! Jag tycker så här! Om du nu inte råkar göra det så argumentera för din sak istället för att bete dig som en liten bitsk tonåring med dåligt ordförråd!
    Vill du ha en sopborste och en skyffel till allt glassplitter?
    The hard way is the right way.
  • och
    Äldre 18 Sep 21:41
    Scream2 skrev 2012-09-18 21:33:41 följande:

    Ser ingen anledning till varför jag ska städa upp...{#emotions_dlg.djavulsk}
    Kom ihåg att du inte har rätt till ambulans om du skulle snubbla på någon av stenarna och bryta ett ben eftersom de låg där pga din lathet.
    The hard way is the right way.
  • och
    Äldre 18 Sep 22:08
    Anton Chigurh skrev 2012-09-18 21:45:15 följande:
    Finns flakmoped.....

    Du har säkert nån släkting som ställer upp.
    Ja. Fast bara om det finns en cykelbana som mopeden kan köra på, annars är det nog bäst att själv pallra sig till sjukhuset på egna ben. Flakmopeden kan nämligen vara ivägen för en ambulans som är på utryckning med någon som faktiskt riskerar att dö.              
    The hard way is the right way.
Svar på tråden Vad kostar det att åka ambulans ?