• Anonym (Usch)

    Usch vad äckligt med feta kvinnor!

    MINST en gång om dagen ser man en proper snygg och vältränad kille och VARJE gång funderar jag på vad i helvete de ser hos sin kvinna. För släpandes efter sig kommer en överviktig, white trash brud som ser ut att aldrig duscha.

    Varför tränar ni inte och tar hand om era kroppar? Att föda barn är ingen ursäkt.. Människan är inte gjord för att vara tjock. UT OCH SPRING!

  • Svar på tråden Usch vad äckligt med feta kvinnor!
  • Anonym (Sarah)
    Juronjaure skrev 2012-10-21 19:46:45 följande:
    Usch vad äckligt med folk som lägger energi på att irritera sig på andras val av partner...
    Irritera sig? Vi skrattar ju åt det!
  • BymBym

    Varför lägger man ens energi att skratta åt det? Jag vidhåller att det är barnsligt och elakt. Men är man nöjd med det så. Jag behöver hur som helst inte umgås med sådana människor.

  • Anonym (sällan)

    Tycker att det är väldigt sällan jag ser en snygg kille med fet/ful tjej. Det omvända är enligt min erfarenhet mycket vanligare.

  • Häpnad

    Denna tråden kändes ju väldigt.. viktig. *går och toktränar till ljudet av hemsk techno*

  • Landqvist
    Pompeia01 skrev 2012-10-21 18:55:34 följande:

    Fast jag tycker inte att det är "ytligt" att undvika just feta män. Det beror på vilken livsstil man själv har, och det normala är väl att man vill kunna dela sin livsstil med den man lever med..? Jag skulle inte stå ut med någon som bara gick mellan datorn och TV:n. Jag vill att han ska kunna dela mina aktiva intressen. I alla fall kunna ta en simtur över sjön, dansa ett par shottisar, eller gå en långpromenad i skogen utan att flåsa. Jag menar inte att han måste vara något träningsfreak, besatt av sin egen kropp, för i det fallet vore risken stor att vi inte hade så mycket intellektuellt gemensamt i stället.
    Många överviktiga är ju friskare än smala. De dör inte alls tidigare. Det var på nyheterna igår om en stor studie som visar detta. Inte för att det egentligen var en nyhet...
  • Landqvist
    Anonym (Sarah) skrev 2012-10-21 19:51:37 följande:
    Irritera sig? Vi skrattar ju åt det!
    De kanske skrattar åt dig för att du har en stor näsa eller något liknande.
Svar på tråden Usch vad äckligt med feta kvinnor!