• Äldre 29 Nov 16:21
    78477 visningar
    255 svar
    255
    78477

    Äggdonation Ava Peter november 2012

    Hej Alla!

    Jag startar en ny tråd, eftersom vi nu i november varit i St Petersburg och AVA Peter kliniken där och gjort en ÄD med makens simmare.

    Det skulle vara trevligt att höra om det finns fler där ute, som vi, som är ute sent i livet men som ändå ser ljust på framtiden, att diskutera frågor och annat som kommer upp i samband med ÄD.

    Det är första gången vi gör detta, och vi har satt in ett ägg som var näst intill exemplariskt, på rekommendation av Dr Z på kliniken. Jag väntar fortfarande på mitt första grav test, för att se om det har tagit sig.

    Jag har egentligen nästan inga biverkningar av medicinerna, är det fler som är som mig, eller har ni en massa biverkningar? Fick ni positivt första gången eller fick ni göra om det flera gånger innan det tog sig? Hur försiktig bör man vara efter ett positivt första test? Kan man leva lite mer som vanligt då?

    Jag har massor av frågor, men ingen i min egen situation att diskutera och utbyta erfarenheter med. Om ni finns där ute, vore det trevligt om ni svarade på min tråd.

    Kram
    Marge

  • Svar på tråden Äggdonation Ava Peter november 2012
  • Äldre 21 Nov 14:40

    Jag håller alla tummar och tår för er "hoppfull"!!! Hoppas att Spanien är "ert" land!

    Hur går det Julia, har du slutat blöda? Dags för nästa UL?

    Själv är jag väldigt glad för imorgon åker vi familjen till Dubai en vecka. Avkoppling och värme känns som ett bra alternativ till +2 grader och regn!

    kram
    Em

  • hoppfu­ll03
    Äldre 22 Nov 09:35

    Tack emos! Trevlig resa :)

  • Äldre 25 Nov 09:56

    Hej Alla!

    Hoppfull, hoppas att det går bra för er i Spanien, det är nära nu. Hoppas att ni får lite sol och värme när ni är där med.

    EM hoppas att du haft det skönt på semestern och att flygresan gick bra.

    Julia, hur har det gått för dig! Har du slutat blöda och vad sa det på ditt nästa ul?

    Tänkte med testa magnesium, och hoppas att det ska minska på alla sammandragningar som jag har. Jättejobbigt, får gå myrsteg när jag är ute för att det inte ska sätta igång direkt. Annars är allt bra. Knodden sparkar och lever om Skrattande

    Ha det bra alla!!
    Marge

  • hoppfu­ll03
    Äldre 25 Nov 16:08

    Hej marge! Kul att höra att knodden i magen mår bra. Men jobbigt med alla sammandragningar. Det är nog bra att du provar magnesium. Hoppas det hjälper.

    Har nedräkning nu till den 11 december. Känner mig nu väldigt glad, positiv och förväntansfull . Måste tänka positivt , nu är det vår tur ;)

  • Äldre 3 Dec 09:38

    Tillbaka efter en underbar semester vecka! Till och med lilla magen har fått lite färg! Igår var jag hos barnmorskan bara för att få höra det lilla hjärtat slå. Jag känner att jag behöver få bekräftelse med jämna mellanrum att det faktiskt är något där inne! Jag har drömt så mycket mardrömmar den sista tiden att det var skönt att bara få okej att "hen" fortfarande levde!

    Nu håller vi verkligen alla tummar för dig "Hoppfull" att det går vägen! Vi ser det som den bästa julklappen!

    Marge, jag äter också Magnesium men då för sömnen. För mig har det funkat okej, sover lite bättre nu. Men jag har läst att det ska vara bra för tidiga sammandragningar också. Läste någonstans om en operation som gjorts på en gravid kvinna där man lyckades stoppa en förtidig födsel med en magnesium chock! Jag vet inte riktigt dock hur mycket man vågar ta? Har du någon uppfattning om det?

    Hoppas det går bra för dig Julia! Det borde vara dags för UL!

    Kram
    Em

  • hoppfu­ll03
    Äldre 5 Dec 18:23

    Vad härligt emos att höra att allt väl med lilla krabaten i magen :)

    Var hos läkaren i går, allt såg bra ut och slemhinnan var 8 mm. Vi åker redan på tisdag och är i Alicante till den 22 dec. Är såå förväntansfull....håll tummarna för oss nu ;)

  • Äldre 6 Dec 13:20

    Åh vad jag kommer hålla tummarna för er "hoppfull" den närmsta tiden! Jag tror på en tidig julklapp!


    Kram

  • hoppfu­ll03
    Äldre 7 Dec 08:29

    Tack emos för dina tummar , det värmer:)
    Jaa, bästa julklappen :))
    Kram

  • Äldre 9 Dec 19:17

    Jag vill bara önska trevlig resa "hoppfull" och stort lycka till! 

    Kram
    Em

  • hoppfu­ll03
    Äldre 9 Dec 21:30

    Tack emos, för lyckönskningarna :)))))

Svar på tråden Äggdonation Ava Peter november 2012