• Anonym (Tokig­)
    Äldre 16 Dec 11:25
    49079 visningar
    140 svar
    140
    49079

    Männen går NAKNA hemma! hjälp!

    Många här kommer nog tycka jag ojjar mig för inenting men jag söker ändå råd här... Min man och vår son tycker det är "ok" att gå runt halvnakna hemma. Ofta går de runt i bara sina små kalsonger. När de tex går in och ut ur badrummet på morgonen kan de till och med gå helt näck utan att bry sig om vår dotter eller jag själv ser dem. Min man har jag förstås inget emot att se men vår son har just fyllt 18 så han är inget barn längre precis. För någon vecka sen berättade jag för min man hur jag kände och han har sedan dess börjat klä sig mer (tack o lov). Men när jag bad han ta diskussionen med vår son så vägrar han, han tycker inte det sonen gör är några problem! Jag har väldigt svårt att ta diskussionen själv med grabben. Vår dotter som är 20år vet jag inte vad hon tycker, men jag tycker INTE om att hon ska behöva se sin pappa och bror nakna eller i kalsonger som knappt döljer någonting. Jag tänker på detta varje dag nu, och det börjar driva mig smått till vansinne! Är det någon som förstår och kan ge råd???

  • Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!
  • Anonym (Tokig­) Trådstartaren
    Äldre 16 Dec 11:55
    #7

    Men de går inte bara i kalsonger en snabbis... de går runt så i huset stora delar av dagen! Och när de går till duschen från sovrummet de vara helt nakna, hur skulle ni själva känna om ni sprang in i er son när han är naken varannan morgon???? Nu är det bara sonen jag har problem med som sagt. Men att hans syster ser honom naken är jag nästan ännu mer obekväm med! Under min egen uppväxt var alla väldigt pryda med nakenhet inför varandra, jag vet att jag har svårt att släppa det.

  • Anonym (Tokig­) Trådstartaren
    Äldre 16 Dec 13:11
    #11

    ernie&ert: Jag tror många här relaterar mer till småbarn vilket vore en helt annan situation... vår grabb är ju 18 och fysiskt "fullt utvecklad". Jag kan på sin höjd ha bikini på mig inför familjen på sommaren... och då endast om jag är ute och solar eller liknande. Skulle aldrig tex sitta i vardagsrummet och se på tv eller stå och laga mat så. Vår dotter är inte riktigt lika känslig men hon skulle nog aldrig visa sig helt naken för hennes pappa eller bror. Hon kanske kan gå i underkläder men i så fall bara en kort stund och aldrig i den utmanande typen av underkläder om ni förstår mig. Morgonrock till grabben i julklapp var ju faktiskt en toppenidé, tack!! :)

  • Anonym (Tokig­) Trådstartaren
    Äldre 16 Dec 14:05
    #19

    Regnig Måndag: Det är först det senaste året sonen har börjat med detta... bortsett från innan puberteten förstås. Min man har aldrig varit det minsta pryd så det är kanske från honom han fått beteendet. Lufsan: Jag tycker faktiskt det är skillnad... små barn som är nakna är oskyldigt, de vet ju knappt vad sexualitet ens är. Sonen är 18 och hans "snopp" är som på vilken fullvuxen karl som helst och han har en sexualdrift som vilken vuxen karl som helst, om det inte är något fel på honom ;) Min man är den enda man jag vill se naken och då endast när vi är ensamma... det gör att jag nästan känner mig otrogen när jag ser sonen naken.

  • Anonym (Tokig­) Trådstartaren
    Äldre 16 Dec 14:48
    #36

    Otrogen var fel ordval av mig... men jag får en obehaglig känsla av att "det här är äckligt". Nakenhet har alltid varit förknippat med sexualitet för mig... när jag växte upp visade sig ingen i familjen någonsin naken. Är det så konstigt? Det är av just den anledningen jag INTE vill se sonen naken...

  • Anonym (Tokig­) Trådstartaren
    Äldre 16 Dec 14:53
    #39

    Och varför kan han ha börjat med detta helt plötsligt... klart han gick näck när han var barn men det slutade han med när han var 8-9... men nu det senaste året har han återigen inte brytt sig om att skyla sig inför mig (eller hans syster) ???

Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!