• Gudasä­nd
    Äldre 26 Oct 18:10
    28380 visningar
    155 svar
    155
    28380

    Heliga Geocentrismen bevisas med 108 argument - Solen spiralkretsar - Jorden axelroterar 1 varv/år...

    .

    JORDEN ÄR HIMLAVALVETS STATIONÄRA MASSCENTRUM - STJÄRNHIMLEN ROTERAR 1 VARV/DYGN

    SOLEN SPIRALKRETSAR RUNT JORDEN - JORDEN AXELROTERAR 1 VARV/ÅR

    MODERNA KOSMOLOGIN VEDERLÄGGS - PUNKT FÖR PUNKT... (108 Punkter)

    Om inte alla 108 punkterna laddas upp i sin helhet, vassegoda

    https://www.flashback.org/t1989158


                                      INLEDANDE SAMMANFATTNING:

    I följande vetenskapliga skrift (med metafysiska, andliga undertoner) kommer den moderna kosmologin att vederläggas. Den rådande heliocentriska världsbilden kommer att vingklippas, kullkastas och vederläggas, punkt för punkt, i 108 punkter. Samtidigt återupprättas den heliga geocentrismen, den vackra geocentriska kosmologin, så att Moder Jord återfår sin fornstora glans.

    Jorden är de facto stationär, i skapelsens centrum, himlavalvets medelpunkt (Midgård), vilket kommer att beläggas med mängder av vetenskapliga observationer, experiment och forskningsrön.

    Vi har systematiskt ända sedan barnsben blivit indoktrinerade och hjärntvättade med den heliocentriska vanföreställningen att jorden och mänskligheten, utan någon som helst styrning (efter den fiktiva Stora Smällen), tokrusar ut mot oändligheten i 2 200 000 km/h (68 gånger Månen tur & retur/dygn), samtidigt som vi antas storma fram runt galaxcentrum i 900 000 km/h, detta samtidigt som vi antas flänga omkring runt solen i 107 000 km/h.

    Allt detta samtidigt som folket kring tropikerna antas rotera runt i svindlande 1700 km/h kring jordaxeln och vi svenskar i halva denna hastighet. Allt detta, gott folk, utan så mycket som en vindpust mot kinden...

    Ockhams rakkniv är en princip inom vetenskaplig metod som innebär att man inte ska anta fler företeelser än som behövs för att förklara de observationer man gör, varför Ockham klart gynnar den geocentriska världsbilden, som är den minst komplicerade, med minst justerbara parametrar.

    Heliocentrismen är enkom en teoretisk matematisk tankelek (inverterad geocentrism), byggd på overifierbara antaganden, logiska felslut och cirkelbevis, som inte har någonting med den observerbara verkligheten att skaffa, och som dessutom strider mot fysikens lagar. De astronomiska utsagorna som ligger till grund för den heliocentriska modellen, har de facto aldrig någonsin observerats eller bevisats med ett endaste vetenskapligt experiment. Tvärtom, empirin visar att teorin inte håller för närmare granskning.

    Alla vetenskapliga experiment som någonsin gjorts stödjer enhälligt geocentrismen, dvs att Moder Jord är stationär i centrum som himlavalvets medelpunkt, det stationära masscentrumet:

    VIDEO:


    VIDEO:



    Jag har kommit till övertygelsen att jordens rörelse inte kan detekteras med något optiskt experiment.

    - Albert Einstein, ”How I Created the Theory of Relativity”, föreläsning vid Kyoto universitet i Japan, 14 december 1922, Physics Today, augusti 1982.

    Här följer tre pedagogiska videoklipp som illustrerar hur den geocentriska modellen, med planeternas banor runt jorden, fungerar. Genialt och vetenskapligt tilltalande system:

    VIDEO:


    VIDEO:


    VIDEO:



    Här är en historisk kronologisk resumé, kring hur vi gradvis sedan 1500-talet indoktrinerats till att förkasta jordens särställning som den centrala stationära himlakroppen i himlavalvet:

    primecrackpot.blogspot.se/2012/03/demise-of-earth-centered-universe.html

    I kölvattnet av den heliocentriska världsbilden (en ateistisk doktrin), som slog igenom på 1600-talet, så har allehanda materialistiska och ateistiska teorier dykt upp som svampar ur jorden, såsom darwinismen, relativismen, big bangismen, evolutionismen, nihilismen, marxismen, nazismen och sekularismen, vilket visar det oerhörda andliga förfall som den själlösa, gudlösa heliocentrismen fört med sig.

    Vill man tala i konspiratoriska termer, så är heliocentrismen faktiskt alla konspirationers konspiration, modern till alla konspirationer:

    VIDEO:



    Följande geocentriska sajter rekommenderas mycket varmt, för de som vill utbilda sig och förstå rationellt och vetenskapligt varför den geocentriska kosmologin, med jorden stationär i himlavalvets centrum, är den enda sanna, vackra och fungerande:

    www.galileowaswrong.com/galileowaswrong
    galileowaswrong.blogspot.se
    sites.google.com/site/earthdeception
    www.ldolphin.org/geocentricity/Aspects.pdf
    sites.google.com/site/earthdeception/neville-thomas-jones
    homepage.ntlworld.com/malcolmbowden/Geocexpl.htm

    www.fixedearth.com
    www.fixedearth.com/old_format.html
    www.namronsoar.com/toe/bernie1plain.html
    geocentricity.com/ba1/no071/selbrede.html
    www.atlanteanconspiracy.com/2011/11/earth-is-not-moving.html

                                                     VI ÄR ASCH-OFFER:

    Psykologiska experiment som utfördes av Solomon Asch på 1950-talet - Aschs konformitetsexperiment - visar hur lättrogna och påverkbara vi människor är.
    Vi har en tendens att okritiskt och osjälvständigt anamma allmänt rådande etablerade åsikter. Detta kan i sammanhanget synnerligen väl appliceras på människors val av världsbild och syn på universums tillblivelse. Vi människor tenderar att tänka och tycka i samma banor som majoriteten i en grupp (grupptryckssyndromet), allt för att slippa riskera ha avvikande åsikter.

    Att populasen har gått på den vetenskapliga myten, amsagan, vanföreställningen, att vi håller på och flänger omkring runt solen, är ett typexempel på grupptryckssyndrom i kvadrat, Asch-paradigmet i sin prydno. Vi underkastar oss andras åsikter, företrädesvis av folk med vita rockar, fin titel och myndig röst. Detta så till den milda grad att vi till och med misstror och förnekar våra egna ögons vittnesbörd, att det de facto är solen med stjärnhimlen som dagligdags roterar runt jorden.

    Solomon Asch´s konformitetsexperiment, från 1950-talet, apropå hur lätt vi formas och påverkas av etablissemangets och gruppmedlemmars åsikter:

    VIDEO:



    en.wikipedia.org/wiki/Asch_conformity_experiments

                   SMÅ KORTA AXPLOCK, UR DE 108 PUNKTERNA:

    MULTIVERSUM - MILJARDER BRAHMAS VÄRLDSÄGG (Punkt 2)

    Universum på det globala planet är ett multiversum, bestående av miljarder kosmiska Brahma-ägg/himlavalv, som i en evig cyklisk process expanderar och kontraherar ut och in i Guden Vishnus otaliga transcendentala kroppsporer (singulariteter), i takt med Hans ut- och inandning, liggandes i gränsvattnet mellan den materiella och andliga världen. En hel cykel av expansion och kontraktion, dvs ut- och inandning, pågår i 311,04 biljoner år, vilket är universums och alla Brahmas totala livslängd.

    Universum på det lokala planet är det specifika begränsade Brahma-ägg, världsägg/himlavalv, som vi lever i och vars stjärnsystem vi kan detektera med våra korpgluggar och teleskop.

    Varje dygn i vår Brahma designers liv (delskapelse) är 8,64 miljarder år, vilket bekräftas här av den store vetenskapsmannen Carl Sagan och sedan av en fascinerande datorsimulerad animation av Brahmas och universums skapelseprocess, med den geocentriska kosmologin:

    VIDEO:


    VIDEO:



    __________________________________________________

    JORDEN AXELROTERAR 1 VARV/ÅR - I PERFEKT SYNK MED SOLENS KRETSLOPP (Punkt 3)

    Jorden roterar runt sin axel faktiskt endast 1 varv/år (i perfekt synk med solens kretslopp runt jorden), inte 1 varv/dygn som vi blivit duperade till att tro, vilket bara är heliocentriskt hittepå för att kunna lura i oss vanföreställningen att vi flänger omkring runt solen, att jorden inte skulle inneha någon särställning i vårt kosmos.

    Eftersom jorden inte kretsar runt någon annan himlakropp, utan håller sig stadigt stationär i himlavalvets centrum, så kan jorden rätteligen tekniskt sett beskrivas som stationär.

    __________________________________________________

    STJÄRNHIMLENS ÅRLIGA RÖRELSE - JORDENS ÅRLIGA AXELROTATION (Punkt 4)

    Att stjärnhimlen med dess stjärnbilder sakta tycks rotera på himlavalvet under årets lopp (stjärnhimlens årliga rörelse), så att vi ser årstidernas skilda stjärnhimlar, beror faktiskt på jordens årliga axelrotation. Jordens påstådda årliga kretsande runt solen är alltså bara båg.

    Det är alltså helt fel, som vi blivit indoktrinerade till, att jorden skulle kretsa runt solen och dessutom rotera runt sin axel på daglig basis. Nej, den enda rörelsen jorden har, är dess rotation runt sin egen axel på årlig basis, vilket orsakar stjärnhimlens skenbara årliga rörelse.

    All världens astronomiböcker får härmed revideras och skrivas om!

    __________________________________________________

    PARALLAX - JORDENS ÅRLIGA AXELROTATION (Punkt 5)

    Enligt geocentrismen orsakas parallax av jordens årliga rotation runt sin egen axel. Om man tittar på en närliggande stjärna och noterar dess position relativt en mer avlägsen stjärna, och sedan väntar i sex månader tills jorden har roterat ett halvt varv runt sin egen axel, där alla punkter på jorden har hamnat i sitt oppositionsläge, så kommer den närliggande stjärnan skenbart ha skiftat position relativt den mer avlägsna stjärnan.

    Den heliocentriska parallax-metoden är baserad på en lögn, på jordens påstådda kretsande runt solen. Eftersom trianguleringen, heliocentrismens enda direkta metod för att beräkna stjärnavstånd, är baserad på en ren lögn, så blir stjärnavstånden lögnaktigt stora.

    Negativ parallax (punkt 52) är för övrigt en heliocentrisk anomali. Den geocentriska modellen har inga som helst problem med att förstå fenomenet negativ parallax, medan det däremot är totalt oförenligt för den heliocentriska modellen. Det är en ovälkommen anomali, och därför väljer man att ignorera och blunda för fenomenet, avfärda det som mätfel.

    __________________________________________________

    SOLENS SPIRALKRETSANDE RUNT JORDEN - TVÅ MOTSATTA RÖRELSER (Punkt 7)

    Solen spiralkretsar runt jorden, dels på årlig basis i sitt kretslopp längs ekliptikan runt jorden, dels på daglig basis tillsammans med alla andra himlakoppar, i stjärnhimlens rotation runt jorden. Detta kan vi alla nattetid bevittna med våra egna korpgluggar. Mekaniskt sett, så är stjärnhimlens rotation en integrerad aspekt av det geocentriska systemet för att verka som en motvikt till gravitationens inåtriktade tryck.

    __________________________________________________

    SOLENS VANDRING MELLAN VÄNDKRETSARNA - ÅRSTIDERNAS VÄXLINGAR (Punkt 8)

    Årstidernas växlingar förklaras mycket mer logiskt och Ockhamskt med den heliga geocentrismen. Årstiderna orsakas nämligen av solens årliga kretslopp runt jorden, i dess nord-sydliga vandring mellan de båda vändkretsarna längs dess bana, ekliptikan, utefter vilken de 12 stjärnbilderna, zodiaken/djurkretsen, löper som ett brett band.

    Att solen verkligen vandrar, bekräftas av solens dagliga gradvisa positionsförändring i sin dagliga upp- och nedgång över jordklotet.

    __________________________________________________

    SOLENS SKILDA HASTIGHETER - SNABBAST KRING NYÅR (Punkt 12)

    Eftersom solens bana runt jorden är elliptisk och dess närmaste punkt till jorden i djurkretsen, på den roterande himmelssfären/etersfären, alltid ligger kring nyår, 2-5 januari (147,1 miljoner km, perigeum), strax efter att solen vänt vid Stenbockens södra vändkrets, så färdas solen som snabbast vid den tidpunkten på året. Solen färdas då 61,2 bågminuter/dygn, jämfört med 57,2 bågminuter/dygn ett halvår senare, 4-7 juli, strax efter att solen vänt vid Kräftans norra vändkrets, då solen är längst bort från oss (152,1 miljoner km, apogeum).

    Man kan som exempel anföra att krukmakarens drejskiva roterar saktare ju närmare centrum på skivan man kommer. Därför är solens östliga egenrörelse, relativt den kosmiska drejskivans, himmelssfärens, västliga rotationshastighet, ca 7% snabbare kring nyår, jämfört med ett halvår senare då solen är mer i periferin på himmelssfären, där sfären roterar snabbare.

    Solen färdas sålunda alltid, relativt sett, ca 7% snabbare när den är som närmast jorden i början av januari, än i början av juli, då solen befinner sig längst bort från jorden i sitt kretsande runt Moder Jord.

    __________________________________________________

    STJÄRNORNA - 25 000 GÅNGER NÄRMARE. ALFA CENTAURI = 1,632 LJUSTIMMAR (Punkt 13)

    Avstånden till stjärnorna och deras storlek är tiotusentals gånger kortare och mindre än vad heliocentrismen gör gällande. Myten om att stjärnorna är miljontals gånger längre bort än solen uppstod med heliocentrismen, där man helt felaktigt använder sig av en parallaxmetod som baserar sig på jordens förmenta kretsande runt solen och där man totalt missuppfattat både rödförskjutningen och gravitationen. Fatala misstag som lett till dagens förvrängda moderna världsbild.

    __________________________________________________

    KARLAVAGNEN OCH ORIONS BÄLTE - STÖDJER GEOCENTRISMEN (Punkt 15)

    Man kan ange ett par mycket bra exempel, Karlavagnen och Orions bälte, som avslöjar att den moderna kosmologins avståndsberäkningar till stjärnorna och de inbördes stjärnavstånden är helt uppåt väggarna.

    Den kanske mest iögonenfallande asterismen på himlavalvet torde vara Karlavagnen, som tillhör Stora björnens stjärnkonstellation:

    www.astropix.com/HTML/C_SPRING/BIGDIP.HTM
    www.astronomyphotos.com/UrsaMajor.htm

    Det är fullständigt uppenbart att Karlavagnens sju stjärnor är intimt förbundna med varann, ingår i samma sfär, och att de därför torde befinna sig på ungefär samma avstånd från jorden. Detta eftersom himmelens sfärer utgår från och cirklar runt jordens mittposition.

    Enligt dagens heliocentriska astronomer påstås Mizar befinna sig 78 ljusår från jorden och Dubhe 124 ljusår bort från jorden. Detta innebär att avståndet från Karlavagnens Mizar till Dubhe enligt heliocentrismen (så att de hamnar på samma radiella avstånd från jorden) är 46 ljusår, dvs 3 000 000 gånger sträckan Jorden-Solen, eller 10 gånger gånger sträckan Jorden till stjärnan Alfa Centauri.

    Vansinnigt absurt!

    Ett annat exempel som avslöjar heliocentrismens vansinne, är den mytomspunna asterismen Orions bälte i stjärnkonstellationen Orion, med de tre stjärnorna Alnitak, Alnilam och Mintaka, som i rak linje bildar ett bälte, Orions bälte:

    prettymissadventures.blogspot.se/2011/01/written-in-stars.html
    www.physics.uc.edu/~hanson/ASTRO/LECTURENOTES/W04/Galaxy/Figure2.html

    Alnitak påstås befinna sig 736 ljusår från jorden, Mintaka 915 ljusår, och Alnilam 1340 ljusår från jorden.

    Detta innebär att avståndet från Alnitak till Alnilam i Orions bälte enligt heliocentrismen (så att de hamnar på samma radiella avstånd från jorden) är 604 ljusår, dvs 38 000 000 gånger sträckan Jorden-Solen, eller 138 gånger sträckan Jorden till stjärnan Alfa Centauri, eller 70 gånger sträckan Jorden till stjärnan Sirius.

    Med andra ord vill heliocentrikerna få oss att tro att det är lika långt radiellt avstånd från Alnitak till Alnilam i Orions bälte, som sträckan Moder Jord - Sirius, 35 gånger tur & retur, när det i själva verket rör sig om möjligen ett par ljussekunder.

    Någon som längre kan ta heliocentrismen på allvar?

    __________________________________________________

    STORLEKEN PÅ VÅRT HIMLAVALV = 83,5 TRILJONER MÅNAR (Punkt 16)

    Himlavalvets sfäriska innandöme är 20,52 ljustimmar i omkrets. Detta kan i förstone tyckas vara orimligt lite, men faktum är att den totala rymdvolymen motsvarar volymen av 83 569 394 564 080 000 000 (83,5 triljoner) stjärnor av månens storlek. Med tanke på att stjärnorna är tiotusentals gånger närmare jorden än vad vi har förletts att tro, så är det fullt rimligt att stjärnorna endast är i månens storlek.

    Vårt himlavalv/kosmiska ägg (som beskrivs vara av den minsta kategorin världsägg) mäter 7 050 240 000 km i diameter innanför sitt skal, vilket motsvarar 6,5325 ljustimmar, dvs ca 3,27 ljustimmar i radie från jordens mittposition i himlavalvet.

    __________________________________________________

    JORDENS POLAXEL = KOSMISKA ROTATIONSAXELN = VÄRLDSPELAREN MERU (Punkt 19)

    Det är faktiskt den kosmiska världspelaren, det eteriska världsberget Meru/Sumeru (kan inte ses med våra grova jordiska korpgluggar), som utgör den centrala kosmiska rotationsaxeln, axis mundi. Det är runt denna världspelare, definierar himmelspolerna, som hela stjärnhimlen med stjärnorna och planeterna roterar kring varje dygn.

    Denna mytomspunna centrala världspelare, världsberg/världsträd, som genomtränger jordens polaxel, som är jordens orubbliga ryggrad, omtalas faktiskt inom all världens religiösa traditioner och kulturer:

    decodehindumythology.blogspot.se/2011_12_01_archive.html

    Meru är förbindelselänken mellan de tre världarna (himmel-jord-underjord), och sträcker sig ända uppifrån gudarnas överjordiska himmelska världar, via jorden, ned till demonernas underjordiska världar. I den nordiska mytologin utgörs världspelaren av asagudarnas världsträd Yggdrasil, som asaguden Heimdall förknippas med.

    I det gamla Egypten, där man dyrkade solguden, verkade man ha förstått att solen roterar och kretsar kring en central världspelare, axis mundi. Pelaren har blivit till en stor kultsymbol världen över, i form av enorma obelisker i många av världens storstäder.

    __________________________________________________

    POLRADIEN KORTARE ÄN EKVATORRADIEN - VÄRLDSPELARENS AXIALA PENETRERING (Punkt 20)

    Anledningen till varför polradien är 21,3 km kortare än ekvatorradien, beror som bekant på att polerna är tillplattade. Detta har ingenting att göra med nån centrifugalkraft från jordens rotation kring sin egen axel. För det första så roterar jorden endast ett varv per år, för det andra borde ju jorden i så fall samtidigt vara utbuktad kring ekvatorn, vilket inte stämmer med den observerbara verkligheten.

    Anledningen till att jordens poler är tillplattade, förklaras esoteriskt med att det är det pelarformiga eteriska världsberget Meru/Sumeru som penetrerar jordens poler. Dessutom stämmer tillplattningen väldigt bra överens med Hollow Earth-teorin, dvs att det finns hål/öppningar vid de båda polerna ned till de sju underjordiska världarna.

    __________________________________________________

    JORDEN - DET KOSMISKA SÄTET, SOM SOLEN OCH MÅNEN SPIRALKRETSAR KRING (Punkt 21)

    Det stationära sätet i våra kroppar, kroppspartiet mellan ryggen och benen, korresponderar med vår stationära Moder Jord, det kosmiska sätet mellan gudarnas överjordiska planetsystem och demonernas underjordiska planetsystem.

    På samma sätt som det spirat upp en kosmisk pelare (Meru, jordens och himlavalvets rotationsaxel) från Moder Jord, det kosmiska sätet, så har det även hos oss människor spirat upp en pelare, kotpelaren (Meru Danda på sanskrit), från vårt säte. På samma sätt som de 7 högre eteriska planetsystemen (skivformiga, roterande) är belägna norrut längs den kosmiska pelaren Meru, med Brahmas planet Brahmaloka högst upp, så är även människans 7 chakras (skivformiga, roterande eteriska energisystem) belägna norrut längs kotpelaren, med kronchakrat Brahma randhra högst upp.

    __________________________________________________

    PLANETERNA KRETSAR RUNT JORDEN I VACKRA BLOMSTERMÖNSTER (Punkt 22)

    Det är endast med den geocentriska modellen, med jorden som den centrala stationära referenspunkten, som planeterna visar sig kretsa i vackra koncentriska blomstermönster, som resultat av deras retrograda rörelser. Beräknar man med solen eller någon annan planet som centrum, så framträder inte dessa konstnärliga blomstermönster, vilket återigen bekräftar att det är den geocentriska modellen som är den gudomligt sanna och vackra.

    __________________________________________________

    STJÄRNORNAS EGENRÖRELSE - INTE JORDAXELNS PRECESSION (Punkt 23)

    Dagens heliocentriska astronomer resonerar helt bakvänt. Det är inte dagjämningspunkterna som precesserar (förflyttar sig) medurs västerut, relativt stjärnorna, som ett resultat av jordaxelns förmenta vobbel/precession. Det är de facto stjärnorna som förflyttar sig (deras egenrörelse) moturs österut, relativt jordaxeln och dagjämningspunkterna, som ett resultat av zodiakens precession runt jordaxeln, systemets centrum.

    Stjärnornas egenrörelse orsakar en ständigt pågående avvikelse relativt himmelspolerna/dagjämningspunkterna. Avvikelsen är 50 bågsekunder/år, vilket innebär att det tar 25 920 år, ett zodiakiskt år, för zodiaken att röra sig hela varvet runt himlavalvet.

    __________________________________________________

    LASEREXPERIMENTEN TILL MÅNEN - BEVISAR ATT JORDEN ÄR STATIONÄR (Punkt 26)

    Laserexperimenten till månen utgör ett obestridligt bevis för att jorden måste vara stationär, med tanke på att retroreflektorer alltid återspeglar strålningen tillbaka i exakt samma riktning där den skickades ifrån. Att laserstrålarna under experimenten alltid har återvänt till utskjutningsplatsen, bekräftar ju att jorden måste vara stationär.

    Om jorden dygnsroterar runt sin axel och samtidigt stormar fram runt solen i 30 km/s, runt galaxcentrum i 250 km/s, och med galaxen ut mot oändligheten i 600 km/s, hur är det då möjligt att laserstrålar kan återvända tillbaka till utgångspositionen, till samma ställe på jorden där de skickades ifrån, om jorden inte är stationär?

    __________________________________________________

    MERKURIUS OCH VENUS = SOLENS MÅNAR (Punkt 31)

    Ett annat faktum som vi aldrig fått lära oss är att Merkurius och Venus faktiskt är solens månar, solens drabanter, vilket innebär att Solen-Merkurius-Venus utgör ett eget rotationssystem som kretsar runt jorden.

    __________________________________________________

    HIMLAVALVET OMSLUTS AV 7 SFÄRISKA HÖLJEN (Punkt 39)

    Himlavalvet/världsägget omsluts av 7 sfäriska höljen (precis som jorden) i koncentriska cirklar, bestående av 7 urelement i sina subtila, kausala former, som universell urkälla för dess inre transformationer i världsäggets innandöme. De sju höljena består i tur och ordning av, inifrån och ut, vatten, eld, luft, eter, ego (identifieringsprincipen, själens illusoriska knutpunkt till materien), mahat-tattva (elementens fröform) och pradhana (elementens omanifesterade potentialform).

    __________________________________________________

    SVARTA HÅL = VISHNUS OTALIGA KROPPSPORER, SINGULARITETER (Punkt 49)

    De svarta hålen är i form av Vishnus (Guds) otaliga transcendentala kroppsporer (singulariteter), från vilka alla universumen expanderar och kontraherar i takt med Hans ut- och inandning, i en evig cyklisk process. Detta sker i Vishnus kosmiska sömn, yoga-nidra, där Han i sitt drömmande tillstånd skapar denna drömlika virtuella materiella värld, där allt som sker, allt som vi gör, pågår i Hans kosmiska drömmar. Att vi kan uppleva vistelsen här i den materiella världen som en dröm, beror just på att vi alla är del av Vishnus kosmiska drömmar, i Hans drömvärld.

    __________________________________________________

    FOUCAULTS PENDEL - EN EFFEKT AV ETERRYMDENS ROTATION (Punkt 54)

    Foucaults pendel brukar anges som ett vattentätt bevis för att jorden axelroterar på daglig basis, men ingenting kunde vara felaktigare. Pendeln motbevisas av Allais-effekten, som påvisar att pendelrörelsen saktar ner under solförmörkelser. Detta beror på att pendeln påverkas av krafterna från den roterande eterrymden/stjärnhimlen. Detta utgör ett obestridligt bevis för att Foucaults pendel inte har något med jordens rotation att göra.

    Om pendeln konstant pendlar i samma plan, bibehåller sitt svängningsplan oförändrat (medan jorden roterar under det), vilken kraft är det då som håller pendeln i samma plan? Med andra ord, om pendelns plan är stationär, i förhållande till vad är den stationär? Detta brukar inom fysiken kallas för en ”olöst kraft”.

    Foucaults pendel förklaras inte rationellt av en dagligt roterande jord, men av en dagligt roterande stjärnhimmel/eterrymd runt vår jord. Den roterande eterrymden som upptäcktes av Michelson-Gale ger en logisk orsak till Foucaults pendel, och matchar alla observerade detaljer.

    Det är alltså jorden som är stationär och pendeln som, i sitt stationära förhållande med universum, följer firmamentets dagliga rotationsrörelse runt jorden.

    __________________________________________________

    CORIOLISKRAFTEN - EN EFFEKT AV ETERRYMDENS ROTATION (Punkt 56)

    Corioliskraften uppkommer på jorden som en effekt av eterrymdens/stjärnhimlens rotation kring jorden (1 varv/dygn, medurs västerut). Genom inverkan av eterrymdens rotation och corioliskraften uppkommer en kraftkomposant på de fria virvlarna som tvingar högtrycksvirvlar på norra halvklotet att rotera medurs (i rymdens rotationsriktning) och lågtrycksvirvlar att rotera moturs.

    Corioliskraften förklaras av den geocentriska modellen, genom att basera denna kraft på tyngdskillnaden mellan den roterande stjärnhimlen och den stationära jorden.

    Man behöver inte betrakta centrifugalkraften som härrörande från jordens rörelse. Man kan lika gärna förklara den som en reaktion på avlägsna massors rotationseffekt på jorden, varvid jorden betraktas som vilande.”

    - Albert Einstein, ”On the Effect of Distant Rotating Masses in Einstein’s Theory of Gravitation”, Physikalische Zeitschrift, sid 22, 29, 1921, Hans Thirring.

    __________________________________________________

    KOSMISKA BAKGRUNDSSTRÅLNINGEN - CENTRERAD KRING JORDEN (Punkt 63)

    Nya revolutionerande forskningsrön ger belägg för att den kosmiska bakgrundsstrålningen faktiskt är riktad mot, centrerad kring, ekliptikan och jordens ekvatorialplan. Vetenskapen ger nu alltså evidens för att jorden faktiskt befinner sig i mitten av det observerbara universum.

    Jorden kan därför med rätta betraktas som skapelsens centrum. Skapelsen finjusterades alltså med utgångspunkt från Moder Jord.

    Peer review-granskade studier av galaxspridning visar periodiska koncentriska strukturer som alla är jordcentrerade, med jorden som centrum. Dipolmomentet är faktiskt riktat mot jordens dagjämningspunkter.

    Alla dessa bevis, att universum ser likadant ut oavsett i vilken riktning vi tittar, tyder på att det är något speciellt med vår position i universum. Framför allt tycks det som, om vi observerar att alla andra galaxer rör sig bort från oss, att vi måste vara i universums centrum.”

    - Stephen Hawking, "A Brief History of Time", kapitel 3.

    __________________________________________________

    GAMMASTRÅLNINGEN BEKRÄFTAR - JORDEN ÄR I CENTRUM (Punkt 64)

    Den isotropiska distributionen av gammastrålning kan empiriskt endast förklaras med den geocentriska modellen. Observerade data kring utbrott av gammastrålning påvisar bestämt att jorden måste vara belägen i centrum av himlavalvet.

    __________________________________________________

    RÖDFÖRSKJUTNINGEN - GALAXERNAS STRÅLNING EXPANDERAR, INTE UNIVERSUM (Punkt 65)

    Förmodan om rödförskjutningen som ett dopplerfenomen är en feltolkning av spektrallinjernas förskjutning i galaxstrålningen.

    Rödförskjutningen påvisar bara att galaxernas strålning förskjuts/expanderar mot större våglängder, inte att universum expanderar. Universums påstådda expansion är alltså bara en myt. Rödförskjutningen är inte ett dopplerfenomen initierat av avlägsnande stjärnor, utan ett gravitations/centrifugal fenomen orsakat av den roterande stjärnhimlen.

    Det är för övrigt bara en myt att Edwin Hubble skulle ha upptäckt ett expanderande universum. Hubble själv trodde faktiskt aldrig på nåt expanderande universum.

    Men rödförskjutningar kan också uppstå genom massors dragningskraft. Med jorden i centrum av universum, skulle stjärnornas dragningskraft också orsaka rödförskjutningar varhelst vi tittade.”

    - George Ellis, Paul Davies "Cosmic Heresy?" Nature, 273:336, 1978.

    __________________________________________________

    RYMDENS ROTATION - INTE RYMDENS EXPANSION (Punkt 66)

    Det är faktiskt inte så att rymden expanderar. Rymden roterar.

    Enligt den heliocentriska standardmodellen tillskrivs eventuella överljushastigheter rymdens expansion. Enligt den geocentriska modellen tillskrivs överljushastigheter istället rymdens rotation. Det enda rimliga och logiska är rymdens rotation, eftersom rymdens expansion skulle innebära att icke-rum (som inte ens finns) förvandlades till rum, vilket ju är en total omöjlighet.

    Med tanke på att stjärnorna och alla andra himlakroppar är fästade vid, inbäddade i, den runtdrivande roterande etersfären (det eterisk-dynamiska kosmiska svänghjulet), som bär himlakropparna - så är det inte stjärnornas egenrörelse som får dem att i närmare ljusets hastighet (0,85 c vid himlavalvets gräns/hölje) rotera 1 varv/dygn runt vår centrumplacerade stationära jord, vars axel utgör himlavalvets kosmiska rotationsaxel.

    Enligt Big Bang-kosmologin följer himlakropparna med galaxerna i rymdens expansion, dvs det är fråga om rymdens expansionshastighet, inte himlakropparnas egenrörelse. Då är frågan, om himlakroppar kan åka snålskjuts i en förment expanderande rymd, varför då inte även i en roterande rymd? I det ena fallet far rymden linjärt, i det andra fallet cirkulärt - varför förneka snålskjutsen i det cirkulära fallet, i vårt roterande himlavalv/kosmos?

    __________________________________________________

    ETERRYMDENS KRÖKNING - INTE RUMMETS KRÖKNING (Punkt 67)

    Det är eterrymden som är krökt, inte rummet som Albert Einstein lyckades trolla till det. Aja baja Einstein. Einstein förväxlade eterrymden med rummet, varför vi idag går i vanföreställningen att det är själva rummet som är krökt. Rummet kan inte krökas, eftersom det helt saknar fysiska egenskaper, till skillnad mot etern som är det finaste av de fem grovfysiska klassiska elementen.

    __________________________________________________

    GRAVITATIONEN - EN EFFEKT AV MASSANS PÅVERKAN PÅ ETERN (Punkt 71)

    Jorden skapar ett vakuum i rymden och etern söker undanröja vakuumet, vilket orsakar trycket på jorden som vi känner som gravitation. Ju större atommassa en planet har, desto större är gravitationskraften runt planeten.

    Gravitationen är alltså en effekt av etern, av den spänning som objektets massa orsakar etern, eftersom etern alltid strävar efter jämvikt. Ju massivare objekt, desto större spänning i eterfältet, vilket resulterar i större gravitationkraft.

    __________________________________________________

    GRAVITATIONEN - EN TRYCKKRAFT, INTE EN DRAGKRAFT (Punkt 72)

    Jordgravitationen är inte en dragande kraft inifrån jorden, däremot en tryckande kraft mot jorden. Gravitationen är en effekt av den roterande stjärnhimlens krafter riktade mot vår stationära Moder Jord.

    Alla krafter uppkommer genom den viskösa reaktionen på förändring genom en förskjuten eter. Etern vill upprätthålla stabilitet, men rörliga föremål stör denna stabilitet, så en kraft uppkommer som en motreaktion. Det är därför som accelerationskraften upplevs på samma sätt som gravitationskraften, eftersom de framkallas av samma faktor, dvs störningar eller spänningar i etern som den söker stabilisera.

    __________________________________________________

    TIDVATTEN - EN VAKUUM-EFFEKT AV MÅNENS RÖRELSE I ETERRYMDEN (Punkt 77)

    Tidvattnet är en vakuum-effekt av månens rörelse i eterrymden. Problemet med tidvattnen är väldigt gammal och har aldrig lösts i den heliocentriska modellen. Detta eftersom etern har exkluderats från den moderna vetenskapens teorier. Det är bara den geocentriska modellen som har en adekvat förklaring till havens tidvatten. De beror nämligen på månens rörelse i eterrymden, vilket orsakar ett vakuum på båda sidor om jorden samtidigt.

    __________________________________________________

    GEOSTATIONÄRA SATELLITER - RÖR SIG MOTSATT ETERRYMDENS ROTATION (Punkt 78)

    De geostationära satelliterna förklaras utmärkt väl med geocentrismen. De rör sig genom rymden i samma fart men i motsatt riktning mot eterrymdens/himmelssfärens rotationsriktning.

    __________________________________________________

    GPS-SYSTEMET - BASERAR SIG PÅ DET GEOCENTRISKA SYSTEMET (Punkt 80)

    GPS-systemet är förinstallerat med en korrigering, Sagnac-korrigeringen, som påvisar att jorden är stationär. Alla GPS-satelliter måste ha denna korrigering inbyggd, för att kompensera för något som kallas Sagnac-effekten.

    __________________________________________________

    ETERN - DET ELEKTROMAGNETISKA UTBREDNINGSMEDIET (Punkt 83)

    Att etern - den klassiska kvintessensen, det femte elementet - skulle vara imaginär, råder det långtifrån konsensus kring i forskarvärlden. Etern har nämligen både dielektricitetskonstant och magnetisk permeabilitet, som går att mäta med hjälp av ljushastighet, alltså två mätbara egenskaper.

    Etern är det elektromagnetiska utbredningsmediet. Om strålningen inte går ut i etern, vart går den då? Om ljuset inte är en vågrörelse i etern, i vad är den det då? Om eterkroppen med våra sju chakras (korrelerar med de primära endokrina körtlarna) inte är vår förbindelselänk mellan vår fysiska kropp och vårt medvetande, vad är det då?

    __________________________________________________

    ETERFÄLTET - ALSTRAR ELEKTROMAGNETISMEN OCH GRAVITATIONEN (Punkt 84)

    Den roterande eterrymden/himmelssfären uppbär ett elektromagnetiskt fält och alstrar det magnetiska kraftfältet omkring de båda polerna på vår stationära jord. Gravitationen är också en kraft som kommer utifrån eterrymden, och alstras av den roterande eterrymden/himmelssfären, som dessutom genererar den elektromagnetiska energin som håller jorden stabil och fixerad i centrum av himlavalvet.

    Den roterande eterrymden alstrar alltså både gravitationsfälten, de elektriska fälten och magnetfälten.

    __________________________________________________

    ETERN, ETERFÄLTET - UTGÖR DE 96% MATERIA SOM SAKNAS (Punkt 88)

    Universum består till 96% av eter, det supermassiva (Planckdensitet) alltgenomträngande elementet som styr all fysik i universum. Etern utgör faktiskt de 96% av universums massa som ”saknas”, som annars brukar tillskrivas mörk materia och mörk energi.

    Att förneka etern är som att påstå att rymden totalt saknar fysiska egenskaper.

    - Albert Einstein, Universitetet i Leiden, 1920.

    __________________________________________________

    NASA - ANVÄNDER SIG AV DET GEOCENTRISKA SYSTEMET (Punkt 100)

    NASA använder sig av det geocentriska systemet. Faktum är att NASA som standard använder sig av det geocentriska koordinatsystemet, inom industrin kallad för ”Fixed-Earth coordinate system”, när de skjuter upp sina raketer, sonder och satelliter. NASA erkänner att de ideala raketekvationerna är härledda med antagandet av en stationär jord.

    __________________________________________________

    GEOCENTRISM/HELIOCENTRISM - MATEMATISK KOORDINATTRANSFORMATION (Punkt 101)

    Oavsett om man använder sig av geocentrisk eller heliocentrisk modell, så blir det inga kinetiska eller kinematiska skillnader mellan planeternas inbördes relationer, vare sig vad beträffar omloppsbanor, avstånd eller krafter. Det hela är bara fråga om matematisk koordinattransformation, dvs vilken himlakropp man låter vara den stationära medelpunkten, referenspunkten i systemet:

    Båda koordinatsystemen [geocentrismen och heliocentrismen] kan användas på likvärdiga grunder. De två meningarna: "Solen är i vila och jorden rör sig", eller "Solen rör sig och jorden är i vila", innebär helt enkelt bara två olika konventioner i fråga om två olika koordinatsystem.

    - Albert Einstein

    (”The Evolution of Physics: From Early Concepts to Relativity and Quanta”, Albert Einstein and Leopold Infeld, 1938, Simon & Schuster, 1966, sid 212.)

    __________________________________________________

    VÄRLDSRELIGIONERNA STÖDJER GEOCENTRISMEN (Punkt 105)

    Kristendomen och Bibeln stödjer den heliga geocentriska kosmologin:

    hypertextbook.com/eworld/geocentric.shtml
    www.geocentricity.com/conference/Frank/epicycle_conference_bible_2_final.pdf
    www.scribd.com/doc/37372772/Necessity-is-the-Mother-of-Invention-The-Geocentric-Universe

    Islam och Koranen stödjer den heliga geocentriska kosmologin:

    mando2u2003.blogspot.se/2010/07/seven-heavens-seven-earths.html
    wikiislam.net/wiki/The_Geocentric_Qur%27an (tolkat av heliocentriker)
    www.fixedearth.com/koran.html

    Judendomen stödjer den heliga geocentriska kosmologin:

    en.wikipedia.org/wiki/Seven_Heavens
    people.ucalgary.ca/~elsegal/Shokel/891103_7th_Heaven.html

    Buddhismen stödjer den heliga geocentriska kosmologin:

    web.ccsu.edu/astronomy/tibetan_cosmological_models.htm
    www.kalacakra.org/calendar/kc_model.htm

    Hinduismen stödjer den heliga geocentriska kosmologin:

    www.unitedindia.com/cosmology.htm
    www.veda.harekrsna.cz/planetarium
    krishnascience.info/1_UNI_1.html

    Nordiska asatron stödjer den heliga geocentriska kosmologin:

    sv.wikipedia.org/wiki/Midg%C3%A5rd
    sv.wikipedia.org/wiki/Yggdrasil

    Den heliga geocentriska kosmologin har alltså, förutom den empiriska vetenskapen, även allas vår Skapare på sin sida, då den stöds av av all världens religioner, inklusive vår egna gamla nordiska asatro. Inte illa.

    __________________________________________________

    VIDEOR - FAKTA KRING DEN GEOCENTRISKA KOSMOLOGIN

    Vi börjar med en grymt fascinerande video kring Indiens geocentriska kosmologi. Videon skildrar bland annat mysterierna kring universums uppbyggnad och funktion och de intelligenta krafter som styr hela det sinnrika kosmiska maskineriet.

    Universums skapelseprocess, dess geocentriska struktur med fjorton skilda nivåer av världar, livsdimensioner. Sju överjordiska och sju underjordiska (Hollow Earth) planetsystem, där Moder Jord med den kosmiska rotationsaxeln, Meru, utgör den stationära förbindelselänken mellan de himmelska och demoniska världarna. Världen bortom de sju höljen som omsluter vårt kosmiska ägg (den eviga andliga absoluta rumtiden) skildras också. Suverän audiovisuell produktion:

    VIDEO:


    VIDEO:



    Den världsberömde astronomen, kosmologen och astrofysikern Carl Sagan var väldigt fascinerad kring den indiska vediska kosmologin. Här förklarar han kring den vediska kosmologins tidsskalor, och att vår skapargud Brahmas dagar hyggligt väl stämmer överens med den moderna vetenskapens observationer:

    VIDEO:



    www.rediff.com/news/jan/29sagan.htm
    en.wikipedia.org/wiki/Hindu_units_of_measurement

    Alla klassiska kosmologiska modeller är baserade på den heliga geocentriska kosmologin, vilket inkluderar forntida geocentriska modeller såsom den nordiska kosmologin. Alla dessa modeller beskrivs här. Planeternas geocentriska banor och solens mystiska spiralkretsande omlopp runt jorden skildras också. ”Vedic Cosmology - Mysteries of the Sacred Universe”:

    VIDEO:



    Vetenskapsmannen Dr Richard L. Thompson, som tjänstgjorde på Bhaktivedanta Institute, presenterar här ”Mysterious Orbits”, där vi bland annat får se datorsimuleringar av planeternas mystiska banor runt jorden. Planeterna bildar nämligen, hör och häpna, vackra koncentriska blomstermönster i sina omlopp runt jorden. Sedan följer en fängslande föreläsning där Thompson förklarar den vediska kosmologin, som är ett sofistikerat system med multipla innebörder, som kodar minst fyra olika astronomiska, geografiska och andliga världsmodeller, ”The Matrix Universe”:

    VIDEO:


    AUDIO: www.liveleak.com/view

    Vetenskapsmannen Dr Neville Jones ger oss här starka belägg för geocentrismen, att jorden är stationär i himlavalvets centrum, genom att bland annat peka på himmelspolernas ständigt oföränderliga position:

    VIDEO: archive.org/details/GeocentricUniverse-CelestialPoles
    VIDEO:



    Mannen som är på väg att skapa en veritabel kosmologisk revolution i världen, Dr Robert Sungenis (vår tids Galileo), efter sin omvälvande vetenskapliga bok om gocentrismen ”Galileo Was Wrong”. Här är en mycket lärorik föreläsning av honom om den geocentriska modellen, där han ger oss alla vetenskapliga belägg för att jorden är stationär. På slutet från åhörarna, frågor & svar:

    VIDEO:


    AUDIO: www.aotmclub.com/index.asp&EID=24

    Professor i astronomi, Gerardus Bouw, ger oss här en mycket lärorik och djuplodande föreläsning kring den geocentriska kosmologins heliga världsbild, med alla de vetenskapliga bevis som stödjer jordens centrala position i himlavalvet:

    VIDEO:

    (1)
    VIDEO:

    (2)
    VIDEO:

    (3)
    VIDEO:

    (4)

    www.alcazar.net/geo_primer.pdf
    www.geocentricity.com/ba1/fresp/index.html

    Alla vetenskapliga experiment som någonsin gjorts, stödjer till fullo den heliga geocentriska modellen, världsbilden som postulerar att det är stjärnhimlen som på daglig basis roterar runt vår stationära jord. Geocentrismen har alltså både vetenskapen och skaparen på sin sida:

    VIDEO:


    VIDEO:



    Här får vi se en grymt underhållande och sarkastisk video, kring vetenskapsmännens påstående att jorden och atmosfären roterar och kretsar hejvilt. Videon har redan setts av hundratusentals människor och har satt igång en våldsam debatt i cybervärlden, ifall vi verkligen roterar i överljudshastighet. Står vi trots allt stilla i världsrymden?

    VIDEO:



    Lägg märke till de tusentals kommentarerna till videon. Vad arga, frustrerade och indignerade många blir av att få reda på sanningen. Vad videouppladdaren missar är att jorden faktiskt har en axelrotation, men endast 1 varv/år, i synk med solens kretsande runt jorden.

    Världens största planetarium håller på som bäst att konstrueras i Mayapur i nordöstra Indien, där den geocentriska modellen kommer att befästas på basis av den ursprungliga indiska vediska kosmologin och indiens forntida vetenskapsmän:

    www.skyscrapercity.com/showthread.php
    krishnascience.info/Movies/Universe/Vedic-Planetarium.html

    VIDEO:


    VIDEO:



    __________________________________________________

    Denna skrift fortsätter nu med alla vetenskapliga bevis och all fakta som talar för den heliga geocentriska kosmologin, samtidigt som dagens moderna kosmologi vederläggs, punkt för punkt, i 108 punkter.

    ÅR 2012, BÖRJAN PÅ KOSMOLOGINS PARADIGMSKIFTE ?

    400 ÅR AV HELIOCENTRISK VANFÖRESTÄLLNING ÄR HÄRMED ÖVER !

    __________________________________________________

    INNEHÅLL:

    1. Jorden - Himlavalvets stationära masscentrum
    2. Multiversum - miljarder Brahmas världsägg
    3. Jorden axelroterar 1 varv/år - i perfekt synk med solens kretslopp
    4. Stjärnhimlens årliga rörelse - Jordens årliga axelrotation
    5. Parallax - Jordens årliga axelrotation
    6. Stjärnornas årliga aberration - Jordens årliga axelrotation
    7. Solens spiralkretsande runt jorden - två motsatta rörelser
    8. Solens vandring mellan vändkretsarna - Årstidernas växlingar
    9. Ekliptikans plan lutar 23,44° - inte jordaxeln
    10. Solens passager över ekvatorn vid dagjämningarna

    11. Satellit-eklips vid dagjämningarna - Heliocentrisk anomali
    12. Solens skilda hastigheter - snabbast kring nyår
    13. Stjärnorna - 25 000 gånger närmare. Alfa Centauri = 1,632 ljustimmar
    14. Spiralgalaxen Vintergatan - Jorden i galaxcentrum
    15. Karlavagnen och Orions bälte - stödjer geocentrismen
    16. Storleken på vårt himlavalv = 83,5 triljoner månar
    17. Månen perfekt synkroniserad med jorden
    18. Solens rotationstid = Månens omloppstid runt jorden
    19. Jordens polaxel = Kosmiska rotationsaxeln = Världspelaren Meru
    20. Polradien kortare än ekvatorradien - Världspelarens axiala penetrering

    21. Jorden - Det kosmiska sätet, som solen och månen spiralkretsar kring
    22. Planeterna kretsar runt jorden i vackra blomstermönster
    23. Stjärnornas egenrörelse - inte jordaxelns precession
    24. Jordens oföränderliga position visavi zodiaken
    25. Månens mystiska sken - avger alltid ett helt jämnt sken
    26. Laserexperimenten till månen - bevisar att jorden är stationär
    27. Solen-Månen-Jorden - Det heliga talet 108
    28. Universums gudomliga kod - Gyllene snittet
    29. Jorden är planetsystemets centrum - inte solen
    30. Jorden var rund på medeltiden, rätteligen även medelpunkten

    31. Merkurius och Venus = Solens månar
    32. Dygnet längre än året på Merkurius och Venus
    33. Merkurius perihelium precession
    34. Venus faser - Schröter-effekten - Heliocentrisk anomali
    35. Venuspassager
    36. Jupiters månar
    37. Mars retrograda rörelse i sin bana runt jorden
    38. Planeternas epicykler - naturliga enligt geocentrismen
    39. Himlavalvet omsluts av 7 sfäriska höljen
    40. Jorden omsluts av 7 sfäriska höljen

    41. De 7 klassiska planeterna - de 7 veckodagarna
    42. Den sjunde himlen - det högsta av de 7 himmelska planetsystemen
    43. De 7 underjordiska världarna - Hollow Earth
    44. Inomjordingar = IT - Intra Terrestrials
    45. Brahmas dygn = 8,64 miljarder år. Universums livslängd = 311 biljoner år
    46. Brahma - den första empiriska vetenskapsmannen
    47. Människan härstammar från vår stamfader Manu
    48. Manus livstid = Galaktiskt år
    49. Svarta hål = Vishnus otaliga kroppsporer, singulariteter
    50. Mörk materia - bara en myt

    51. Olbers paradox - bara en paradox för heliocentrismen
    52. Negativ parallax - Heliocentrisk anomali
    53. Stjärnor har aldrig observerats skapa sig själva
    54. Foucaults pendel - en effekt av eterrymdens rotation
    55. Allais-effekten under solförmörkelse - Heliocentrisk anomali
    56. Corioliskraften - en effekt av eterrymdens rotation
    57. De 4 nedtystade vetenskapliga experimenten - Jorden stationär
    58. George Airy experimentet - stödjer geocentrismen
    59. Michelson-Morley experimentet - stödjer geocentrismen
    60. Sagnac experimentet - stödjer geocentrismen

    61. Michelson-Gale experimentet - stödjer geocentrismen
    62. Dayton Miller experimentet - stödjer geocentrismen
    63. Kosmiska bakgrundsstrålningen - centrerad kring jorden
    64. Gammastrålningen bekräftar - Jorden är i centrum
    65. Rödförskjutningen - Galaxernas strålning expanderar, inte universum
    66. Rymdens rotation - inte rymdens expansion
    67. Eterrymdens krökning - inte rummets krökning
    68. Aberrationen av stjärnljus - en effekt av eterrymdens rörelse
    69. Avsaknaden av månljusets aberration - Jorden stationär
    70. Gravitationen - Himlakropparna graviterar mot jorden

    71. Gravitationen - en effekt av massans påverkan på etern
    72. Gravitationen - en tryckkraft, inte en dragkraft
    73. Gravitationen - snabbare än ljuset
    74. Gravitationen - Lense Thirring-effekten
    75. Månens gravitationstrotsande bana runt jorden
    76. Tidvatten - trotsar Newtons gravitationslagar
    77. Tidvatten - en vakuum-effekt av månens rörelse i eterrymden
    78. Geostationära satelliter - rör sig motsatt eterrymdens rotation
    79. Östliga raketuppskjutningar - motsatt eterrymdens västliga rotation
    80. GPS-systemet - baserar sig på det geocentriska systemet

    81. Tidsdilatation
    82. Jordbävningar och meteoritnedslag
    83. Etern - det elektromagnetiska utbredningsmediet
    84. Eterfältet - alstrar elektromagnetismen och gravitationen
    85. Eterns hastighet - kvadratroten av höjden ovan marknivå
    86. Eterrymdens maxhastighet i vårt himlavalv = 256 000 km/s - 0,85 c
    87. Eterns Planckdimensioner - eterns extrema Planckdensitet
    88. Etern, eterfältet - utgör de 96% materia som saknas
    89. Eterrymdens dagliga rotation runt jorden
    90. Satellitbilder av jorden - eterrymden roterar

    91. Etern - stöds av vetenskapliga experiment
    92. Etern och Einstein
    93. Einsteins relativitetsteorier - fulla av brister och motsägelser
    94. Avsaknaden av ekvatoriell utbuktning - Heliocentriskt problem
    95. Avsaknaden av vild atmosfärsrotation - Heliocentriskt problem
    96. Avsaknaden av restituerande vektorfält - Heliocentriskt problem
    97. Avsaknaden av markbundna centrifugalkrafter - Heliocentriskt problem
    98. Isaac Newtons modell av universum - motsäger slumpen
    99. Slumpen - ovetenskapligt nonsens, saknar all teoretisk substans
    100. NASA - använder sig av det geocentriska systemet

    101. Geocentrism/Heliocentrism - Matematisk koordinattransformation
    102. Big Bang-bluffen - Geocentrismens totala antites
    103. Vetenskapsmännen eniga - Geocentrismen kosmologiskt möjlig
    104. Stjärntydarna stödjer geocentrismen - Galileo, Kepler, Tycho Brahe
    105. Världsreligionerna stödjer geocentrismen
    106. Litteratur kring den geocentriska kosmologin
    107. Geocentrismen på nätet - sajter, artiklar, avhandlingar
    108. Geocentrismen växer lavinartat i världen

    __________________________________________________

    1. JORDEN - HIMLAVALVETS STATIONÄRA MASSCENTRUM

    Under medeltiden visste man fortfarande att jorden är en stationär sfär i himlavalvets centrum, vilken solen kretsar kring:

    home.swipnet.se/habra/astronomiska_ur.htm
    fof.se/tidning/2005/5/nar-jorden-blev-platt

    Solen kan omöjligen utgöra navet, med tanke på att solguden/gudinnan Sol/Sunna (Surya, Ra, Svarog, Shamash) som veckodagen Söndag är uppkallad efter, dras över himlen i sitt sjuspann, i solens vandring längs ekliptikan, i sin omloppsbana runt jorden:

    sv.wikipedia.org/wiki/Solgud
    en.wikipedia.org/wiki/Solar_Deity

    Jorden är inte någon vandrande planet, jorden är vårt himlavalvs stationära masscentrum, som solen, planeterna och stjärnorna naturligt graviterar mot.

    Solen är inte någon stjärna. Solen är en brinnande himlakropp (distribuerar galaktisk värme), vårt himlavalvs stora ljus- och värmekälla (finns bara en solgud). Månljus och stjärnljus är någonting helt annat än solljus. Att påstå att solen är en stjärna, är lika dumt och ologiskt som att påstå att människan tillhör växt- eller djurriket, eller att Mannen och Kvinnan flummat fram från de osaliga apdjuren.

    På samma sätt som det finns en central värme- och ljusspridande lampa i varje bostadsrum, så har vår Skapare placerat en central värme- och ljusspridande Sol i varje världsrum/världsägg/himlavalv:

    commons.wikimedia.org/wiki/File:Universum.jpg

    Att forskarvärlden nyligen chockades svårt över att få bekräftat att solen skapades perfekt rund, avslöjar ju deras klena tro på vår Skapares skaparkrafter:

    www.aftonbladet.se/nyheter/article15278134.ab

    Den som påstår att Solen, vars volym motsvarar 1 304 000 jordklot, som har en energialstring motsvarande 100 000 000 000 000 000 (100 biljarder) kärnkraftverk, med en livstid på miljarder år, skulle ha snickrat ihop sig själv (ingenting kan skapa sig själv) av några slumpmässigt roterande gasmoln, torde omgående boka tid för en grundlig mental hälsokontroll.

    Stjärnorna är inte solens likar. Denna vanföreställning har exempelvis lett till att Olbers paradox har uppstått. Skulle det finnas miljarder och åter miljarder gigantiska ljusspridande solar, så skulle det inte vara en så enormt stor ljusskillnad mellan vår daghimmel och natthimmel.

    Stjärnorna är för övrigt boningar för halvgudar/gudinnor, helgon och vismän. Halvgudarna ingår i Guds universella regering och är Guds ministrar som handhar administrationen i universum. Exempelvis vädergudarna, eldguden, skaparguden, krigsguden, kärleksguden, solguden, himmelsguden, havsguden, vattenguden, månguden, etc.

    Att solen och de andra planeterna hålls kvar i sina banor runt vårt sfäriska stationära jordklot, att stjärnhimlen med himlakropparna roterar 1 varv/dygn runt jorden, beror ju givetvis på att jorden är det kosmiska navet, därav att allt naturligt graviterar mot jorden.

    Vi får inte begå det fatala misstaget att begränsa Newtons gravitationslagar till att bara gälla och verka inom vårt planetsystem, för universum är ju inte ett slutet isolerat system. Eftersom universum är ett öppet system, så måste man ta med i beräkningen alla stjärnor och himlakoppar, all annan massa, som finns i vårt himlavalv. Eftersom allting tyder på att det är jorden som är himlavalvets stationära masscentrum, så är det solen som graviterar mot jorden, inte tvärtom.

    __________________________________________________

    HÄR FINNS ALLA 108 PUNKTERNA I SIN HELHET

    https://www.flashback.org/t1989158

    http://snilleblixten.net

    Allt Gudomligt Gott,

    Hare Krishna!

    .

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-04-10 14:19
    .

    EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA !!!

    Dokumentärfilmen "The Principle", där bland annat forskarna Lawrence Krauss och Michio Kaku medverkar i, har premiär väldigt snart!

    Se filmen kära vänner, så kommer ni inse att all världens heliga skrifter och religioner hade rätt angående faktumet att det faktiskt är SOLEN som KRETSAR RUNT JORDEN, vår stationära himlakropp mitt i himlavalvet !!!

    ...här är länken till Trailern för "The Principle":





    Ni kan följa den pågående Geocentrism-revolutionen i världen (paradigm-skifte på gång) på mitt Twitter-konto:

    twitter.com/Snilleblixten

    .

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-06-05 04:16
    .

    EFTERSOM FLASHBACK REGELVIDRIGT KAPADE MIN TRÅD DEN 17 DECEMBER 2012, SÅ GÄLLER NY LÄNK TILL SJÄLVA MIN TRÅDSTART:

    www.flashback.org/sp39915089

    www.flashback.org/sp39915145 (108 punkterna)

    .

  • Svar på tråden Heliga Geocentrismen bevisas med 108 argument - Solen spiralkretsar - Jorden axelroterar 1 varv/år...
  • Inkont­inenta­l
    Äldre 26 Oct 19:27
    #1

    Ska vi slå vad om en miljon att du har fel?


    Stick inte upp huvudet, det är lågt i tak härinne.
  • Äldre 26 Oct 21:39
    #2

    Hur orkar du?

  • Gudasä­nd
    Äldre 27 Oct 03:13
    #3
    Inkontinental skrev 2012-10-26 19:27:39 följande:
    Ska vi slå vad om en miljon att du har fel?
    Spelar inte om pengar - ogudaktigt.

  • Gudasä­nd
    Äldre 27 Oct 03:14
    #4
    bramble skrev 2012-10-26 21:39:43 följande:
    Hur orkar du?
    Herren ger mig energi och inspiration...  Solig
  • Grätch­en
    Äldre 27 Oct 03:26
    #5

    Jösses.Dina trådstarter dödar mitt scrolling-finger

    Ut med dig och kolla månen , värsta lampan.

  • Gudasä­nd
    Äldre 27 Oct 03:38
    #6
    Grätchen skrev 2012-10-27 03:26:14 följande:
    Jösses.Dina trådstarter dödar mitt scrolling-finger

    Ut med dig och kolla månen , värsta lampan.
    Ja, Solen och Månen är daglampan och nattlampan, som vår Skapare försett oss med.

    Helt riktigt! Solig
  • Äldre 27 Oct 04:38
    #7

    Har du glömt dina mediciner igen. 


    Rational arguments don?t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people.? - Gregory House, M.D
  • Gudasä­nd
    Äldre 27 Oct 13:11
    #8
    Dr Mupp skrev 2012-10-27 04:38:08 följande:
    Har du glömt dina mediciner igen. 
    Inte alls.

    Har precis tagit min dagliga dos av:

    Hare Krishna Hare Krishna, Krishna Krishna Hare Hare, Hare Rama Hare Rama, Rama Rama Hare Hare...Solig
  • Äldre 27 Oct 23:24
    #9

    Va har du för tro gudasänd? Va betyder hare krishna?

  • La Lola
    Äldre 27 Oct 23:27
    #10

    FLs längsta trådstart i historien....

    Bland de tråkigaste också......


    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
Svar på tråden Heliga Geocentrismen bevisas med 108 argument - Solen spiralkretsar - Jorden axelroterar 1 varv/år...