• Lotta Kvarnung

    tävla om höstens snyggaste mode

    Just nu frontar designern och stylisten Marina Kareklidou Åhléns stora modekampanj. Man kan bland annat se henne i reklamfilmen som rullar på TV där hon berättar om höstens stickade mode.

    Passa på att vinna hennes Åhléns-favoriter.


    Läs mer här nedan!

    Tävlingen pågår till och med vecka 40 och vinnaren meddelas v 41 Glad

  • Svar på tråden tävla om höstens snyggaste mode
  • Pratt

    Jag skulle vilja vinna skorna, stl 40

    Finns få saker som gör mig så glad som skor, speciellt pumps. Och tack vara mitt jobb kan jag använda dem varje dag!

  • Tittij

    Efter två mammaledigheter på varandra och en ny tjänst som ekonomichef behöver garderoben definitivt uppdateras!
    Jag kan tänkta mig alltihop på bilden, skulle bli en urläcker outfit, men får jag bara välja en tar jag den fina blusen.

    Orange livar upp i höstmörkret. Storlek 38.

  • Nannah83

    Jag bara älskar väskor!! Så väskor är helt klart första favoriten bland dessa grejer!!!
    Snyggt nu i höst med en mörkare väska, har haft en klargrön modell från Åhlens som verkar vara likande och den har varit kanon!!! =) ME LIKE!!

  • Helga

    Den där kappan i storlek L skulle vara som en dröm för en student. Den är verkligen vrålsnygg, och perfekt ihop med sjalar i olika färger och mönster! Dessutom har jag en en växande gravidmage som jag tror skulle fungera perfekt ihop med den här kappan =)
    Hoppas hoppas hoppas!! 

  • hernameispekka

    Har under det senaste året kämpat med panikångest och depression. Har pga detta gått upp mycket i vikt och känner mig inte som mig själv. Nu har jag dock börjat hitta hur jag ska klä mig i min nya kropp men jag har inte möjlighet att köpa på mig massa saker. Svart pennkjol har jag och den oranga blusen är inte riktigt min smak. Dock skulle pumpsen pigga upp mig då de senaste lite finare klackskorna jag köpte var för 4 år sedan. Alltså önskar jag:

    Pumpsen i stl 37! 

  • Mandygirl

    Jag är galen i skor och väskor :) eftersom det var länge sen jag köpte nya pumps så det skulle göra mig överlycklig att få vinna ett par i stl 38!

  • Alvii

    Ååh, skulle vinna kappan i storlek L, skulle vara fantastiskt då jag är en frusen student i norrland med snabbt växande midjemått tills i mars ;)

  • WiMe06

    Har under den senaste tiden drabbats av ofrivillig viktnedgång, så många utav mina tröjor hänger som trasor.
    Men utöver det så är det ju alltid roligt att vinna. Så fick jag välja en fin produkt från underbara åhlens skulle jag bli jätteglad om jag fick hänga in en snygg blus i orange i stlk. 36 i min garderob.

Svar på tråden tävla om höstens snyggaste mode