• Anonym (Usch)

    Usch vad äckligt med feta kvinnor!

    MINST en gång om dagen ser man en proper snygg och vältränad kille och VARJE gång funderar jag på vad i helvete de ser hos sin kvinna. För släpandes efter sig kommer en överviktig, white trash brud som ser ut att aldrig duscha.

    Varför tränar ni inte och tar hand om era kroppar? Att föda barn är ingen ursäkt.. Människan är inte gjord för att vara tjock. UT OCH SPRING!

  • Svar på tråden Usch vad äckligt med feta kvinnor!
  • Anonym (du är äcklig)

    Äckligt med folk som endast går efter utsidan och inte insidan.

  • Anonym
    tellis mom skrev 2012-10-20 10:41:33 följande:
    Låter som att TS är bitter för att de heta killarna går till de feta kvinnorna Man är inte automatiskt snygg för att man är smal, kroppen går att göra något åt, ett fult ansikte får man leva med.

    Så sant!
  • Jennie med ie

    Säger man att det inte är snyggt med spinkiga kvinnor heter det att "så skulle man aldrig säga om tjocka!" men jodå, det gör man och flera resor starkare också. Som såhär ungefär.

    Hur som helst. Att ha kraftig övervikt eller fetma är aldrig hälsosamt, innebär altid en hälsorisk. Även om man ännu inte märkt av det och oavsett hur många "hälsosamma tjockisar" man tar upp som exempel. Hälsan är ju en sak...

    ... utseendet ett annat och där är det ju en smaksak. Det kommer alltid att finnas de som tycker det är fult, avtändande och ser äckligt ut med tjocka/feta kroppar, det är nåt vi aldrig kommer ifrån. Sen har de flesta hyfs nog att inte kasta den åsikten omkring sig hur som helst förvisso men man bör nog lägga fokus på hur man själv ska hantera att få höra/läsa det snarare än att förändra andra människors attityd för det senare är mycket svårare.


  • murarn P
    Mandel skrev 2012-10-20 06:48:41 följande:
    Är inte andelen överviktiga män större än överviktiga kvinnor i Sverige? 
     
    Jo, enligt SCB så är i dag nästan varannan man och drygt var tredje kvinna i Sverige överviktig eller fet.
     

    Det betyder att om TS verkligen går ut varje dag så borde TS statistiskt sett se fler par med omvänt förhållande. Men man ser väl vad man vill se.

     
  • Krila

    Ja du, du kan ju fråga killen nästa gång!

    Jag är en av de där feta kvinnorna. Varför min sambo/fästman är med mig? Ja, kanske för att vi älskar varandra och inte är så jävla ytliga! Och ja, jag var en tjockis redan när vi träffades så det är ingenting han fått lära sig att stå ut med under åren. 

  • PolyPond
    tellis mom skrev 2012-10-20 10:41:33 följande:
    Låter som att TS är bitter för att de heta killarna går till de feta kvinnorna Solig
    Man är inte automatiskt snygg för att man är smal, kroppen går att göra något åt, ett fult ansikte får man leva med.
    Men ett fult sinne kan man jobba med.
  • Anonym (hm)

    Nu är inte jag fet men har nåt kg för mycket. Min kille är vältränad och slank. Han gillar mina former mer än jag själv.... Så du behöver inte lida om du ser oss. Han är nöjd och ja jag har nyss fött vår andra....

  • lille Birger

    Jag håller inte med TS.

    Tycker de lite fylligare kvinnorna är snyggare än de spinkiga, de har mer kurvor. Det finns även vissa white trash drag som jag uppskattar. T ex var det en tjej i min klass som var white trash; hon hade färgat halva håret rosa, hade mjukisbyxor med hål i rumpan, stringtrosor osv.
    Sen till vårterminen hade hon färgat om håret och fixat finare kläder med mer stil, och då såg hon jättefjantig ut.

Svar på tråden Usch vad äckligt med feta kvinnor!