• Darco

    Usch vad äckligt med feta kvinnor!

    Känns som om den här starten på tråden har så många delar. Dels ful, dels fet, dels ofräsch som jag ser som en direkt koppling till att personerna i fråga är feta, har jag missat något?!

    Nåja, jag har inget emot överviktiga personer, de har så klart lika rätt att leva och finnas som dom som inte är överviktiga. Det som stör mig och jag tror många i den här tråden, är att de som är överviktiga och som är så pass överviktiga att dom måste opereras. Det finns fall där operation är ett måste, det finns också fall där personen i fråga (min granne) inte hade behövt en operation. En operation som är betald av mig och alla andra skattebetalare. DET tror jag är den stora störande saken.

    Att man har rätt att finnas och existera inbegriper också ansvar och krav. De krav man kan ställa på personer är att de tar ansvar för sig själva och sköter om kroppen.

    Ska man ställa högre krav på personer som önskar en operation? Vet inte, knappast en lösning i förlängningen eftersom många av dom då i så fall skulle bli kvar i övervikten och då belasta samhället på något annat sätt och mot någon annan instans.

    Ingen lätt fråga detta men en väldigt provokativ fråga

Svar på tråden Usch vad äckligt med feta kvinnor!