• Anonym (hett)

    Killar!!! Snälla berätta vad som är sexigt hos en tjej!

    Vad tycker ni är sexigt hos en tjej? Utseende, personlighet, klädstil... Vad blir ni mest tända på när tjejen gör eller har på sig? TELL ME!!!!!

  • Svar på tråden Killar!!! Snälla berätta vad som är sexigt hos en tjej!
  • betterbodies

    Självförtroende och glädje är det som spelar mest roll.

    Sen on man har ett vackert fodral är ju grädde på moset! 

  • selle78

    Det här är min bild på en sexig kvinna:

    - Hon ska vara kurvig men inte fet.

    - Bete sig kvinnligt, klass!

    - Sitta och gå rakryggad, hatar när ladies säckar ihop.

    Har ni frågor så är det bara att köra på...

  • Anonym (Kvinnor syns)

    En sexig kvinna är en kvinna som signalerar att hon gillar sex. 
    Mer eller mindre omedvetet så signalerar kvinnan att hon gillar sex och att hon vill visa det för männen/ hanarna som ser henne. Sådana kvinnor märks alltid.

    Dessa kvinnor tar rummet/ platsen i besittning bara genom sin närvaro. De kvinnorna märks för plötsligt så tittar  nästa alla män på dem. Det hela ligger på ett mycket primitivt men mycket välfungerande nivå.

    Vad det sedan är kan variera. Vackert hår, målande läppar, korta kjolar, högklackade skor som hörs när kvinnan kommer gående kraftfullt och lite snabbt. Glöm för allt i världen inte deras ögon som snabbt skannar av rummet efter potentiella män som kan vara intressant. De männen får snabbt den där blicken som varar ½ sekund för länge.

    Jämför det med en gråklädd kvinna med oklippt hår utan smink som kommer tyst smygande i ett par tråkiga foträta skor med ihopsjunken hållning som ser ut som om att om du tittar på mig så tittar jag bort för jag vill inte bli tittad på som om jag var en kvinna som gillar sex.

    Män, många , kanske de flesta mogna vuxna män attraheras så klart av lite större bröst, lite stor rumpa med en smalare midja. Trippande gång med högklackade skor. Snygga kvinnliga kläder som är sexiga men som inte ser för slampiga ut och smink. inte alls män som vågar erkänna det men de flesta män tänder på vackra sminkade ögon och rött läppstift. Vad kvinnan väger är ofta inte så viktigt så länge vi pratar om normal övervikt. Det är det kvinnliga det handlar om. Det kvinnliga  det som syns vid första anblicken , att kvinnan vet vad hon har mellan benen och att hon vill använda det. 

  • Anonym

    Kurvig, vackert och sensuellt leende. Gärna lång hårsvall. Vackra välformade bröst. Rumpan ska hellre vara för stor än för liten. Den ska vicka när hon går och skinkorna får gärna gunga sexigt under gång också. Tighta byxor eller snäv kjol som framhäver kurvorna och som man kan se rumpan gunga i. URSEXIGT!!

  • Anonym

    Smart, självsäker, kurvig men tränad och stark med skinn på näsan.

  • Anonym (Oh yeah)

    Det här är ju bara jag, men jag föredrar ganska korta men kurviga tjejer, men då pratar jag inte om tjocka kvinnor utan riktigt kurviga. Bröststorlek och röv spelar absolut ingen roll, så länge hon är kurvig så är jag nöjd och personligen så vill jag att min kvinna ska ha ganska små bröst då stora är mest ivägen.
    Slampiga kläder och slampigt beteende tråkar ut mig. Klass, vett och skön personlighet är vad som får mig att gå igång. "Söthet" före "sexighet" är något jag också föredrar.

    Jag tycker det är så jäkla intressant att se hur vi alla tycker olika. :p

Svar på tråden Killar!!! Snälla berätta vad som är sexigt hos en tjej!