Inlägg från: Anonym (Uppmärksam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    En sak jag noterat (och det behöver då inte vara personer som är aktiva i den här tråden så ni behöver inte ta åt er med automatik), det är att det finns en röd trå i en del personers poster:

    - Tycker att porr är otrohet/förkastligt/äckligt
    - Tycker ofta att suga mm är äckligt och inget de vill göra etc
    - Tycker att män i allmänhet "bara tänker på sex"

    OCH

    - Är ofta extremt kategoriska vad gäller otrohet. Värsta som kan hända, dumpa etc

    Jag funderar på om det finns ett sammanhang hmm.

  • Anonym (Kaffedraken)
    skoladan skrev 2012-10-04 15:18:38 följande:
    Tönt, en stor ¨tönt är väl den som ber sin partner räcka honom en servett/papper/näsduk efter att han har runkat i soffan. SUPERTÖNT. Och supertöntig är den kvinna som finner sig i en dylik behandling.

    Hon kanske tycker det är upphetsande att se på när han runkar? Eller i alla fall inte äckligt.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Bedhead skrev 2012-10-04 15:25:48 följande:

    Många porrförespråkare brukar hävda att de ser sambandet. Vilket brukar leda till att vi som inte förbehållslöst älskar porr får försvara oss och berätta att vi minsann är så liberala och snuskiga i sängen, vi bara tycker att porrindustrin är rätt sunkig.
    Men vet du vad? Jag tänker skita i det. Om du vill tro att jag i och med min motvilja till porr även ogillar att suga kuk, så varsågod. Go right ahead.
    Att tycka porrindustrin är sunkig är en sak. Men de som är anti-porr som jag tänker på är det inte pga det i första hand utan för att de tycker det är äckligt med porr. Och nej jag skulle nog inte sätta dig i den kategorin personer i vilket fall som helst . (utifrån vad jag sett dig skriva här)
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (usch) skrev 2012-11-11 12:38:26 följande:
    troligtvis är du förbannat astråkig själv, hade heller inte orkat anstränga mig med någon som tänker som du. Antagligen en liten kuk med som du inte kan stimulera din fru med. Fortsätt du att runka så hittar hon säkert någon bättre med skönare och större kuk än dig med. Mansgris!!

    Varför påstår du det? Kan det inte vara så att den du citerar faktiskt har en fru som är trkig i sängen och som kanske provat att göra allt. men du förutsätter att det är han som är kass och dessutom har liten kuk (är det dessutom inte så att storleken inte har ngn betydelse?)
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!