• Anonym (Onani­ÅPorrO­k)
    Äldre 4 Oct 09:57
    33317 visningar
    575 svar
    575
    33317

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Helt seriöst vad är det för fel på alla dessa människor som blir sura, svartsjuka el rent av gör slut me sin partner pga av att denne runkat/pullat el. kollat porr??????????????????????

    Fattar verkligen inte grejjen!

    Min sambo kan ligga i soffan brevid mig å helt plötsligt surfa in på nån porrsida å kolla å en stund senare åker handen in innanför brallan. Ibland stannar det där ibland knäpps byxan upp å kuken åker fram å får sig en omgång. När han e klar ber han om papper el handduk å ja ger honom det! Thats it inget konstigt!

    Han är bekväm med det å ja tycker det är helt ok. Vet han runkar när ja inte e hemma oxå å ibland får ja ett sms el. mini film skickad där han berättar visar va han gör.

    Själv är ja däremot inte bekväm med att ligga i soffan brevid å pulla utan gillar att vara själv å lite hemlig med det. däremot kan även ja dra iväg ett mess el film till honom medan ja gör d! Å även jag kollar porr ibland när ja e sugen.

    Bäst tycker ja givetvis att kolla på porr tillsammans gärna tjejsex med snygga brudar me stora brsöt (vet att killen gillar det vilket bara gör mig mer kåt inte som många töntar här på fl som blir sotis el. inte känner sig lika attraktiva osv). Plus att tjejsex helt klart är det som är seixgast att kolla på helt enkelt!!!!

    Så vad är gjeren?? Kan töntarna med dåligt självförtroende förklara vad som är så farligt med porr å egen onnani????????? För jag fattar verkligen inte då det i mina ögon är mänskligt att onnanera å även att tända på andra utan att man för den delen måste vilja vara otrogen!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-10-18 12:11
    Blackops var tvungen att citera ditt inlägg då det var klockrent!

    Hela denna tråden har börjat spåra ur lite.

    Det hela tråden egentligen handlar om, är VARFÖR någon i ett förhållande anser det som ett svek när ens partner onanerar. I nästan alla trådar på FL som handlar om detta så är det just en tjej som skrivit tråden. Där hon känner sig kränkt, sviken, otillräcklig, osäker, får dålig självkänsla, äcklad, utbytt eller ja U NAME IT, så fort det kommer till att mannen i förhållande till ve och fasa onanerar då och då.

    Jag kan inte minnas att jag någon gång sett en tråd där en kille beklagar sig över att dennes tjej onanerar. OAVSETT om det är till porr eller inte. Fine, jag kan acceptera att porr inte är för alla. Men det är hela grejjen med att det skall vara tabu för killar att onanera så fort det är i en relation med någon. För onanerar man så betyder det per automatik att sexlivet är kasst, eller att killen hellre föredrar att dra en runk istället för att ha sex med sin tjej. MEN SÅ ÄR JU INTE FALLET!?

    Så frågan som ställs är, varför är det "fel" att onanera när man har ett förhållande, oavsett hur bra sexliv man har?

    Det måste ju grunda sig i att personen som anser att det är fel har extremt dålig självkänsla, eller blir svartsjuk av hela situationen. Den personen som känner så gör ju fel i att "förbjuda" sin partner att göra saker, bara för att personen i fråga inte klarar av att hantera sina issues med situationen. Eller?
  • Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!
  • Anonym (tönt)
    Äldre 22 Oct 21:23
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-22 21:18:00 följande:

    Inte dom ja läst.

    Joho
  • Anonym (Onani­ÅPorrO­k) Trådstartaren
    Äldre 22 Oct 21:41
    Anonym (tönt) skrev 2012-10-22 21:23:58 följande:
    Joho

    Just läst 2 nya om ämnet så ja vet va ja pratar om.
  • Anonym (polka­gris)
    Äldre 22 Oct 23:53

    Jag håller med om att man inte kan styra över en annan människa - varken tvinga någon att hata porr eller tvinga någon att acceptera det. Jag har också läst många trådar i ämnet, och jag tycker jämt att den som ogillar att partnern kollar porr förminskas och får en himla massa skit kastat på sig. Dessutom är det många som svarar att de accepterar att partnern kollar, men de vill inte veta något av det, inte se någon historik, inte höra nåt om det osv osv. Är det verkligen acceptans, eller bara anpassning?

    Nu verkar ju TS och hennes partner vara överens om vad som gäller - grattis! - men alla är ju inte det, och då verkar det som att är man inte ense så är det porrtittarens önskan som gäller, och den andra ska bara snällt acceptera även om den mår dåligt. Jag tycker det är normalt i ett förhållande att stärka varandra. Sen kan ju båda vrida och vända på vad som är problemet med det ena och andra...kan jag acceptera porr? kan jag leva utan porr? och hitta den väg som kräver minst av någon. Sen kan ju saker ändras med tiden.

    Det jag inte heller förstår är varför porr hamnar i en helt egen kategori.

    Jag sa till min kille en gång, bara sådär apropå ingenting egentligen, att om man följer med ett par hem, kollar när de har sex och onanerar samtidigt är ju samma sak som att kolla på porr. NÄHÄ! svarade han. Varför gör den där kameran som står emellan hela skillnaden mellan vad som är otrohet och vad som är fantasier? Hur tänker ni?

  • Anonym (polka­gris)
    Äldre 22 Oct 23:55

    Och ett tillägg - ni som accepterar att partnern kollar porr, skulle ni också acceptera att han/hon gick på strippklubbar? Är det någon skillnad däremellan eller inte?

  • Anonym
    Äldre 22 Oct 23:57

    Jag kan förstå om man blir kränkt, sårad mm om runkade går ut över sitt sexliv, att mannen föredrar att runka till porr än att ha sex med tjejen. Och killar kan ju faktiskt var lite mer diskreta med sitt runkande om nu tjejen tar illa upp men även försöka prata om det. Och tjejer, speciellt gravida tjejer, kan tänka på att man kan kännas annorlunda där ner och att killen faktiskt kan vara rädd för att skada tjejen eller barnet.

  • Anonym (polka­gris)
    Äldre 23 Oct 00:02
    Anonym skrev 2012-10-22 23:57:04 följande:
    Jag kan förstå om man blir kränkt, sårad mm om runkade går ut över sitt sexliv, att mannen föredrar att runka till porr än att ha sex med tjejen. Och killar kan ju faktiskt var lite mer diskreta med sitt runkande om nu tjejen tar illa upp men även försöka prata om det. Och tjejer, speciellt gravida tjejer, kan tänka på att man kan kännas annorlunda där ner och att killen faktiskt kan vara rädd för att skada tjejen eller barnet.

    Då får han väl sluta vara rädd för att skada tjejen eller barnet. Lite sexualundervisning kunde kanske vara på sin plats?
  • Anonym (polka­gris)
    Äldre 23 Oct 00:04

    "Varför går ditt barn i särskolan?" "Jo tyvärr så låg vi så mycket under graviditeten att ungen fick bestående hjärnskador av alla stötar"

  • Anonym
    Äldre 23 Oct 00:07
    Anonym (polkagris) skrev 2012-10-23 00:02:43 följande:

    Då får han väl sluta vara rädd för att skada tjejen eller barnet. Lite sexualundervisning kunde kanske vara på sin plats?
    *suck*

    Även om de vet att de inte skadar bebisen så kan de vara rädda ändå. Kanske ska läsa på med?
  • Anonym (polka­gris)
    Äldre 23 Oct 01:12

    Ja, om man är så rädd för det att man inte kan ha samlag så finns det också annat sex man kan ha. Smek, oralsex osv.

  • Anonym (tönt)
    Äldre 23 Oct 08:48
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-22 21:41:33 följande:

    Just läst 2 nya om ämnet så ja vet va ja pratar om.
    Aaa, fö du verkar juh lesa masser.
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!