• Czarny

    Gravid vecka 40+6, någon mer?!

    Vet att det finns hur många trådar som hellst om att vara 40+ men finns det någon annan som sitter just dessa dagar och klättrar på väggarna?! Någon som vill födriva väntan med tips och funderingar? Börjar bli smått desperat här:P 

  • Svar på tråden Gravid vecka 40+6, någon mer?!
  • lanemui

    40 +6. Hade bf 04/12.. Langtar pa Att se slemmis eller vattenavgang.. Imorgon eftermiddag ska jag pa hinnessvepning sa jag Hoppas att det borjar sitta fart pa mig.. Sjalv da? Har du nagot bokat?

  • Czarny

    Hade också BF den 4:e, men det enda bokat jag har är en träff hos BM på torsdag för att kolla hjärtljud och så... Så jag lär ju gå över med ca 15 år känns det som just nu! :P suck.

    Har du gjort hinnesvepning förut? 

  • lanemui

    Japp! Efter andra forsoket sa slapped slemmisen nasta dag! Vatten avgang Dagen efter och dottern foddes senare pa kvallen. Sa 2 dagar efter svepningne kom bebisen. Fraga din barnmorska nar du ar dar.

  • Czarny

    Ja jag ska höra med henne, fast är rätt tveksam på om hon kommer göra de, en kvinna i mnin föräldra grupp gick över 2 veckor utan att bm var villig att röra något:/ men försöka går ju;) hoppas din förlossning kommer igång nu efter i dag då:D

  • lanemui

    Min livmodertapp var inte Mogen :(. Sa bm Kunde inte genomfora svepningen vilket var trakigt att hora. Ska hora ett andra forsok pa fredag annars blir det igangsattning for mig pa sondag. Varfor gor inte bm svepning om man gatt over tiden? Tjata pa.. Det ar lite obehagligt och gor Lite ont. oftast bloder man lite efterat.. Men vart ett forsok.

  • Housefrun

    Jag är på 40+3 idag. Fick en hinnsvepning förra tisdagen och var då öppen 3 cm. Massa slemmis gick dagarna efter det. Ska till BM på torsdag och då får hon nog göra det en gång till om jag inte fött. Hoppas att min lilla kommer imorgon! :)

  • lanemui

    Housefrun -later riktigt lovande for dig. jag haller tummarna for dig! Skriv nar det ar pa G for dig.

  • lanemui

    Jag ringde sjukhuset där jag ska föda om dom kunde göra ett nytt försök av hinnsvepning. Ja, sa dom. Sa jag akte in och dom sa att min tapp är 1.5 cm lång och att jag är öppen 2 cm. Denna gång gick hinnesvepningen bra sa bm. Lade mig vid 00.40, men kände mensvärk och onda sammandragningar så jag kunde inte sova. Hade ca 10 min mellan värkarna. Kl är nu 5.25 i London och värkarna är ca 5-6 min. Ska göra mig iordning för att sjukhuset vill att jag ska komma in eftersom det är mitt andra barn. Därför rekommenderar jag verkligen hinnesvepning för jag är övertygad om att det fungerade på mig.

  • Czarny

    Åh spännande! en 12-12-12 bebis då måntro?;)

    Hur går det för dig HouseFrun? Hänt något i natt?=)

    Jag tror att jag snart ger upp, händer absolut ingenting för mig. Sjuuuukt less nu..    

Svar på tråden Gravid vecka 40+6, någon mer?!