• Queeni­e70
    Äldre 16 Dec 11:38
    48896 visningar
    140 svar
    140
    48896

    Männen går NAKNA hemma! hjälp!

    Men snälla människa, klart man måste få gå i kallingar mellan sovrum och badrum i sitt eget hem? Du verkar lite knepig, vilket familjen sannolikt tar mer skada av än en kalsongpromenad till muggen.

  • Queeni­e70
    Äldre 16 Dec 14:34
    #30
    Anonym (Tokig) skrev 2012-12-16 11:55:01 följande:
    Men de går inte bara i kalsonger en snabbis... de går runt så i huset stora delar av dagen! Och när de går till duschen från sovrummet de vara helt nakna, hur skulle ni själva känna om ni sprang in i er son när han är naken varannan morgon???? Nu är det bara sonen jag har problem med som sagt. Men att hans syster ser honom naken är jag nästan ännu mer obekväm med! Under min egen uppväxt var alla väldigt pryda med nakenhet inför varandra, jag vet att jag har svårt att släppa det.



    Kanonbra att dina barndomsnojjor inte förts över till även dina barn :)
  • Queeni­e70
    Äldre 16 Dec 14:37
    #31
    Anonym (Tokig) skrev 2012-12-16 14:05:38 följande:
    Regnig Måndag: Det är först det senaste året sonen har börjat med detta... bortsett från innan puberteten förstås. Min man har aldrig varit det minsta pryd så det är kanske från honom han fått beteendet. Lufsan: Jag tycker faktiskt det är skillnad... små barn som är nakna är oskyldigt, de vet ju knappt vad sexualitet ens är. Sonen är 18 och hans "snopp" är som på vilken fullvuxen karl som helst och han har en sexualdrift som vilken vuxen karl som helst, om det inte är något fel på honom ;) Min man är den enda man jag vill se naken och då endast när vi är ensamma... det gör att jag nästan känner mig otrogen när jag ser sonen naken.



    Men vad är det som du trors hans sexualdrift ska orsaka i närheten av mamma och syster? Är pojken inte frisk eller vad handlar det om?
  • Queeni­e70
    Äldre 16 Dec 14:40
    #33

    Känner dig otrogen???!!! För att du ser ditt barn naken?? Ett tips om du vill få sonen att klä på sig är att tala om för honom att du har sjuka sexuella tankar om honom, då åker nog brallorna på fort som fan. *kräks*

Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!