• Äldre 22 May 17:08
    40188 visningar
    18 svar
    18
    40188

    VARNING för jenjenhouse Bedrövliga klänningar! *bild*

    POO skrev 2013-05-22 16:41:14 följande:
    Beställde klänningar till mina döttrar från JenJenhouse och inser nu hur viktigt det är att läsa det finstilta i detalj.
    De friskriver sig från tullavgifter och moms och anger ingenstans varfifrån varorna skall skickas så det går inte att lista ut hur mycket det eventuellt kommer att kosta extra.
    Det mesta kommer troligen från Kina vilket gör att man får betal 37% extra plus administrationsavgft till företaget som hanterar det, totalt ca 40% extra för mig.
    Svaret på mina mail var "att jag haft otur att tullen öppnat paketet och att de inte kunde göra något åt saken". Detta är nonsens om de var ett seriöst företag skulle de hantera importen och ange priset inklusive alla avgifter eller åtminstone ange på ordersidan varifrån varorna kommer och vilken tull+moms man kan råka ut för.
    Varning!Varning! 
    Nu köper jag själv inte kinakläder för att jag inte gillar konceptet. Men det kan ju ändå inte vara företagets jobb att hålla ordning på vilken tull som gäller i alla länder världen över? Köper man från vilket företag som helst utanför EU är det tullbelagt. Dessutom står det på JenJenHouses hemsida att de inte ansvarar för tullavgift.
    www.jenjenhouse.com/se/about/help.php

Svar på tråden VARNING för jenjenhouse Bedrövliga klänningar! *bild*