• stellan 72

    separera

    Hej är fyllda 40 år. Och gift. Har flyttat till ny stad. Har två egna barn och ett bonus. Nu ska vi separera. Hon flyttar och de är jätte jobbigt. De värsta är att ja inte har några vänner kvar. Ingen som ja kan prata av mej med. Min fru var min närmaste vän och nu blir de svårt. Är blyg och svårt att ta kontakt med folk. Är inte ute efter förhållande. Bara träffa nya människor som kan ge lite glädje illivet. Behöver lite tipps..:)


  • Svar på tråden separera
  • LillaVanilla

    Förstår att det känns oroligt. Är man i en relation med allt vad det innebär med barn, jobb osv så har man ju ingen riktig kontakt utåt kanske. Man har sällan tid. Med det sagt, är barnen med i några klubbar, tränar någon sport eller så? Du kan ju bli hängiven fotbollsförälder. Det är fantastiska gäng som håller detta rullande, alla föräldrar samlas kring samma mål, att barnen ska kunna träna, spela, tävla. Då får du på ett naturligare sätt kontakt med andra vuxna. Har barnen inga intressen idag så uppmuntra dem.

  • Nyfiken gul

    jobbar du? I så fall är dina kollegor ett bra sätt att öva upp det sociala livet med.

    följ med ut på after work och anmäl dig till alla tänkbara projekt och tillställningar som finns att tillgå på din arbetsplats.  


    Alexander -98- Isaac -00- Victor -08-
  • stellan 72

    ja, idrott är för barnen är en bra ide, 4 åringen blir de fotboll för men inte förens i somma, dottern 13 år är häst tjej. så ett o annat besök i stallet med..
    men ensam arbete på jobbet.. Så ja..inget där riktigt  

Svar på tråden separera