• Äldre 29 Nov 16:21
    78401 visningar
    255 svar
    255
    78401

    Äggdonation Ava Peter november 2012

    Hej Alla!

    Jag startar en ny tråd, eftersom vi nu i november varit i St Petersburg och AVA Peter kliniken där och gjort en ÄD med makens simmare.

    Det skulle vara trevligt att höra om det finns fler där ute, som vi, som är ute sent i livet men som ändå ser ljust på framtiden, att diskutera frågor och annat som kommer upp i samband med ÄD.

    Det är första gången vi gör detta, och vi har satt in ett ägg som var näst intill exemplariskt, på rekommendation av Dr Z på kliniken. Jag väntar fortfarande på mitt första grav test, för att se om det har tagit sig.

    Jag har egentligen nästan inga biverkningar av medicinerna, är det fler som är som mig, eller har ni en massa biverkningar? Fick ni positivt första gången eller fick ni göra om det flera gånger innan det tog sig? Hur försiktig bör man vara efter ett positivt första test? Kan man leva lite mer som vanligt då?

    Jag har massor av frågor, men ingen i min egen situation att diskutera och utbyta erfarenheter med. Om ni finns där ute, vore det trevligt om ni svarade på min tråd.

    Kram
    Marge

  • Svar på tråden Äggdonation Ava Peter november 2012
  • Äldre 14 Jan 08:52

    Det var så lite "hoppfull"! Jag vet ju själv hur skönt det är att ha någon att bolla allt med. Man har ju många gånger känt sig ganska så ensam i allt det här. Kan jag bidra med lite av min erfarenhet så gör jag det så gärna! Det är därför den här sidan är så bra!

    Kram
    Em

  • Äldre 14 Jan 19:22

    whow! tvillingar! grattis !!

  • hoppfu­ll03
    Äldre 16 Jan 12:13

    Tack Julia ! :)

  • Äldre 29 Jan 13:54

    Hej alla!


    Igår var vi på UL igen. Denna gång mätte de blodflödet i livmodern. Allt såg bra ut och det lilla livet sprattlade som bara den. Tänk vad mycket det här hänt sen UL i vecka 19. Nu är jag i vecka 25 och nu såg det verkligen ut som en liten bebis. I vecka 19 tyckte jag mest att det såg ut som en utomjording! Foten i munnen Sen mätte de även cervix vilken var 38 mm och stängde så det känns skönt, gränsvärdet är tydligen 35 mm. Så "so far so good"!

    Hur mår ni andra? Jag hoppas du "hoppfull" mår illa som man ska, Julias mage börjat växa och Marge du förbereder dig för förlossningen!

    kram
    Em

  • Äldre 29 Jan 20:10

    Ja nu närmar det sig. Vecka 35 i morgon, så nu är vi i full färd med bebisgrejer och sovplatser osv. En ny fas kommer snart, och ett nytt liv. Det ska bli spännande det med, även om de här månaderna hittills varit mer än spännande!

    Em vecka 25, vad skönt att allt såg bra ut. Jag hoppas att du får fortsätta att må bra och att allt sköter sig.

    Julia och Hoppfull, hur går det för er? Jag hoppas att vi kan fortsätta att ha kontakt även efter mina 40 veckor, för det vore roligt att se hur dt går för er alla.

    Kram
    Marge

  • Äldre 1 Feb 13:17

    Hej på er!

    Jo,min mage har börjat växa.:)
    Jag ,har köpt mej två nya byxor,som båda är magvänliga.
    Det är bra.

    Vad roligt att höra att allt går bra Em!
    Jag är i v 18,nu.Nästa vecka blir det  ett ul-igen.
    De tar väldigt väl hand om mej.
    Det känns bra.

    Jag mår över huvudtaget,riktigt bra nu.
    Jag känner mej piggare .
    Det enda abret,är ibland,då jag ska sova.
    Det kan vara svårt att hitta en skön sovställning.

    Fast det ,är ju inget jag grubblar över  på morgonen ;)

    Roligt o enormt spännande,för dej Marge!!
    Jag håller tummarna för att det ska bli en bra,inte alltför jobbig tid,nu de sista veckorna.

    Jag har gärna kontakt med er ,allihopa,längre fram!!

    Allt Gott

  • Äldre 5 Feb 11:04

    Hej!

    Kul att höra att det går så bra för alla! Vi alla är inne i olika men lika spännande faser!

    Men vi har fortfarande svårt att fatta att efter allt slit och känslomässiga berg- och dalbanor så är det en bebis där inne. Även fast jag känner den mer än väl hela tiden (hua vad ont det kan göra när den sparkar som värst)!

    Jag hoppas verkligen att vi kan fortsätta att ha kontakt även när vi alla har fått våra små!

    Just nu längtar jag till nästa helg då vi ska ha en vuxen helg i New York. Blir ju inte mycket resa sen på ett tag. Och det ska bli mysigt att bara få vara själva och inte tänka på allt det praktiska och logistiken som vardagen består av idag. Ladda våra "föräldrabatterier" lite!

    Kram till er alla!
    Em 

  • hoppfu­ll03
    Äldre 6 Feb 21:45

    Härligt att höra att alla mår bra :). Var på akuten igår efter en rejäl blödning. Men allt var bra med de två filurerna ;), jobbigt var att vänta i 8 timmar . Var ett nervrak när man äntligen fick hjälp. Är i vecka 10+1 idag. Kram

  • Äldre 7 Feb 09:21

    Men fy så jobbitgt "hoppfull"! Vad skönt att allt såg bra ut och att båda två kämpar på. Jag kan bara tänka mig vilken psykisk påfrestning det måste ha varit. Håller verkligen alla tummar för att du slipper mer sånt!

    kram
    Em

  • hoppfu­ll03
    Äldre 8 Feb 10:16

    Tack em! Vill verkligen inte vara med om det igen. Nu går man och väntar på att få göra Nupp. Ca 2 veckor kvar tills dess :)

Svar på tråden Äggdonation Ava Peter november 2012