• hoppfu­ll03
    Äldre 10 May 07:11
    78405 visningar
    255 svar
    255
    78405

    Äggdonation Ava Peter november 2012

    Hej!

    Trevligt att hitta en tråd om äggdonation i St Petersburg Glad. Verkar inte vara så många som åker dit.

    Jag och min sambo var i St Petersburg i april och satte in två färska embryon. Testade redan efter en vecka och det blev negativt, bara 2 i värde. Så de fäste väl inte alls Gråter Ska dit igen i slutet av juni på FET. Har två stycken embryon frysta. Är nu orolig att de inte ska klara upptiningen. Vet ni hur stor risk det är att de inte klarar sig?
    Har också oroat mig för sprutorna man ska ta om man får en blödning. Har förstått genom att läsa här på forumet att det är ganska vanligt med blödning i början av graviditeten. Men att det inte alltid behöver innebära missfall utan att det ofta blöder lite när ägget fäster i slemhinnan. Så risken är ganska stor att man får ta sprutor. Är det nån som har tagit och hur gick det? Var det svårt?  

    När ska du göra nästa försök, Marge Simpson?

    Hur går det för er, Alex2014,Strandhem och mumin99 ?

  • hoppfu­ll03
    Äldre 23 May 08:20
    #21

    Hej igen Michelangelina :) Sprutorna köpte vi där, tror att de inte finns i Sverige. De var inte speciellt dyra. Inte om man jämför med sprutan man tog innan ET som kostade över 1000 kr st. Jag är mest orolig hur man ska ta dem och hur det kommer gå . Var inga små sprutor och man ska ta flera gånger ;) Men man kanske ska bli glad om man måste ta dem för du kanske ägget fäster (brukar ofta blöda lite då, har jag hört) Förra gången så fäste det inte alls :(. Lycka till för er! :)

    Har nedräkning inför vår FET. 5 veckor kvar tills vi åker om allt går som planerat. Tiden har aldrig gått såå sakta. Sen är jag super orolig att de inte klarar upptiningen. Och man får åka hem igen utan att ens fått försökt...usch mycket att oroa sig för. Och tiden bara går och man blir inte yngre ;( Om denna gång det inte skulle funka så funderar vi på att prova i Spanien i stället. Har varit fram och tillbaka i Ryssland då 3 gånger och vi känner i så fall att det skulle vara lite omväxling med ett annat ställe. Hur tänker ni alla?

    Hur går det för er alla? Hoppas ni mår bra och allt går bra :)
    Alex2014: Hur mår du nu? Också ivrig att få ditt andra försök? Skulle du dit igen i slutet av juni med?

    Lycka till allihopa! :) 

     

  • hoppfu­ll03
    Äldre 24 May 07:40
    #24

    Tredje gången gillt Marge Simpson, håller tummen för er. Vi ska dit bara en vecka efter er :)

    Tycker också det här forumet är väldigt bra. Att prata med andra i samma situation och dessutom så har vi inte berättat för nån att vi gör detta. Så skönt att prata med er här :))

    Michelangelina:  Lycka till nu och ha en härlig vecka i St Petersburg :))

     

  • hoppfu­ll03
    Äldre 4 Jun 07:12
    #26

    Alex2014: förstår att det måste varit orolig med småblödningarna. Man är orolig för allt nu. Känns som man spelar på lotteri och man vill ha högsta vinsten. Skönt att det ordnade sig och att ni får åka i alla fall. Får man fråga varför ni har bestämt att det är sista försöket?

    Jag är orolig för allt känns det som. Kan aldrig slappna av. Mest orolig för att man åker dit och de inte klarar upptiningen och man får åka hem utan att ens få  försöka.  Är det nån som har tips om hur man kan bäst kan förbereda kroppen på bästa sätt inför äd? Jag ligger en stund på spikmattan varje dag för att få bättre blodcirkulation och bättre o tjockare slemmhinna. Tänkte gå på akupunktur men eftersom det kostar en hel del så provar jag spikmattan istället. Nåt annat man kan göra eller äta?

    Har du fått något datum än Marge Simpson?

    Nu Alex2014 så räknar vi ner och hoppas på tur för oss båda....snaaart dags att åka :))) 

  • hoppfu­ll03
    Äldre 11 Jun 09:00
    #30

    Grattis Michelangelina :))) Håller tummen att det går hela vägen. Mm mycket oro är det hela tiden. Aldrig får man slappna av. Men du gör klokt att försöka bara njuta och vara glad för det positiva gravtestet och inte oroa sig för vad som kan hända :)

    Snart är det vår tur Alex2014 och Marge simpson ;) Hur går det för dig Mumin99?

    Alex2014 : klokt tänkt med era försök till syskon. Känns nog bra att i alla fall försökt.  Håller tummen för er :) 

    I eftermiddag ska jag till läkaren och göra ul. Får hoppas allt är ok. Visst ja, ska försöka att inte oroa mig ;)

    Kram och lycka till alla :)) 

  • hoppfu­ll03
    Äldre 11 Jun 21:16
    #33

    Mitt ul gick bra, puh nu är man ännu ett steg närmare :) Alex2013, ska också dit nästa vecka o kolla om den växt till sig, och har också fixat visum idag :) Är ivrig nu att få åka :)) 17 dagar kvar .... kram

  • hoppfu­ll03
    Äldre 13 Jun 09:28
    #35

    Välkommen Loreley :)

    Förstår att du tycker det är långt att vänta till augusti. Tycker själv att det är jobbigt att vänta, bara om det är kort stund. Är såå ivrig att åka dit och förhoppningsvis bli gravid snart ;) Vet hur ledsen och nere jag blev förra gången då det misslyckades. Så försöker redan nu planera för hur vi ska göra om det inte funkar denna gång . Kanske känns det lite bättre att ha en plan B färdig.

    Sankt Petersburg är så fint. Bara att gå omkring och titta är mysigt. Många bra restauranger. Vi sökte på nätet och fick upp de bäst rankade.  Var billigt och mycket gott. Bodde på ett hotel bara 5 minuter från AVA, Hotel Aster. Var helt okej, men inget lyxigt direkt :)

    Lycka till! :)

     

  • hoppfu­ll03
    Äldre 20 Jun 08:31
    #38

    Nu är det precis en vecka tills vi ska åka, äntligen! ;)  Var på UL2 i tisdags, den hade växt till 7mm och var tre skiftad. Hade hoppas på lite tjockare men läkaren tyckte det var jätte bra. Har en vecka till att växa till sig mer på. Ska dit på tisdag nästa vecka. 

    Alex2013 vad bra att allt såg bra ut och att den var 9mm :) nu får vi hoppas att allt annat funkar också ;) Åker ni dit på tisdagen? 

    Marge Simpson är ni där redan? Hur går allt för dig?

    Michelangelina hur mår du? Hoppas du har sluppit blödningar. Håller tummen att allt går bra.  

  • hoppfu­ll03
    Äldre 20 Jun 08:33
    #39

    Glad midsommar!

    Kram och lycka till alla :) 

  • hoppfu­ll03
    Äldre 25 Jun 16:42
    #42

    Var på UL 3 idag och tyvärr hade inte slemhinnan vuxit  på sig , höll på länge och mätte och  till sist blev det bara fortfarande 7mm :(  Läkaren sa att det ska funka ändå och det är några dagar kvar. Men jag blir så besviken. Varför ska det alltid krångla. Är det nån som hört att det funkat när man har haft tunn slemhinna ändå? Suck! Jag som var så glad och hoppades så :( . 

    Hoppas ni andra har bättre flyt än jag.

    Kram 

Svar på tråden Äggdonation Ava Peter november 2012